Wpisy 3 247 762 – 3 247 861
29 maja 2018 22:06 → 29 maja 2018 23:27, 100 wpisów
ja nieszukam zwady miedzy stronkami ale niepozwole sobie aby ktos mnie obrazał i wyzywal od jakis tam niechce tu cytowac i wklejac tu tekstów o ludziach i omnie dotyczacej tej stronki ja niechce burzyc tu spokoju jak i tu panuje wystrczy wejsc na ich stronke i poczytac sobie co onas pisza na czacie bylem tam tylko przypadkiem a tu takie teksty pod moim adresem i sebastiana tez chyba, jak my cos napiszemy to jest obraza ale jak oni cos pisza onas to jest okej wedlug nich
poprostu zenada
poprostu zenada
wszystkim wygrywajacym wielkie
arczibalik73 dobrą radę Tobie dam tak jak w piosence >>> nie zaglądaj tam i nie pisz o nich i będzie
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
alfafire internet jest dla wszystkich i kazdy moze soie patrzec gdzie chce i to nikomu nie powinno przseszkadzac , to ja niiewchodze na jakies zakazane stronki tylko na mam nadzieje powazne stronki, gdzie sa ludzie kulturalni a nie jakies bezmuzgi ktorzy cie obrazaja , jesli ja ich nie obrazam i niewyzywam to dlaczego oni tak omnnie pisza?
najlepiej jest nie zauwazac jakiegos problemu i udawac ze sie nic nie dzieje i ze to nas nie dotyczy abyscie sie zdziwili jakbyscie poczytali sobie od czasu do czasu pewne informacje gdzies poza strona multipasko.pl
najlepiej jest nie zauwazac jakiegos problemu i udawac ze sie nic nie dzieje i ze to nas nie dotyczy abyscie sie zdziwili jakbyscie poczytali sobie od czasu do czasu pewne informacje gdzies poza strona multipasko.pl
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
tak ulala 1 i 2 moga wyjsc jedynke moga powtorzyc jestem na tak
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
ulala z 40 tek proponuje liczbe 44
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
końcówek 8 oraz 9 nie było więc 39,49,29 moje kandydatki na P*
Kumulacja Lotto: 4 000 000 zł
Ponownie!
Podsumowanie losowania MM:
Gratulacje dla Seboola,
A,ogólnie rzecz biorąc-Jeden wielki SYF
Podsumowanie losowania MM:
Gratulacje dla Seboola,
A,ogólnie rzecz biorąc-Jeden wielki SYF
Forsami chyba mucha TSe TSE Cię ukąsiła bo co zioram to śpisz
Kędzior troszkę się wyspałem po nocy.. i tak i raz tak a tym bardziej że jest pełnia
Cześć gdzie mogę pobrać MS Word ? Bo potrzebny mi do wysłania pracy pani promotor. Może być 2007 albo 2016 może ten nowszy pójdzie ?
Ze wczoraj 4\7 ....dobre i to....a z maszyny nicna czwartekza pier...duzego,nic nie wchodzi
Tomi.... i ja w Lotto nic nie miałem ale nie rezygnuje z gry...
Ale mi potrzebny jest. To co kupić lapka ? A dałem tam gdzie telefony do gościa tablet, to ma zainstalować jego. Czy będę mógł wysłać wtedy pracę na pocztę ? Bo słyszałem że nie ma już 2007 do PC.
Forsami Nie będzie 4 milionów, nie ma szans, bo dodatkowo w czwartek święto. Przekroczy ledwo co 3 miliony pewnie
Mcsiprawda Boże Ciało mało kto o tym pomyśli żeby zagrać w Lotto i inne gry na zapas...
Program Word możesz kupić albo jest też wersja online https://office.live.com/start/Word.aspx?omkt=pl-PL
Cały (+) tego interesu jest taki,że nie muszę wypełniać nowego kuponu
Sławek ja miałem nocke..a teraz mam weekend w sobotę na pierwszą zmianę
ale mam szczescie ostatnio.Prawie codziennie 3/5 w mini lub lotto i lotto+
możesz też pobrać wersję testową na 30 dni np. stąd http://download.komputerswiat.pl/tagi/microsoft-word do napisania pracy wystarczy
Czytalem na stronce lotto ze najwiecej wygranych jest z chybika to tak gram.Zreszta nie mam czasu teraz na typowania
Sławek grałem ostatnio w Mini Systemem na 6 liczb i na pierwszym losowanie miałem 3/6 a w kolejnych losowaniach nic..i wtopiłem. Trochę kasy..miałem 21 zakładów systemowych na 6 liczb z wszystkimi liczbami z 42 i lipa...coś mnie to Mini nie lubi..
Forsami ja nie gram tak grubo.Nie ma co przesadzac.Moj budzet dzienny to 5 zl
Jak cos trafie to gram wiecej
Jak cos trafie to gram wiecej
Sławek pozwoliłem sobie na takie granie bo miałem 904 zlotych zwrot wygrana można by powiedzieć..napisać...noi się napaliłem.. bo tak to bym niegrał..tak.ostro
3/6 lotto . 1 kosz
3/5 mini I 1 kosz
Mini ni3 źle płaci 35 z groszem
3/5 mini I 1 kosz
Mini ni3 źle płaci 35 z groszem