Wpisy 3 246 873 – 3 246 972
29 maja 2018 10:15 → 29 maja 2018 12:12, 100 wpisów
fajna pogoda siedze sobie na balkoniku popijajac kawusie dumajac nad liczbami mam 1x10 mam do 2 zakladu 1x6 2 liczby z 12 liczb wybranych do selekcji
umyłam 3 okna i już taka jest chica,gdzie ta reszta ,jeszcze jedno i szluz,a mam ich 8może jutro wczas raniutko reszte skończe
mówili w radiu że 32 stopnie w cieniu ma być dzisiaj,nie dla mnie taka pogoda
jak je wypuszczam to odrazu na podloge pod szafe komode chlodza sie lub na termofor zimny
mój pies też tylko na zimnym betonie lub w łazience na płytkach by leżał
jak idziemy do domu to na klatce schodowej na betonie się kładzie
u mnie też słoneczko się rozgrzało
a ja do pracy na popołudnie
oj będzie gorąco
a ja do pracy na popołudnie
oj będzie gorąco
w pracy nie jest gorąco otwiera się drzwi na magazyn i mam chłodniej
u mnie od maszyn spawarek goraco na hali calej zar jedynie przy wiatraku chlodno ale co jak trza sie ruszac z wiatrakiem nie da sie chodzic
u mnie w takie upaly wode gazowana zamawiaja 2 palety idzie w mig zamiast po 1 biora zgrzewkami
Hej sorry, jak wczoraj kogoś uraziłem, po prostu miałem zły dzień a też doszedłem do wniosku, że 3-lata tutaj to stanowczo za długo, ale Pasko coś nie chce usunąć mojego konta, powodzenia w grach TS-a
umnie mozna podpisac tylko jak sie komus popsuje to nie ktorzy amiast isc wziasc z biur to komus wola zajumac byle on mial
mysmy przed sezonem nowe zamontowali przykrecili sruby znisczyli by nie mozna bylo odkrecic co nie co przyspawalismy
a pracujesz w zenskim gronie czy mieszanym bo umnie sami faceci i balagan
krasnaa w czw wolne ponoc nie wiem po co to komu ale ok sie nie zpomnij i nie jedz do pracy
gryksiu mój syn wczoraj się dowiedział że jednak będzie operowany 2 ścięgna naderwane
krasia miał wypadek w pracy w niemczech spadł i noga stopa ,nie jego wina ,inna firma coś żle poskręcała zabezpieczenia
jak dluzej leczenie to chyba dobrze ja po zabiegu reki nie spiesze sie ze sciegnami chyba jest innaczej choc nie ma co sie spieszyc
jutro ma być u lekarza ,bo do 30 miał l4 niemieckie teraz będzie miał dalsze tylko tutaj w kraju
sorrki kolezanka z ojcem swoim wpadla rower zabrala tylko szalona 100 zostawila a gadalo sie ze za darmo bedzie bita kopna
kaske mam w osobnej puli to bedzie na truskawki dla zony na arbuza czy tez niech lezy eh wcisnela obok laptopika nie zauwarzylem bo bym ja kopnol
r3 bez ciebie spokojnie sie dzieje dobra ide sie puscic wroce to wdepne moze cos ciekawego do obgadania bedziecie mieli moze cos do mini bo jeszcze nic nie wybralem poza 36,39
bede zioral zaraz sloneczko bedzie mi dawac po szybach trza nozki wystawic opalic