Wpisy 3 251 733 – 3 251 832
2 czerwca 2018 11:41 → 2 czerwca 2018 13:43, 100 wpisów
Witam wszystkich
Wracam właśnie z kolektury. Puszczone 1 multi i 2 mini musiałem ograniczyć trochę budżet na granie, bo pójdę z torbami
Wracam właśnie z kolektury. Puszczone 1 multi i 2 mini musiałem ograniczyć trochę budżet na granie, bo pójdę z torbami
Dajmy na to że komuś z MP udało by się trafic 10/10 a bonus byłby 10 tyś i co wtedy złość bo ktoś wcześniej przytulił dajmy na to 500 tys bonusowe i 250tys za 10/10 dobre i te 10/10 Bez bonusa tylko weź to traf ba traf 9/10 nawet z stawka x2
arczibalik73 jesteś nie oceniony w swojej skromności
ale tak{}mówiąc taki bonusik raz na tydzień mógłby T-esik zafundować
ale tak{}mówiąc taki bonusik raz na tydzień mógłby T-esik zafundować
Użytkownik pikusiek dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Ale bonus zachecal do grania w 10 na 10 mimo ze byly marne szanse by go wygrac.Teraz bonusa nie ma i bedzie spadek zawieranych zakladów w multi.Oni na tym stracą
ja teraz tez gram tylko na 5/5 6/6 7/7 ,8/8 bynajmniej tutaj cos sie zwroci nieraz , nieraz nie wiadomo jak komu dopisze szczescie,, zauwazylem ze jak gralem na 10/10 wiecej przegrywalem poniewaz co z tego ze od czasu do czasu trafilem jakies marne 6,10 czy 7/10 i czy nawet i te 8/10 , a nieraz nic, tez i tak bywalo, odkad zaczolem grac na mniejsze uklady zauwazylem ze czesciaj trafiam co prawda i mniejsze stawki ale realne i zawsze sa zwroty jakies , i nieraz gram nawet za te przyslowiowe 50 groszy poniewaz do zwrotu dokladam tylko te 50 groszy i gram dalej, w kolekturze sie smieja nieraz ze oto zsznaczy grac za ttylko 50 groszy, zawsze z mniejszych ukladow sa tez zwroty, a nie np trafine 3/10 jestes w plecy, aa za 3/7 juz jest zwrot , wiec jak lepiej grac wedlug was?ja wole realnie trafiac cos tam i mniej, i stawka podstawowa niz np za wielokrotnosc, i uwazam ze nie nalezy byc pazernym na kase bo kasa to zecz nabyta jest raz jest raz nie, a zyc trzeba dalej
Tylko wedlug Ciebie kto jest bardziej pazerny,ten kto gra jednym zakladem na 10 liczb czy ten ktory gra kilkoma na 7,6 lub na 5 liczb?
Ja tam gram na 10/10 póki jest za co pazerny i łasy na pieniądze jestem i chcę być Milionerem i tego nie kryje..narazie mam 4 ,zakłady Multi Multi na 10/10 z Plusem Jakby się trafiło 10/10 z Plusem to mam 2,5 Miliona..nie bójcie się marzyć...
... zamiast tego bonusa by podniesli stawki wygranych a nie jakies bonusy promocje inne zeczy lepiej podnieszc stawki wygranych aby gracze grali a nie zeby kazdy czekal tylko na promocje jakas czy bonusa , ktorego i tak nie moze trafic chocby i sie zesrał,uwarzam...
...gram nawet za te przyslowiowe 50 groszy...
jak już w taką retorykę wchodzimy, to
uważaj
rsała babka rsała trawki się trzymała
a bonus nie wziął się znikąd
pojawił się w ramach rekompensaty
po wybolcowaniu grających - dwoma losowaniami dziennie
i za wyższą stawkę i kwoty /hehehe/ częstszych /hehehe/ wygranych
/hehehe - to mniej qmatym/
...gram nawet za te przyslowiowe 50 groszy...
