Wpisy 3 255 133 – 3 255 232
5 czerwca 2018 18:06 → 5 czerwca 2018 19:56, 100 wpisów
Sebastian_M i bardzo dobrze bo to beda pewniaki
Atczi gramy tak jak było umówione
oczywiscie sebastian jak umowione
Atczi gdybym wczoraj wysłał moje liczby +Twoje to by była 5 w Mini czyli 115 000 zł
no widzisz sebastian , ale spokojnie przyjdzie taki dzien ze rozwalimy bank w mini wspolnymi silami
tak gryks ja tez 1*10/10 i 1mini starczy
Liczby na nie do Mini nimi niegrać 10,20,30,40,6,15,23,31,39,3 a resztę wymixować i zagrać systemem na 7 liczb lub 6
Ja 1 mini 1 Mulatka i Lotto
Idę do tego sklepu co to zdjęcie widać na moim profilu i Lotto i coś na gardło
szwajcaria
nigeria
urugwaj
australia
belgia
te druzyny maj o co walczyc w grupie
nigeria
urugwaj
australia
belgia
te druzyny maj o co walczyc w grupie
forsami na kg ci podam do mini
Jak Włochy będą mistrzem świata forsa dam ci 100000 zł jeśli inna drużyna ty mi 1000zł
Tomi czytaj ze zrozumieniem Włochy= kudły i kłaki...a tu jeden taki Bonus mi na koncie obiecywał i nic do tej pory...
Francja , Brazylia , Niemcy / Anglia ,Chorwacja czarnym koniem
a Naszym życzę jak najlepszego zaprezentowania się
Jeżeli wyjdą z grupy 1/8 mogą jeszcze przejść ale w 1/4 przygoda z Mundialem się zakończy. To moja bardzo optymistyczna wersja
a Naszym życzę jak najlepszego zaprezentowania się
Jeżeli wyjdą z grupy 1/8 mogą jeszcze przejść ale w 1/4 przygoda z Mundialem się zakończy. To moja bardzo optymistyczna wersja
Panie Januszu jak Pa jest . W wynikach niesortowanych w excelu jest 2 razy wynik losowania 10978 i wyniki zamiast niesortowane są sortowane
Polska w 1/2 będzieto takie prostewystarczy Marciniak wystawic do sędziowania i po ptokach
Jadę z Opola do Częstochowy I widzę gościa łapiącego okazję. Zatrzymałem się, a on mówi, że bardzo potrzebuje podwózki I że nie ma grosza I czy bym mu nie pomógł. Zabieram go, sadzam obok siebie I zaczynamy luźną rozmowę.
Do słowa do słowa wychodzi na to, że gość właśnie wyszedł z pierdla, gdzie spędził parę lat za rozboje, napady itp. Zrobiło się nieswojo, nawet zacząłem się nieco bać. Ale patrzę, a tu jeszcze jeden koleś łapie stopa, więc pomyślawszy, że tamten nic MI nie zrobi przy świadku, przesadziłem pasażera na tylną kanapę a nowego zaprosiłem na miejsce obok siebie.
No I jedziemy, rozmawiamy, jest ok. Po jakimś czasie koleś z boku (drugi wsiadający) wyciąga odznakę, blankiecik I mówi, że jest policjantem, a ja dostaję mandat 300,- zł I ileś tam punktów, Bo tu i tam przekroczyłem prędkość, tyle a tyle razy wyprzedzałem na skrzyżowaniu I jeszcze coś tam I jeszcze coś tam. Tak mnie zaskoczył, że niewiele myśląc przyjąłem mandat, oczywiście w***iony do czerwoności. Chwilę później gliniarz każe się wysadzać.
Nic nie odezwawszy się wysadziłem go tam, gdzie chciał I nadal czerwony pojechałem dalej. Po niedługim czasie gostek z tylnej kanapy, dotychczas milczący, prosi abym go wyrzucił tam I tam, kiedy wysiadł wyjął portfel I daje trzy, stówy.
Ja na to: - Przecież umawialiśmy się, że podwiozę pana za darmo, nie chcę tej forsy.
On odpowiada: - Bierz Pan, będzie na ten mandat.
Ja na to: - Ale jak to? Przecież mówił Pan, że nie ma pieniędzy. Poza tym to był mandat dla mnie I przecież nic Panu do tego.
A on: - Chciał Pan być uprzejmy... życzliwy... podwozi pan człowieka z dobrego serca, a ten*** mandat Panu wypisuje... To mu za***łem portfel.
Do słowa do słowa wychodzi na to, że gość właśnie wyszedł z pierdla, gdzie spędził parę lat za rozboje, napady itp. Zrobiło się nieswojo, nawet zacząłem się nieco bać. Ale patrzę, a tu jeszcze jeden koleś łapie stopa, więc pomyślawszy, że tamten nic MI nie zrobi przy świadku, przesadziłem pasażera na tylną kanapę a nowego zaprosiłem na miejsce obok siebie.
No I jedziemy, rozmawiamy, jest ok. Po jakimś czasie koleś z boku (drugi wsiadający) wyciąga odznakę, blankiecik I mówi, że jest policjantem, a ja dostaję mandat 300,- zł I ileś tam punktów, Bo tu i tam przekroczyłem prędkość, tyle a tyle razy wyprzedzałem na skrzyżowaniu I jeszcze coś tam I jeszcze coś tam. Tak mnie zaskoczył, że niewiele myśląc przyjąłem mandat, oczywiście w***iony do czerwoności. Chwilę później gliniarz każe się wysadzać.
