Wpisy 3 255 083 – 3 255 182
5 czerwca 2018 17:23 → 5 czerwca 2018 19:06, 100 wpisów
Cześć
Glik odpaodpada wchodzi Kamiński grubo to widzę
Zobaczycie że Kaminski bedzie dużą niespodzianką na plus
Zaraz trzeba coś skreślić bo na 14 nie grałem
Co tu dać w mini
Dziś Lotto jeszcze nie puściłem
Extra też korci
Extrema
Przerwa na obiad
ZAG 69 JESTES?
podejrzewam ze ostanie 2 mecze beda sprawdzianem formy i pokaza czy jestesmy silni czy slabi a moze sredni
ja proponuje sie skupic na tymm kto bedzie w top 3 tego kabaretu i na nich grac juz od samego poczatku
ZAG69 KG
rowerek na wieczór dobra rzecz
super ciałko sie schłodzi i głupoty przestana po głowie chodzic
super ciałko sie schłodzi i głupoty przestana po głowie chodzic
poziom gry jest o wiele wiekszy niz w eliminacjach takze chlopaki musza pobiegac, nie dac sie oszukac pod polem karnym i przede wszystkim grac do ostatniej minuty
a gdzie Hiszpanie widzisz w tej układance i oczywiscie czarny kOn z po za eu
Forsami zaraz idę do fioletowe Budki i puszczę Lotto i dam scan
Niemcy Włochy Hiszpania Portugalia reszta do chołpy. A kto będzie Mistrzem świata wiadomo Niemcy...
Ale mam dobry obiad
A na deser mam kokosanki
Nie jadłem jeszcze naleśników z ryżem
Francja Brazylia Argentyna Kolumbia Szwecjia Meksyk Portugalia Anglia
witaj sebastian a mini juz wysłales co ci wysłalem
Arczi te Mini idzie od wczorajszego dnia. Wysłałem na 10 losowań
Ta ja na tarasie..nie w transie to se zobaczycie..kto ma racje..
Sebastian_M i bardzo dobrze bo to beda pewniaki
Atczi gramy tak jak było umówione
oczywiscie sebastian jak umowione
Atczi gdybym wczoraj wysłał moje liczby +Twoje to by była 5 w Mini czyli 115 000 zł
no widzisz sebastian , ale spokojnie przyjdzie taki dzien ze rozwalimy bank w mini wspolnymi silami
tak gryks ja tez 1*10/10 i 1mini starczy
Liczby na nie do Mini nimi niegrać 10,20,30,40,6,15,23,31,39,3 a resztę wymixować i zagrać systemem na 7 liczb lub 6
Ja 1 mini 1 Mulatka i Lotto
Idę do tego sklepu co to zdjęcie widać na moim profilu i Lotto i coś na gardło
szwajcaria
nigeria
urugwaj
australia
belgia
te druzyny maj o co walczyc w grupie
nigeria
urugwaj
australia
belgia
te druzyny maj o co walczyc w grupie
forsami na kg ci podam do mini
Jak Włochy będą mistrzem świata forsa dam ci 100000 zł jeśli inna drużyna ty mi 1000zł
Tomi czytaj ze zrozumieniem Włochy= kudły i kłaki...a tu jeden taki Bonus mi na koncie obiecywał i nic do tej pory...
Francja , Brazylia , Niemcy / Anglia ,Chorwacja czarnym koniem
a Naszym życzę jak najlepszego zaprezentowania się
Jeżeli wyjdą z grupy 1/8 mogą jeszcze przejść ale w 1/4 przygoda z Mundialem się zakończy. To moja bardzo optymistyczna wersja
a Naszym życzę jak najlepszego zaprezentowania się
Jeżeli wyjdą z grupy 1/8 mogą jeszcze przejść ale w 1/4 przygoda z Mundialem się zakończy. To moja bardzo optymistyczna wersja
Panie Januszu jak Pa jest . W wynikach niesortowanych w excelu jest 2 razy wynik losowania 10978 i wyniki zamiast niesortowane są sortowane
Polska w 1/2 będzieto takie prostewystarczy Marciniak wystawic do sędziowania i po ptokach
Jadę z Opola do Częstochowy I widzę gościa łapiącego okazję. Zatrzymałem się, a on mówi, że bardzo potrzebuje podwózki I że nie ma grosza I czy bym mu nie pomógł. Zabieram go, sadzam obok siebie I zaczynamy luźną rozmowę.