jak już w taką retorykę wchodzimy, to
uważaj
rsała babka rsała trawki się trzymała
a bonus nie wziął się znikąd
pojawił się w ramach rekompensaty
po wybolcowaniu grających - dwoma losowaniami dziennie
i za wyższą stawkę i kwoty /hehehe/ częstszych /hehehe/ wygranych
/hehehe - to mniej qmatym/
jacun tak bonus zachecał do grania moze i , ja tam gram juz kupe lat i m kiedys nie bylo zadnych bonusow i tez ludzie wygrywali , a teraz bonus jest to wszyscy leca do kolektory i wysylaja po 200kuponow nieraz aby tylko dorwac tego bonusa a pozniej sobie w brode pluja ze tyle wyslali i jakies ochlapy trafili lub nic, osobiscie znam takie osoby ktore graja systemami, a co nie ktorzy nawet do 200 kuponow wysylaja na dane losowanie, bo chca trafic ca tu najczesciej jest zonk, te osoby graja tak raz w miesiacu ,nieraz 2 razy ,ale ich na to stac tez wiec niech graja nadal, niezrozumcie mnie zle z ta pazerrnoscia i niebrzcie sobie na zbyt moich slow do serca, ja nie uwarzam ze jak ktos gra za podwojna czyn nawet 5 stawka to jest pazerna osoba zaraz, oj nie kazdy gra za taka wielokrotnosc stawki na jaka mu pozwala jego budzet,, craczej chodzi mi o takie osoby ktore wysylaja po te 200 kuponow, chca szybko trafic a tymczasem przegrywaja poniewaz sie sprawdza tzw, teza ze chytry 2 razy traci ,
jacun co do twojego pytania nie uwazam nikogo za pazerna osoba jesli gra ukladem jednym na 10/10 ani jesli tez gra kilkoma ukladami np 7/7 czy 6/6 oj nie na rozne stawki , wedlug mnie bardzie wazne jest to abys czesciej trafial te realne wygrane niz
jakies raz na rok te 10/10 jesli wogole uda ci sie je trafic, , oczywiscie mozna probowac swojego szczescia i na takie stawki tylko pomysl ile razy trafisz na tej 10/10 tych 10liczb w miesiacu w calosci, a ile stracisz na tych kuponach 10/10, ja kiedys raz w
zyciu mialem 9/10 pozniej kilka lat nic juz takie wiekszego, pozniej jakies 8/10 i znow potem tylko 7/10 kilka razy a 5, 6/10 to juz normalka byla, nieraz sie smieje sam z tego ze trafiam coraz nizej , zamiast wyzej, i schodze coraz nizej z wyygranymi, zeby pozniej trafic znow cos wyzej
jacun co do twojego pytania nie uwazam nikogo za pazerna osoba jesli gra ukladem jednym na 10/10 ani jesli tez gra kilkoma ukladami np 7/7 czy 6/6 oj nie na rozne stawki , wedlug mnie bardzie wazne jest to abys czesciej trafial te realne wygrane niz
jakies raz na rok te 10/10 jesli wogole uda ci sie je trafic, , oczywiscie mozna probowac swojego szczescia i na takie stawki tylko pomysl ile razy trafisz na tej 10/10 tych 10liczb w miesiacu w calosci, a ile stracisz na tych kuponach 10/10, ja kiedys raz w
zyciu mialem 9/10 pozniej kilka lat nic juz takie wiekszego, pozniej jakies 8/10 i znow potem tylko 7/10 kilka razy a 5, 6/10 to juz normalka byla, nieraz sie smieje sam z tego ze trafiam coraz nizej , zamiast wyzej, i schodze coraz nizej z wyygranymi, zeby pozniej trafic znow cos wyzej
piku - a Ty lepiej już nie komPinuj - coby tam można zepsuć w to mini
wesołego dnia
aaa
PS
mag..uś
wesołego dnia
aaa
PS
mag..uś
dobra uciekam juz sie wysłac pod swietomoze jakis przencik uda sie trafic i wam tez wszystkim zycze z calego serca wysokich i realnych wygranych na mniejszych ukladach , i pamietajcie co zlego to nie ja grunt to grac i nigdy nieczuc sie przegranym choc nieraz sie nie uda, ale zawsze trzeba byc pozytywnie nastowionym ze jesli dzis sie nie udalo to jutro tez jest dzien nowy i zawsze mozna spełnic swoje marzenia
Arczi racja chociaż 3/7 też ciężko trafićna 7 na 8 to jakieś odpady wpadają Ale zależy ile się wydaje w tygodniubo co z tego ze trafię 5/8 jeśli w tygodniu gram za 3 czy 4 dyszkito tak jakbym zagrał 4 × 2 Multi i nie trafił nic
