Wpisy 3 255 183 – 3 255 282
5 czerwca 2018 19:06 → 5 czerwca 2018 21:14, 100 wpisów
1,3,8 na 5 albo zwrot kasy w kazdej budzie na haslo czarodziej
alfafire jeżeli Tosiek na 21 tez będzie zamykał ramki to będzie ciekawe losowanie
Nie poeci nie Arczi nie porównywać na fejsie było wrzuciłem żeby wam humoru poprawić
doktor to o 14-tej też było ciekawe >>> te dwie trójeczki 47,47,49 i 57,58,59
co po nich >>> to tylko TS wie
co po nich >>> to tylko TS wie
wzor jaki sie wytworzy na polu 1-80 kiedy trafie 10/10 wymaluje sobie na scianie
3 255 167. adis8
dzis w euromelon jak wejdzie 17,28 biore 500 zl jak same 44 to 50 zl
doktor2p ja nie jestem poeta zadnym i nie pajacuje jak Ty tutaj na stronce, jesli cos ci sie tu nie podoba na tej stronie to może niewchodz tutaj po prostu az swoje uwagi zachowaj dla siebie i dla kolegow i kolezankek ze stronki innej, i nie psój tu atmosfery tego czatu,
arczibalik weź się rozbiegnij i w drzewo ..... odbij ode mnie coś pisałem do ciebie typie
jacun przepraszam jesli przekrecilem Twój nik na jacus to tylko zwykła literowka sorki za bląd
Arczi to nie ten nick z resztą bym się zgodził gdybys miał racje
arczibalik73
Cofnąłem się kilka stron wstecz i doktor nic o Tobie nie pisał
Nie wiem o co tobie chodzi >>> o jakie psucie atmosfery Tobie chodzi
doktor2p pisał ze mną i nikogo nie obrażał
3 255 206.widze co piszesz i pod mojim tez adresem i tu na stronce i na stronce typowanie parkami, ja tam ci nie wchodze na stronke i nierobie zadym i niekomentuje waszych tekstow wiec prosze o zachowanie tu tez spokoju i pozadku jesli tu jestes
Adis czytałem...dosyć ciekawe jak realnemyślałem że ten policjant poszukiwał tego z paki
alfafire dlatego nic bardzo nie pisze bo maj bol ..... u korna na czacie piszemy pierdy a z liczbami przenieśliśmy się na forum zamknięte
doktor ja mam swoje liczby które często wchodzą a tutaj wymiana info tylko może pomóż
co dodać co odrzucić >>> dlatego nie mama pojęcia o co niektórym chodzi
co dodać co odrzucić >>> dlatego nie mama pojęcia o co niektórym chodzi
moim zdaniem w pierwszej czworce na mistrzostwach bedzie Francja, Hiszpania, Brazylia, Belgia a Niemcy daleko
alfafire wynieśliśmy się tu http://www.pewniaki.fora.pl forum zamknięte bez dostępu osób postronnych
widziałem co kto pisal bo czytałem tez to chodzilo mi oto ze jacunn porownał adisa8 do mnie jako poety po 1 a ja zadnym poetom nie jestem ani nigdy niebylem i nie bede to ze pisze duzo to wiem ale niepisze poematow ani zadnych wierszy to po 2, po 3 trzecie sledze wasze pierdy doktor2p uwas na czacie od czasu do czasu tylko, ale ich nigdzie niekomentuje co do waszych typowan liczb to wiem ze typujecie na czacie ukrytym , ale to mn nie nie interesuje co tam robicie, wasza sprawa, pierdy ***m,i ale nieraz obrazacie osoby na glownym czacie tu z MP,I niechciałbym przytaczac tu komentarzy ktore tu piszecie o sebastianie niekiedy omnie i gryksie tez,
a to co jest?
Jola 2018/06/05 19:51
Zaraz bedzie kolejny referat biggrin , wyłączam Mp...bo mnie mdli .. sad szarańcza opanaopwała MP .
krzysio744 2018/06/05 19:52
nie patrz tam MP ..po jest bieduch i śmieciem joyful
a to co jest?
Jola 2018/06/05 19:51
Zaraz bedzie kolejny referat biggrin , wyłączam Mp...bo mnie mdli .. sad szarańcza opanaopwała MP .
krzysio744 2018/06/05 19:52
nie patrz tam MP ..po jest bieduch i śmieciem joyful
Im mniej tu Joli tym lepiej wszystkie jole takie same mndli na sam jej widok dobrze ze tego z wielkim ego panfusa Nima krzysio za to jak dobrze spokój jest
Ja jestem szerszeń z elity typowania .fora poproszę pistolet Pasko
doktor mnie Tam nie ma i oczywiście nie mam dostępu do Waszych P*
Jak w przyszłości dostanę kilka i banana to kto wie
Jak w przyszłości dostanę kilka i banana to kto wie
alfafire to jest całkiem zewnętrzna strona nie zależna od korna
doktor2p nie od zadnego rana nie patrze zobaczylem przed chwila czy ja sie z waszego krzysia i nnych osob nasmiewam? nie prowadze zadnych ksiag i nie gadaj tu glupot omnie, bo sobie niezycze, ja wass nie wysmiewam wiec wy zakonczcie tez ten proceder, okej,
nic nie zacząłem i nie będę kończyć do ciebie nie pisałem i ciach bajera
doktor tutaj jest wiele osób które lubię i trudno by się było z nimi ... no wlaśnie
doktor moze ty domnie teraz tu na czacie niepisales ale tez czesto szydzisz zemnie i innych na stronce tej drugiej , oto mi chodzilo, teraz mnie tu nieobraziles wiec zwracam honorCI I PRZEPRASZAM jesli błednie odczytałem wasze teksty i wasza rozmowe
gryks 76 nie nasmiewaj sie z krzysia bo to nie jego wina ze tak niejasno pisze ja go akurat szanuje i wspolczuje mu tez ze tak pisze jak pisze, wiem ze gosciu che sie jakos wyrazic a mu zabardzo to niewychodzi i wyglada to moze i smiesznie, zreszta tez mu kibicuje w typowaniu pewniakow bo widze ze gosc jest dobry w te kulki, nie powiem ze korn nie jest bo tez jest podoba mi sie ich rywalizacja tez,
adis8 ja nierobie tu zadymy i nikogo nieobrazam nigdzie niczym nie pisze po innych stronach nigdzie i onikim bo wiem ze duzo ludzi to czyta tez, i nieszukam nierobie zametu zadnego ale nienawidze jak ktos gdzies cos domnie pije caly czas a drydzy sie z tego nasmiewaja i dogadujam jeszcze jak niejaka jola,ciekawe jak by sie czola ta osoba jesli by gdzies weszla na jakis przypadkowy czat a ktos by napisal oniej ze jest pusta kobieta, napewno bylo by jej przykro prawda? ale to tylko taki przyklad byl z mojej strony ja tej osoby nieuwazam za taka i tez ja niewysmiewam pomimo ze cztam nieraz tamte pierdy jak to doktor2p okreslil tutaj na czacie,
dobra lece cos wysłac a adis8 oto co pytales to umnie w profilu
ja już zapuściłem się - 3 multi , w inne wynalazki dziś nie gram ale pokibicuje
narazicho wszystkim
3 255 260