Do słowa do słowa wychodzi na to, że gość właśnie wyszedł z pierdla, gdzie spędził parę lat za rozboje, napady itp. Zrobiło się nieswojo, nawet zacząłem się nieco bać. Ale patrzę, a tu jeszcze jeden koleś łapie stopa, więc pomyślawszy, że tamten nic MI nie zrobi przy świadku, przesadziłem pasażera na tylną kanapę a nowego zaprosiłem na miejsce obok siebie.
No I jedziemy, rozmawiamy, jest ok. Po jakimś czasie koleś z boku (drugi wsiadający) wyciąga odznakę, blankiecik I mówi, że jest policjantem, a ja dostaję mandat 300,- zł I ileś tam punktów, Bo tu i tam przekroczyłem prędkość, tyle a tyle razy wyprzedzałem na skrzyżowaniu I jeszcze coś tam I jeszcze coś tam. Tak mnie zaskoczył, że niewiele myśląc przyjąłem mandat, oczywiście w***iony do czerwoności. Chwilę później gliniarz każe się wysadzać.
Nic nie odezwawszy się wysadziłem go tam, gdzie chciał I nadal czerwony pojechałem dalej. Po niedługim czasie gostek z tylnej kanapy, dotychczas milczący, prosi abym go wyrzucił tam I tam, kiedy wysiadł wyjął portfel I daje trzy, stówy.
Ja na to: - Przecież umawialiśmy się, że podwiozę pana za darmo, nie chcę tej forsy.
On odpowiada: - Bierz Pan, będzie na ten mandat.
Ja na to: - Ale jak to? Przecież mówił Pan, że nie ma pieniędzy. Poza tym to był mandat dla mnie I przecież nic Panu do tego.
A on: - Chciał Pan być uprzejmy... życzliwy... podwozi pan człowieka z dobrego serca, a ten*** mandat Panu wypisuje... To mu za***łem portfel.
Do słowa do słowa wychodzi na to, że gość właśnie wyszedł z pierdla, gdzie spędził parę lat za rozboje, napady itp. Zrobiło się nieswojo, nawet zacząłem się nieco bać. Ale patrzę, a tu jeszcze jeden koleś łapie stopa, więc pomyślawszy, że tamten nic MI nie zrobi przy świadku, przesadziłem pasażera na tylną kanapę a nowego zaprosiłem na miejsce obok siebie.
No I jedziemy, rozmawiamy, jest ok. Po jakimś czasie koleś z boku (drugi wsiadający) wyciąga odznakę, blankiecik I mówi, że jest policjantem, a ja dostaję mandat 300,- zł I ileś tam punktów, Bo tu i tam przekroczyłem prędkość, tyle a tyle razy wyprzedzałem na skrzyżowaniu I jeszcze coś tam I jeszcze coś tam. Tak mnie zaskoczył, że niewiele myśląc przyjąłem mandat, oczywiście w***iony do czerwoności. Chwilę później gliniarz każe się wysadzać.
Nic nie odezwawszy się wysadziłem go tam, gdzie chciał I nadal czerwony pojechałem dalej. Po niedługim czasie gostek z tylnej kanapy, dotychczas milczący, prosi abym go wyrzucił tam I tam, kiedy wysiadł wyjął portfel I daje trzy, stówy.
Ja na to: - Przecież umawialiśmy się, że podwiozę pana za darmo, nie chcę tej forsy.
On odpowiada: - Bierz Pan, będzie na ten mandat.
Ja na to: - Ale jak to? Przecież mówił Pan, że nie ma pieniędzy. Poza tym to był mandat dla mnie I przecież nic Panu do tego.
A on: - Chciał Pan być uprzejmy... życzliwy... podwozi pan człowieka z dobrego serca, a ten*** mandat Panu wypisuje... To mu za***łem portfel.