Wpisy 3 255 883 – 3 255 982
6 czerwca 2018 14:12 → 6 czerwca 2018 15:40, 100 wpisów
Jak to ciężko iść i pisać?
Niektórzy jadą na rowerze i piszą
gryks76 spokojnie niepisz i milego dnia zycze jak wrocisz i bedziesz w domu to napiszesz na spokojnie
Nie po to podaję Ci na naszej tajnej stronie liczby żeby robić sobie żarty
sebastian zapomniales ze gryks ma chora reke iniemoze nia pisac
Dzisiaj u Janosika na blogu:
1: Na NIE: 0/14.
2. Na TAK: 2/2.
sebastian ale ja sobie zartow nierobie poprostu juz mialem kupon skreslony i gdy wychodzilem popatrzylem na liczby od ciebie gdzies nawet je zapisalem sobie na kartce i polecialem po bankach porobic oplaty i wyslac lotka po drodze do 14 chcialem zdazyc na losowanko i szybko wszystko musialem obleciec zeby wrocic do losowanka i liczb tych niepuscilem a jeszcze mi sie kupony w domu skonczyly do mulltacza na dodatek zaduzo kresle kuponow na raz
Nic
to brawo dla janosika tez za 2/2 jak i dla innych wygrywakjacych z naszej strony i typowania parkami tez
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
sebastian no ztych twojich numerkow widze ze tu by bylo 3/5 to zawsze juz cos ale spokojnie jeszcze nic straconego mozbna bylo ztych ukladow zlozycjeszcze jeden i trafic 5/5
Wieczorem mialem 1/1 2/2 3/3 4-5 5-10
Teraz 0/10
W sobotę lub niedzielę doktor2p pisał że wysyp 60-tek będzie za kilka dni i jest
doktor2p
doktor2p
sebastian jak bedziesz mial cos pewnego podaj mi na @ dobrze
Dawniej za 0/10 zwracali koszt zakładu jeszcze do zawodówki chodziłem pamiętam
rooobbeerrtt tak zwracaja nadal ale w keno jak nie trafisz nic0/10 to masz 6zł wygrane
Wkeno ciężko trafić 0/10 cwaniaki
Umnie taki facet ciągle gra w jeno godzinami siedzi skad ma kade niewiem
ale nie w multiego
moze i doktor2p podawal wysyp 60 ale kto otym pamietal , poza paroma osobami ktore je skreslily,kto gdzies tam kiedys podawal , jak tesik tak miesza z tymi liczbami ze ciezko co kolwiek zlapac ostatnio, nawet chlopaki w kolektorach w keno maja niezla jazde jak trafiali teraz niemaja szczescia a liczby lataja, jak oszalałe
moze i doktor2p podawal wysyp 60 ale kto otym pamietal , poza paroma osobami ktore je skreslily,kto gdzies tam kiedys podawal , jak tesik tak miesza z tymi liczbami ze ciezko co kolwiek zlapac ostatnio, nawet chlopaki w kolektorach w keno maja niezla jazde jak trafiali teraz niemaja szczescia a liczby lataja, jak oszalałe
robbeert ja mam takich 2 kumpli siedza calymi dniami praktycznie w kolektorze jeden trafia prawie codziennie okolo 1500zł w keno, ale ostatnio mowil mi wczoraj ze nic niemoze trafiac jedynie jakies tam grosze, na nastepne losowanko przz jakis czas mial to po te 500zł z 3 razy w danym dniu nawet nieraz i w jeden dzien 3000tys zl, niewiezylbym gdybym niewidzial przymnie w ciagu 8 minut trafil dwa razy po 250 zł i smial sie ze przynosze mu szczescie
wiem ze ludzie trafiaja bo sam widzialem, ale jak mowie trzeba miec kase na to bo mozna tam szybko trafic lub szybko i tez stracic
wiem ze ludzie trafiaja bo sam widzialem, ale jak mowie trzeba miec kase na to bo mozna tam szybko trafic lub szybko i tez stracic
końcówek 5 oraz 8 dzisiaj brak >>> 5 zawodzą >>> może wieczorem na imieniny miesiąca Tosiu coś da >>> jego imieniny tuż tuż
doktor2p tu nikt nie uwarza sie za madrzejszego zapewno od XCIENBIE tu wszyscy jestesmy rowni, niema madrzejszych czy glupszych wiec prosze bez obrazy, oczywiscie mozemy pozaartowac sobie z czegos i sie posmiac tez ale nie z kogos i z tego co podaje tu, wszyscy sa mile widziani ktorzy nie szumia z czyms a typuja i sie z kims dziela jesli ktos cos przeczowa to podaje wprosti zero jakis tam wasni i klotni,
dobra lece cos zjes i lece po jakies zakupy i wode dla siebie bo goraco jest jak diabli
alfafire no juz na imieniny miesiaca wyszla dzisiaj 66 szatanska liczba juz wiecej nie trzeba tu szatanoów
Grecki filozof Sokrates używał zwrotu "wiem, że nic nie wiem". Chciał w ten sposób pokazać, że drogą do poznania mądrości jest świadomość swojej niewiedzy.
