Wpisy 3 255 033 – 3 255 132
5 czerwca 2018 15:33 → 5 czerwca 2018 18:06, 100 wpisów
moja zona ma jakas aplikacje codzienie wazny jedzenie liczy kalorie wg tej aplikacji
co za duzo nie zdrowo jak mozna mowic ze sie dba o siebie jak sie glodzi bez sniadania cos tam zje na obiad a potem chipsy
junak z tamtych co podalem nie mam zadnej mam 1x8 wlasne 2 razy mini wlasne 1 lotto z plusem wlasny wezme 1 x 10 z trafil ale to mykne pozniej ide na mala drzemke narka milego
Użytkownik romano23 dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
śniadanie i obiad zjeść tylko kolacji nie oszukać żołądek i jeść pomidory ogórki itp.
wogóle teraz lato to warzywka
wogóle teraz lato to warzywka
uwaga na wieczor prawdopodobnie powtorki z rana
zag69 po swoich ukladach , wychodzi mi na to ze prawdopodobienstwo ze wyjda te same moze nie wszystkie 20 ale 7 juz jest na tak
dzis ide zaraz puscic 1*7/7 i 1*10/10 raz kozie smierc
Już zaczelem trenować machać nie mam kija mam tylko biało czerwony material
zgrywus powiem wam tylko tyle ze ostatnio korn tu podawal parki liczb i jedna z tych parek moze tez i wyjsc czyli 1,42 podejrzewam ze bedzie tak mi tu pokazuje oraz 30tki i 40tki i pare 50 tek
można również typować ile zdobędą punktów, bramek ile strzelą i stracą normalnie cudawianki do typowania
Ciekawe jakie w fortunie będą kursy wolę iść do pkt niż tam lub gdzies indziej przed neta
Zgrywus jak dasz rade być poważny grasz u buka jak tak to gdzie chyba że to tajemnica
tam gram gdzie aktualnie są najwyższe kursy plus promocjeale najczęściej to fortuna
Wg mnie Bednarek byłby lepszy zresztą w pt zobaczymy z Chile jak zagraja i Litwa w we wtorek
jest tu gdzies zag 69?
zag69 pilne
czesc forsami tak zagrałem teraz dopiero wieczorem zagram albo ja albo tesik
forsami dzieki
Cześć
Glik odpaodpada wchodzi Kamiński grubo to widzę
Zobaczycie że Kaminski bedzie dużą niespodzianką na plus
Zaraz trzeba coś skreślić bo na 14 nie grałem
Co tu dać w mini
Dziś Lotto jeszcze nie puściłem
Extra też korci
Extrema
Przerwa na obiad
ZAG 69 JESTES?
podejrzewam ze ostanie 2 mecze beda sprawdzianem formy i pokaza czy jestesmy silni czy slabi a moze sredni
ja proponuje sie skupic na tymm kto bedzie w top 3 tego kabaretu i na nich grac juz od samego poczatku
ZAG69 KG
rowerek na wieczór dobra rzecz
super ciałko sie schłodzi i głupoty przestana po głowie chodzic
super ciałko sie schłodzi i głupoty przestana po głowie chodzic
poziom gry jest o wiele wiekszy niz w eliminacjach takze chlopaki musza pobiegac, nie dac sie oszukac pod polem karnym i przede wszystkim grac do ostatniej minuty
a gdzie Hiszpanie widzisz w tej układance i oczywiscie czarny kOn z po za eu
Forsami zaraz idę do fioletowe Budki i puszczę Lotto i dam scan
Niemcy Włochy Hiszpania Portugalia reszta do chołpy. A kto będzie Mistrzem świata wiadomo Niemcy...
Ale mam dobry obiad
A na deser mam kokosanki
Nie jadłem jeszcze naleśników z ryżem
Francja Brazylia Argentyna Kolumbia Szwecjia Meksyk Portugalia Anglia
witaj sebastian a mini juz wysłales co ci wysłalem
Arczi te Mini idzie od wczorajszego dnia. Wysłałem na 10 losowań
Ta ja na tarasie..nie w transie to se zobaczycie..kto ma racje..