Wpisy 3 247 162 – 3 247 261
29 maja 2018 14:15 → 29 maja 2018 16:13, 100 wpisów
Gryks no właśnie wiem że to twoje tak jak moje Naleśniki z Ryżem
Forsami wprowadzę naleśniki z ryżem do menu
umnie dzis jedynie 3/7 teraz zobaczymy co przyniesie wieczor?
nie wiem jak te nalesniki z ryzem wg ciebie mialy by byc zrobie je po swojemu normalne ciasto nelesnikowe ryz zagotuje z mlekiem moze ryz z jablkami i do ciacha nelesnikowego polewa na nim bedzie jakas
choc wyszły moje liczby jak 47,15,53,69,80,60 ale niestety nie puscilem ich razema szkoda zas 5,55,59 trafilem
a wieczorem gram tylko za 50 groszy
Czekam na telefon idalej nic na pokucje trzyma
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Szlag mnie trafi
mulag co tak forse scigaasz wejdz na fb wejdz na messa zaraz bedzie skocz z tv
ROOOOOBBBEERRTTT daj sobie spokoj z tym czekaniem na ten telefon, jak sie na cos czeka to sie nigdy niechce nic sprawdzic, zas jak nie bedziesz czekal to zobaczysz dostaniesz telefon z nienacka i zapewne bedziesz bardziej pozniej szczesliwy
tak jest zawsze jak czekamy na cos to nigdy niejest nam dane , jak nieczekasz to zawsze cos tam gdzies wpadn ie ci tez widzisz to tak jak gryksa czekal zeby ktos tam wziol rower od niego atu ten ktos zrobil gest w jego strone ziostawil 100 przy laptopie mu,, ladny gest pomimo ze rower mial byc za darmo jak sie tam ugadywali,, to sie nazywa szacunek,, male acieszy ni e ?
widac ze ktos jest w porzadku, umnie jakby tak rower postawil pod brama na 5 minut to podejrzewam ze by zaraz zznikl, i wtedy by nawet nikt nic niewidzial pomimo ze rowery stoja przy lawce przed brama
tak jest zawsze jak czekamy na cos to nigdy niejest nam dane , jak nieczekasz to zawsze cos tam gdzies wpadn ie ci tez widzisz to tak jak gryksa czekal zeby ktos tam wziol rower od niego atu ten ktos zrobil gest w jego strone ziostawil 100 przy laptopie mu,, ladny gest pomimo ze rower mial byc za darmo jak sie tam ugadywali,, to sie nazywa szacunek,, male acieszy ni e ?
widac ze ktos jest w porzadku, umnie jakby tak rower postawil pod brama na 5 minut to podejrzewam ze by zaraz zznikl, i wtedy by nawet nikt nic niewidzial pomimo ze rowery stoja przy lawce przed brama
dzieki alfa chyba ze to to nie wygrane1x6/8 1x5/8 5/9 i 2 kosze
alfa to juz histeria teraz na wieczor kombinacje chyba ze z 1 zaklada nie puszczasz
idę luknąć w mapusie może ktoś się tam schował
na 14-tą wyszły liczby z Keno nr 716612 >>> szczególnie pięćdziesiątki
na 14-tą wyszły liczby z Keno nr 716612 >>> szczególnie pięćdziesiątki
ciekawe alfa jakas 10 mozna teraz obstawiac chyba najzadsza 10 tka sa 40 stki patrzac na ostatnie hm 10-15 losowan no i cos z 4 losowania wiekszosc jest po prawej stronie niz po lewej moze teraz wiekszosc 01-40 ale to moje zdanie
przewaznie w mini liczby wchodza na 14h nastepnego dnia moze tym razem wieczorem 07 18 41 42 te dokladnie
50 mam po zatym co sadzisz o 41 42 44 46 49 ewentualnie bez 44 zamiast niej 45
ide zonie zrobic obiadek zanim wroci z pracy by miala podam tylko pare jeszcze 63 66 71 74 77 , 66 73 75 76.......
Użytkownik stu dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Użytkownik greg dodał nowy komentarz w temacie:
Użytkownik zgrywus dodał nowy komentarz w temacie:
alfafire witaj prosze niepodawac wygranych mojich liczb na dzis wieczór
https://youtu.be/CWczu104hKE
Arczi
Arczi a co alfafire podaje Twoje liczby ?
MIRAGE
Gradobicie ?
Jaka wielkość Gradu Bijącego ?
Bicie grado ?
Boli ?
Naleśnik z ryżem jako Grad ?
https://youtu.be/LSoncd7ZLRo
To może Forsami zrobił tyle naleśników że nie mógł tego zjeść i rzuca z góry ?
To może ta wyrzutnia Grad ?
alfafire tu mąci ?
Ja mu dam jak go spotkam
tak afafre podaje moje szczesliwe liczby ktore padna na wieczor mam nadzieje ze dzis one wejda
U jociulajny pada grad jej na głowę ?
alfafire niech nie podaje Twoich szczęśliwych liczb tu na stronie bo ja sobie z nim zatańczę
Jacunn a po co mam spoważnieć ?
Trzeba sobie czasem pożartować
Trzeba sobie czasem pożartować
no poluje na nie sebastian juz jakis czas moze w koncu wejda 60 i 80 juz dziekujemy i 60 tkom teraz czas na malestwa
https://youtu.be/qjrucGM8Ins
https://youtu.be/qjrucGM8Ins
Jocilajna ma Gradobicie wielkości naleśników z Ryżem ale numer
Arczi a skąd on wie które liczby Ty obstawiasz ?
Skąd alfafire wie które to są liczby ?
jacun powaznie to sie nawet w trumnie nie wyglada
Galik
3 247 256. bo pdglada styad wie ktore to liczby sa
Jakunn myślał że to strona tylko dla poważniaków i dla Powolniaków ?
alfafire jest podglądaczem ?