Wpisy 3 247 505 – 3 247 604
29 maja 2018 18:54 → 29 maja 2018 20:34, 100 wpisów
dobra ide z moim adwokatem na mesandzerku pogadac na jakas whyski sie ugadac czy cos
Witam!!!
ArcziWidzę,że Ty z Bogiem na braterskiej stopie jesteś>>>...466
ArcziWidzę,że Ty z Bogiem na braterskiej stopie jesteś>>>...466
466......arczi u gory czuwa slonce ksiezyc gwiazdy sa i tez chmury a czasami firmy farmaceutyczne cos nie cos rozpylaja samolocikami od testy na ludziach ale co tam bynajmniej ja tak uwarzam
nie ma to jak taka pagada okulary ciemne ja widze moich oczek gdzie patrze nie widac
to czai sie szybciej bo zanim ruszysz to sie nie puscisz a tu wpadna twoje cyferki
ja sie juz puscilem ale nie typuje narazie niechce kogos zle naprowadzic wlasnymi obokami jak by ktos ewentualnie zagladal co mam
Panie doktorze,
mam PCO i jestem w trakcie 4 stymulowanego cyklu. Przez trzy cykle byłam stymulowana clo beż żadnej reakcji. W tym cyklu przyjmowałam clo 3-7 dc po dwie tabletki i do tego 4 zastrzyki z Fostimonu. Na wczorajszym usg lekarz nie stwierdził pęcherzyka dominującego i przepisał mi kolejne ampułki Fostimonu od 12-15 dc. W sumie 8 ampułek
mam PCO i jestem w trakcie 4 stymulowanego cyklu. Przez trzy cykle byłam stymulowana clo beż żadnej reakcji. W tym cyklu przyjmowałam clo 3-7 dc po dwie tabletki i do tego 4 zastrzyki z Fostimonu. Na wczorajszym usg lekarz nie stwierdził pęcherzyka dominującego i przepisał mi kolejne ampułki Fostimonu od 12-15 dc. W sumie 8 ampułek
R3-Niestety z gwałtu nici
Będziesz musiał obsłużyć się własnoręcznie
Będziesz musiał obsłużyć się własnoręcznie
Witam
Junak56
34
Zgrywus wszyscy nie muszą wiedzieć znać twoich planów na wieczór
500 to rozumiem