bonus w MM np.co tydzień w sobotę wieczorem też by napędził grających{i to jeszcze ilu}
i też nie musiał by być taki duży,-tak 50-100000
i też nie musiał by być taki duży,-tak 50-100000
To racjaraz w sobotę np 100tysięcy stałeI ludzie graliby w sobotę masowo na 10liczb A tygodniu swoje
tomi77 to nie graj w tygodniu na klika kuponow i za kwote 40 złotych tylko za podstawowa stawke i np na 2 kupony jakies i trafiaj realne stawki ja tygodniowo gram np za jakies 12 zł i tyle np i raz cos trafie raz nie to zalezy tez i od dnia i w co tez gram,czy w multiego czy w mini i uwazam ze jesli ma byc to bedzie a jesli tonie dzis to jutro tomi77 grałes kiedys za jedyne 100zł ponad pol roku? bo ja grałem i wiem ze mozna jesli sie tylko chce, co prawda sporadycznie tez gralem ale ale nieraz te ez sie wygrywalo i kwoty powyzej tej 100zł i bylo na zas,na nastepne granie, po co dawac zarabiac wuiiecej tesikowi, jak on nam niechce dac wygrywac czesciej i czegos konkretnego, wiec my tez powinnismy grac sporadycznie ,poco komus napełniac kieszenie, a nam kto napełni co? tesik?gram tez dla zabawy wygram okej, nie to cos , ale liczy sie dobra zabawa
Zauważyłem że pusta buda u mnie nawet jak była kumulacja 10 baniekgrają stali narwancy albo marzyciele w dużego
Teraz też gram na2 Multi 4 × w tygodniukiedyś grałem 8 na losowanie ale 2 A czasem 3 w tygodniumoże więcej trafialem ale zakładów?
no ja tez za chwilke lece cos puscic na 14 ta tylko jeszcze musze podumac chwilke jaki ukladzik piuscic na dzisiaj czy pewniaki na 8/8 czy tylko wysłac sobie 1*7/7 na 14 ta
Jak trafię dziś 3 dużego jednym zakładem to będzie fuksW co nie wierzę
ja tam nikomu niebronie grac w nic i grajcie nawt 11/11 jesli jesttylko trafcie to
Ja tam gram dziś o 5 Milionów kupon na profilu ważność do Dzień Ojca
Forsami powinni Ci dać w kopercie kartkę z napisem jesteś naszym milionerem
A jak..Gryks... za to że się postarałem o potomnych..nagroda się naleźy 5 Milionów Plus..
Gryks odpisze Ci nieskromnie że wirtualnie już jestem bo Miliona już trafiłem..w Lotto Plus
Tyle wygłupów. Zaraz do kołchozu ..na 8 godzin i uwiązany..jak pies przy budzie...a kto przyjdzie i wody naleje do miski...
Z POZDROWIENIAMI dla ZIOMALEK i ZIOMALI PO KUPONIE HEY
https://www.youtube.com/watch?v=p4kPtqHVnIM
https://www.youtube.com/watch?v=gLFkzKj9yxc
bawcie sie
https://www.youtube.com/watch?v=p4kPtqHVnIM
https://www.youtube.com/watch?v=gLFkzKj9yxc
bawcie sie
No ale Arczi jezeli ktos gra na 10 liczb to mozna nazywac go pazernym
Widzialem kiedys goscia co za jednym podejsciem do lottomatu placil 700 zl to mozna nazwac pazernoscią
Powołanie do kadry 23 zawodników to lipaodpada 9 młodzi nie mają szansbo czy trener mi powoła słabego Błaszczykowskiego czy nic nieznaczacego Peszki czy dochodzącego do formy Milika?
A po drugie Arczi szanuje Cie ale ogranicz te Twoje wodolejstwo ,miliony słów a niewiele konkretów ,pozniej jeszcze przychodzi Seba ktory zadaje wiecej pytan niz Monika w kropce nad i robi sie kiła i mogiła
Cześć
A co Ty Jacunn jesteś Niemcem ?
Wolisz reprezentację Niemiec niż Polski ?
Jacunn dlaczego wpisy Arczi nazywasz wodolejstwem ?
Możesz nam to wytłumaczyć ?
Monika zadaje mniej pytań ode mnie?
Jacunn a kiedy ostatnio widziałeś się z Moniką?
Dobrze do rzeczy
Zgrywus zaraz Ci dam 2 mecze
Arica-Co na 2
Kurs 2.60
Coq
Starczy Ci ten jeden ?
Jest pewnikiem na 95%
A jaka to różnica ?
Aby wygrana
To jest Chile
Panoramix
Arczi
Idę na dwór bo ładna pogoda
13 70
No tak...9 dziesiatek nieparzystych...a 3 parzyste...no naiwny bylem a tablica przed galami stala
Majorka
Islandorka