Wpisy 3 255 983 – 3 256 082
6 czerwca 2018 15:41 → 6 czerwca 2018 17:49, 100 wpisów
O TYM CO TU KIEDYS BYL I GO TERAZ NIEMA JUZ JEST GDZIE INDZIEJ
NARAZIE MUSZE WYJSC PILNIE
NARAZIE MUSZE WYJSC PILNIE
Chodzi Ci o Pana Tadeusza ?
NARAZIE
Ok Arczi zaraz sobie przypomne bo zapomniałem
Arczi
Panoramix
Panoramix zagraj dzis Mini
Tak Mini
Z Lottominiomatulajku
Oczywiście w Fioletowej Budce
Doktor tu doktor tam doktor widzi wszystko tu szydzi tam ole ole ola
Kobiety są gorące ?
Bo słoneczko swieci ?
Gryks nie dziw sie ze doktor jest wszędzie. Wszędzie go potrzebują.
Jak ktos chory to doktor musi tam być
Jak ktos chory to doktor musi tam być
Doktor szydzi , leczy i okaleczy taka dziwna istota
Sebastian nie wiem jak ty ale ja nie znam zimnych kobiet bynajmniej nie w rzeczywistym świecie wirtualnym by się jakas nickowa znalazła narka
jak powiedzialem kolesiowi ze za materialy osobno i za robote osobno to sie wzburzyl i mowil ze zostawi to i nie robi
jp. nie mozna normalnie pogadac z ludzmi tylko odrazu w furie wpadaja
no wiesz nawet sie nie rozliczy ani faktury nie da a poprostu by rekke odcial zeby nie stracic
bo jakbym ja kupil materialy to on pewnie by mniej zarobil ale on kupowal to wyszlo tyle ile mialo wyjsc
Junak56 dokladnie jeszcze trzeba sie na tym znac zeby potem nie zostac orzniety
no na pewno maja jakis uklad, ale ja juz w to nie wnikam szkoda nerwow i niepotrzebnie psuc atmosfere z tymi ludzmi prostymi sie nie da normalnie pogadac
oni sa bardzo nachalni jak cos wciskaja a potem czlowiek ino placi
Junak56 z tymze z tym kolesiem jest taki uklad ze sie stara i chce zeby bylo dobrze wiec juz nie bede z nim dyskutowal o pieniadzach tyle mu zaplace ile chcial i koniec
a ci wegrzy to jeszcze z nimi musze uzgodnic ile co w kazdym razie tez zeby nie bylo zgrzytow na tyle ile sie umawialismy tyle im zaplace
na dachu jeszcze widac pewne nie pomalowane kilka takich kantow
no i jak bedzie zrobione to zaplace tyle ile bylo umowione nie wiecej
mam dosyc juz tego moi rodzice tez bo sa starzy im remonty bardzo nie pasuja
ktoś mądry mi powiedział:
nie liczysię mieć tylko być
i tak zmarł
nie liczysię mieć tylko być
i tak zmarł
czlowiek nie powinien sobie wyznaczac albo albo bo w koncu i tak z tego nic nie bedzie mial
Junak56 najwazniejsze to poprostu byc soba i nie byc kims (innym)
Junak56 ja wole zwiedzac niz posiadac, ale troche posiadania tez wole miec zeby miec gdzie sie schowac na wypadek deszczu
zauwazylem ze teraz programy ida w kierunku nie systemow jak kiedys tylko typowan
Hej nareszcie w domku no to można pewniaki dobrać ale tak z ukrycia z innych stron łaizy przyłaza na gotowe nic nie dają z siebie swoie ułomności tylko potrafią na kogoś zwalic