Nic nie odezwawszy się wysadziłem go tam, gdzie chciał I nadal czerwony pojechałem dalej. Po niedługim czasie gostek z tylnej kanapy, dotychczas milczący, prosi abym go wyrzucił tam I tam, kiedy wysiadł wyjął portfel I daje trzy, stówy.
Ja na to: - Przecież umawialiśmy się, że podwiozę pana za darmo, nie chcę tej forsy.
On odpowiada: - Bierz Pan, będzie na ten mandat.
Ja na to: - Ale jak to? Przecież mówił Pan, że nie ma pieniędzy. Poza tym to był mandat dla mnie I przecież nic Panu do tego.
A on: - Chciał Pan być uprzejmy... życzliwy... podwozi pan człowieka z dobrego serca, a ten*** mandat Panu wypisuje... To mu za***łem portfel.
1,3,8 na 5 albo zwrot kasy w kazdej budzie na haslo czarodziej
alfafire jeżeli Tosiek na 21 tez będzie zamykał ramki to będzie ciekawe losowanie
Nie poeci nie Arczi nie porównywać na fejsie było wrzuciłem żeby wam humoru poprawić
doktor to o 14-tej też było ciekawe >>> te dwie trójeczki 47,47,49 i 57,58,59
co po nich >>> to tylko TS wie
co po nich >>> to tylko TS wie
wzor jaki sie wytworzy na polu 1-80 kiedy trafie 10/10 wymaluje sobie na scianie
3 255 167. adis8
dzis w euromelon jak wejdzie 17,28 biore 500 zl jak same 44 to 50 zl
doktor2p ja nie jestem poeta zadnym i nie pajacuje jak Ty tutaj na stronce, jesli cos ci sie tu nie podoba na tej stronie to może niewchodz tutaj po prostu az swoje uwagi zachowaj dla siebie i dla kolegow i kolezankek ze stronki innej, i nie psój tu atmosfery tego czatu,
arczibalik weź się rozbiegnij i w drzewo ..... odbij ode mnie coś pisałem do ciebie typie
jacun przepraszam jesli przekrecilem Twój nik na jacus to tylko zwykła literowka sorki za bląd
Arczi to nie ten nick z resztą bym się zgodził gdybys miał racje
arczibalik73
Cofnąłem się kilka stron wstecz i doktor nic o Tobie nie pisał
Nie wiem o co tobie chodzi >>> o jakie psucie atmosfery Tobie chodzi
doktor2p pisał ze mną i nikogo nie obrażał
3 255 206.widze co piszesz i pod mojim tez adresem i tu na stronce i na stronce typowanie parkami, ja tam ci nie wchodze na stronke i nierobie zadym i niekomentuje waszych tekstow wiec prosze o zachowanie tu tez spokoju i pozadku jesli tu jestes
Adis czytałem...dosyć ciekawe jak realnemyślałem że ten policjant poszukiwał tego z paki
alfafire dlatego nic bardzo nie pisze bo maj bol ..... u korna na czacie piszemy pierdy a z liczbami przenieśliśmy się na forum zamknięte
doktor ja mam swoje liczby które często wchodzą a tutaj wymiana info tylko może pomóż
co dodać co odrzucić >>> dlatego nie mama pojęcia o co niektórym chodzi
co dodać co odrzucić >>> dlatego nie mama pojęcia o co niektórym chodzi
moim zdaniem w pierwszej czworce na mistrzostwach bedzie Francja, Hiszpania, Brazylia, Belgia a Niemcy daleko
alfafire wynieśliśmy się tu http://www.pewniaki.fora.pl forum zamknięte bez dostępu osób postronnych
widziałem co kto pisal bo czytałem tez to chodzilo mi oto ze jacunn porownał adisa8 do mnie jako poety po 1 a ja zadnym poetom nie jestem ani nigdy niebylem i nie bede to ze pisze duzo to wiem ale niepisze poematow ani zadnych wierszy to po 2, po 3 trzecie sledze wasze pierdy doktor2p uwas na czacie od czasu do czasu tylko, ale ich nigdzie niekomentuje co do waszych typowan liczb to wiem ze typujecie na czacie ukrytym , ale to mn nie nie interesuje co tam robicie, wasza sprawa, pierdy ***m,i ale nieraz obrazacie osoby na glownym czacie tu z MP,I niechciałbym przytaczac tu komentarzy ktore tu piszecie o sebastianie niekiedy omnie i gryksie tez,
a to co jest?
Jola 2018/06/05 19:51
Zaraz bedzie kolejny referat biggrin , wyłączam Mp...bo mnie mdli .. sad szarańcza opanaopwała MP .
krzysio744 2018/06/05 19:52
nie patrz tam MP ..po jest bieduch i śmieciem joyful
a to co jest?
Jola 2018/06/05 19:51
Zaraz bedzie kolejny referat biggrin , wyłączam Mp...bo mnie mdli .. sad szarańcza opanaopwała MP .
krzysio744 2018/06/05 19:52
nie patrz tam MP ..po jest bieduch i śmieciem joyful