skoro była cząstka 666 to może wieczorem jego ulubione kuzynki 15,23
no prosze a pasko mnie pominol w stałych zestawach multi multi mam dzis trafione 7/10 jak byk a tu na glownej stronce w osobach mnie niema ale tonic to tylko a stale zaklady sa tylko
43,59__30,41__10,12,55__32,44/57__
34,66,74__36,56__49,70/17__
20,22,45__
2,10,23__41,47,48
34,66,74__36,56__49,70/17__
20,22,45__
2,10,23__41,47,48
Cześć
Co tam >?
Zag zaraz Ci to sprawdzę
3 255 928. arczibalik73 2018-06-06 (14:51)
Koszt gry z opcją "Plus": 95,00 zł
Wygrana przy grze z opcją "Plus": 382,00 zł = 4,02 x koszt
Taki mędrzec, a nie wie że wyswietla tylko 5 osób, a Twoje we współczynnikiem 4,02 jest daleko na dole i w historii wysokich trafień zapisuje od współczynnika >> 25 <<
makler
Ale wyłapałeś
Ale wyłapałeś
Zauważyłeś że Arcziego wygrana nie pokazała sie ponieważ współczynnik jest za mały
O to mi chodziło
Doktorze ty tak skaczesz to tu to tam ?
Ja nie typuje w stałych i luzik
czasami jak jest mało trafien TO z takim współczynnikiem widziałem
makler i co ztego ze jestem daleko a otym niewiedzilem ze tylko licza sie osoby w 5 pierwszych pozycjachm i tyle dzieki za uswiadomienie
Ja sie tym nie interesowałem więc nie wiem o tym
to teraz bede wiedzial dlaczego nie zostałem wymieniony ale to i tak nic z tego bo nietrafilem tego w realu bo nieliczylem ani niebralem dzis 60 wogole po d uwage w grze
Arczi dlatego ja nie gram stałych bo gdybym kiedyś trafił i nie wysłał byłoby przykro
ZAWSZE POKAZUJE 5 OSÓB , CZY TO TAK TRUDNO SIĘ DOMYSLEC PANIE INTELIGENTNY INACZEJ
BAJBAJ
BAJBAJ
Zag
Zag co tam u Ciebie ?
ARCZIBALIK
ZAWSZE POKAZUJE 5 OSÓB , CZY TO TAK TRUDNO SIĘ DOMYSLEC PANIE INTELIGENTNY INACZEJ
makler a po co powtarzasz 2 razy ten sam tekst ?
Makler i po co piszesz do Arczi inteligentny inaczej ?
Chcesz go obrazić ?
Masz z tego frajdę że kogoś obrażasz ?
Sprawia Ci to radość ?
CZY CHOCIAZ PRZEZ OSTATNIE PÓŁ ROKU TRAFIŁ 5/5 MULTI ??????????????
Nic o tym nie wiem.
Myślę że pisze tylko to co mysli i tyle . Stara sie pomóc w typowaniach.
Makler uważam że jestes przewrażliwiony
ARCZIBALIK
Makler nie zaśmiecaj tego czata ok ?
Spamujesz nie zauważyłeś tego ?
Dobrze teraz zajmiemy sie liczbami na 21,40 ok ?
36 jasna
68 chce wpaść
Absolutnie
Do tego złota liczba
I juz mamy 3 liczby
makler sam jestyes inteligentny inaczej CHYBA i nie pajacuj tu okek? czy to nie ty wszystko w mojej KG ZWALALES ZAWSZE NA PANA NIEWIEM CHCIAŁES NAS SKLOCIC OTO CI CHODZILO?
niewiedzialem tu o zadnym wspolczynniku, teraz juz wiem od ciebie I ZAPAMIETANM SOBIE TO DOBRZE
NARAZIIE WSZYSTKIM
niewiedzialem tu o zadnym wspolczynniku, teraz juz wiem od ciebie I ZAPAMIETANM SOBIE TO DOBRZE
NARAZIIE WSZYSTKIM
Może znowu zaczniemy typować 7 liczb i każdy da swojego pewniaka co Wy na to ?
Arczi o jakim Panie piszesz?
PAN ?
Czyżbym nie wiedział o jakimś tam PAN-IE ?