Wpisy 3 270 842 – 3 270 941
21 czerwca 2018 19:53 → 21 czerwca 2018 21:27, 100 wpisów
Ja gram najwyżej na pięć losowań i powtarzam >>> w taki sposób miałem 7/7
padło w ostatnim piątym losowaniu >>> ale to już historia >>> liczby te powtórzyły się ale dopiero po 18 -tu miesiącach
padło w ostatnim piątym losowaniu >>> ale to już historia >>> liczby te powtórzyły się ale dopiero po 18 -tu miesiącach
ja zawsze do kumpla mowie w kolekturze do tego co tak trafia ze zebym mugl tak zaczac grac jak on w to keno to musialbym dziennie zaczynac od kwoty 500zł na gre a moj budrzet nie jest taki duzy na gre niestety i dlatego w to narazie niegram musze sie zadowolic MM lub nini i cos jedno grac lub na przemian
kiedy polska znow gra?
dzieki gryks czyli znow dostana becki
johno trzeba patrzeć na przedział czasowy >>> godzina gry powinna starczyć żeby nie przegrać 15 X 2 PLN = 30 a jak trafisz przynajmniej 4/5 i kilka 3/5 to strata będzie mała
życzę 5/5
życzę 5/5
Mecz
A teraz spadam lukać mecz >>> bo gra mój czarny koń tych mistrzostw
ts dawaj promocje
Nie bonosa
nie no wiecie ze keno jest ch...owe przez to ze nie zawsze cie obsluzy na czas albo ktos zajmie kolejke to gowniana gra, chyba ze samemu by sie mialo dostep do lottomatu
a jak trafisz a nie zdazysz wyslac przez 4 minuty od ochodzisz wk..,wiony z kwitkiem
ewentualnie na ilosc losowan mozna grac zalozmy zestawami mam 20 zestawow wybieram te co chodliwe i puszczam na 10 losowan
duchota totalna,tak mnie zmogło że 1,5 godz spałam jeszcze nie mogę dojść do siebie
dobra lece do kolekturki
lece puscic MULATKE BO DZIS ZGARNIAM 10/10 W MM tak samo jak ostatnio polska wygrała
Krzysio nie mogę się tam na stronę zalogować a zdjęcie ładne nic się zmieniłeś
Polacy mają plan na sparaliżowanie zespołu Kolumbii
Ciekawe kto będzie gonił z paraliżatorem
Ciekawe kto będzie gonił z paraliżatorem
Witajcie polacy wygrają cybernetyczne dziecko ronaldo przechodzi do polskiego zespolu
Angielski pozyczysz trzy trójki na jutro na 14 tak by bylo 9/9 50.000 mi potrzebne
Arab serio to tak na powaznie jakbym mial liczby pewne 100% to bym moze dal je za 90% wygranej
Arab nie no wiesz, ja bym dawal liczby dzielac po polowie ale zebym nie musial grac
Junak56 ok, tylko nie zawsze te trojki wchodza sa losowania ktorych sie nie przewidzi
Arab ale i tak myslalem ze nikt ich nie przesledzi tych trojek