Wpisy 3 270 742 – 3 270 841
21 czerwca 2018 17:49 → 21 czerwca 2018 19:52, 100 wpisów
Wyrównane mecze byly atu Francja miażdży Peru
Nawalnice miały być atu nic
trzeba coś dzisiaj wreszcie wygrać Żelka po burzy zawsze świeci nie ma się czego bać
Joohno w czym byłoby 5 baniek
Żelka gdzie
Żelka oby nikomu nic się nie stało chyba za bardzo grzeszycie, bo nas burze omijają szerokim łukiem
Żart, oby nikomu nic się nie stało
Francuzi slabo niemrawo graja...jakby wyjscie z grupy mieli w kieszeni
zawsze to pretekst do wypicia
Dania Austria pieknie przewidzialem remis 1:1 mistrzostwo swiata
johno nastepny mistrz ktory trafia co miesiac 5/5 jak sebastian
myślę że będą tym razem gryźć trawę a co z tego wyjdzie zobaczymy
Mi by wystarczylo by gryzli trawę by walczyli nawet jak by przegrali
ale co to dla nich mistrzostwa ? nie taka kasa jak w klubach a musza uwazac na kontuzje
Ponoć wg strony sportowefakty maja być zmiany chciałbym widzieć Bednarka Kownackiego od początku
taka jest prawda na pierwszym miejscu klub na drugim reprezentacja
no tego zabrakło w ostatnim meczu spacerkiem to się meczu nie wygra
Troszkę mnie śmieszy jak czytam że drużyna jest rozpracowana w meczu widać jak tak zagrają jak z Senegalem to rozpracowanie im nic nie da
wystraszyli się czarnych wielkoludów i mieli nas...rane w gaciach
Słuchałem po meczu Francja - Peru ekspertów / fachowców którzy wypowiadali się
na temat wagi piłki nożnej. Gadają takie bzdury na temat wagi piłki że nie powinni tego mówić >>> twierdzą że współczesna piłka jest coraz lżejsza <<<
A przecież jej waga jest określona regulaminem i może ważyć od 396 gram do 453 gramy
Panowie eksperci
na temat wagi piłki nożnej. Gadają takie bzdury na temat wagi piłki że nie powinni tego mówić >>> twierdzą że współczesna piłka jest coraz lżejsza <<<
A przecież jej waga jest określona regulaminem i może ważyć od 396 gram do 453 gramy
Panowie eksperci
Witam!!!
Nie wiem czy żarcie sztucznej trawy jest zdrowe???
...ale mogli by szczaw
Nie wiem czy żarcie sztucznej trawy jest zdrowe???
...ale mogli by szczaw
To ja tez sluchalem znawcow ze nawet przegrac mozemy i szansa jest na wyjsciemoze na
johno w keno graj tylko na 5, 6, liczb nie wiecej, moji koledzy graja tylko na takie zestawy i czesto trafiaja kase i to dosc ladna, nie wierzyłbym gdynym nie był tego swiadkiem, ja tez zamierzam w to grac ale najpierw musze cos przywalic w multiego zeby miec na grew keno wiem ze to działa na 100%
Jaj senegalczycy tak szybko za babkami z pytonami biegaja tokobiety schowajta w szafie
graj i wygrywaj250zł piechotom niechodzi w ciagu 4 minut
johno trafiles kiedys w ciagu 8 minut w kolekturze 2 xpod rzad 5/5 w keno?
moj kumpel tak przymnie trafil,i po losowaku nawet mi pokazal numery na ktorych wygrał podobne sa do junak 56 w jednym z zestawiku,
moj kumpel tak przymnie trafil,i po losowaku nawet mi pokazal numery na ktorych wygrał podobne sa do junak 56 w jednym z zestawiku,
widac po piszczka mordzie ze jakos zdyszany jest i zniesmaczony
na razie miałem tylko 4/5 ale grałem delikatnie pod rząd 5/5 to musiał być super fuks
johno kumpel ma takie szczescieze potrafi dziennie w kolekturze nawet w keno wygrac 3000tys,zł, ja sie zawsze smieje i mowie mu ze nie musi pracowac bo i poco jak ma takie szczescie, ale nieraz i mniej tez trafi to zalezy od dnia i kiedy tez wysyla,
johno niemoge ci ich podac ,bo ten kolega tez tu korzysta z tej stronki, i tez czesto czyta czata, co i kto tu podaje, jesli zas chodziO brjana i junak 56 graja na podobnych numerach do jego i wideze ze tez i trafiaja i to sie ceni
3 270 742 to
W Keno trzeba mieć dużo czasu > obserwować liczby > nie można grać non stop
Jak wysyłałem 5/5 lub 6/6 na 50 losowań wtopę miałem gwarantowaną
zwracało się około 30 % poniesionych kosztów
Jak wysyłałem 5/5 lub 6/6 na 50 losowań wtopę miałem gwarantowaną
zwracało się około 30 % poniesionych kosztów
johno tak wysyla po 5, do 6 kuponow wkolko te same i na nich trafia, dosc czesto , on ma swoje zestawiki i swoje liczby nikomu ich niepokazuje i nieudostepnia mi pokazal poniewaz powiedzial ze kiedy jestem w kolektorze to przynosze mu szczesciei on wtedy trafia i wiecej tez, namawiał mnietez abym zagral w keno i pokazał mi swoje liczby ale prosil abym nikomu ich niew zdradzał bo przestana wychodzic
3 270 827 dokladnie alfefire tak jak piszesz tu sie z tym zgadzam w 1000% to jest prawda
10,49,54,55,69 na te liczby kilka razy miałem 5/5
dzisiaj też one były ale nie grałem
johno przede wszystkim obserwować liczby
dzisiaj też one były ale nie grałem
johno przede wszystkim obserwować liczby
johno musisz obserwowac zestawy liczb , jak chodza , pozniej, wybrac ktore czesto wychodza z ktorymi i stworzyc zestawik sobie, jakis na iles tam liczb i grac nim co jakis czas co iles tam losowan z przerwami oczywiscie i nie odrazu na 50 losowan jak tu alfafire pisze,
johno
sprawdż sobie losowania nr
720056 i 722666
Wyciągnij z tego wnioski
sprawdż sobie losowania nr
720056 i 722666
Wyciągnij z tego wnioski
dokladnie tak tak samo mi to mowil kumpel ze cały czas obserwowac i puszczac minimum na 3 losowania kupon dany ite co sa na fali
ja sie zawsze smieje ze zeby grac w keno trzeba ze soba zabrac do kolektury worek pmonet w nominale 2zł