Wpisy 3 242 802 – 3 242 901
24 maja 2018 22:22 → 24 maja 2018 22:57, 100 wpisów
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Gonzo ja tam nic w tej sprawie nie wiem {{diabelek} właśnie zaczynam akcje 7/7 x2 na 14h jak nic konkretnego to tak jak dziś 7 dam z trafika
Ja żonę rywalem oj Rwalem aż wyrwał em co żem butów zniszczył tyle lazilem dreptalem
Jakaś głupia ta gra na 7
Chociaż z 2-giej strony-to ponoć liczba szczęśliwa
Chociaż z 2-giej strony-to ponoć liczba szczęśliwa
ja tam nie hakuje nie chce zeby mnie z NSA scigali po facebookach
Losowanie nie takie złe
3/5 mini 3 kosze
5/7 multi
5/9 multi 2 kosze
3/5 mini 3 kosze
5/7 multi
5/9 multi 2 kosze
Na magistra !!!
tomi77 czy to prawda ze fale grawitacyjne wplywaja na czas i ruch pileczek w maszynie do losowania?
I jak z tymi radami ? Nie chcecie piwek ?
dodam jeszcze ze to fale pochodzenia nieziemskiego powstajace ze zderzenia dwoch masywnych czarnych dziur
krzysztof: jak pisałem spróbuj aplikacji na tel. np. "tinder". Podobno można szybko znaleźć koleżankę w swojej okolicy
Nie mogę jakoś serca skraść ukochanej, co pomagam z kartonami, a uśmiecha się do mnie, rozmawiamy, napisała jakiś czas temu że fajny ze mnie chłopak ale raczej nic z ego będzie. A i od szefa za kartony i że za dziewuchami się oglądam dostałem.
Tinder ? POWIADASZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ...
Krzysztof zaproś ja gdzieś ,na spacer no fajna pogoda jest ostatnio
Fale grawitacyjne?...w jakims stopniu napewno?ale tu waga pileczek moze miec znaczenie...czy rzeczywiscie to takie ping pongi jakimi gram przy stole?
moze nie podali wagi pileczki wiadomo zeby nic nie kombinowac
krzysztof c myslisz ze ty namierzasz.... dziewczyny gdyby chcialy juz by wiedzialy wszystko o tobie w pracy
Jakby niebylo waga jest wazna,te ciezkie paskudnie sie scina i trudno nadac rotacjeale kiedys kupilem typowe chinki...najlepsze
Witam wszystkich wreszcie coś ruszyło w mini, 3/5, niby nic a cieszy w multi 2/7 i 3/7 (szkoda, że bez plusa). Liczba 24 padła (wpis ...379).
Cześć
Dragon
Liczba która podawał jako pewnik 78 wpadła i nawet jest plusem
tomi77 te chinskie sa dobre bo szybko pekaja ale za to jakie sciny mozna walic
Podawałem 78
Ale jeden peniak to za mało
Jutro walczymy od nowa
Skupie się nad super pewnikiem
Skupcie się też
Tom co skresliles?
Po losowaniu ?
Czyli na jutrzejsze losowanie na 14.00 ?
To poproszę
Na jutro?
Nic
czasami tylko zludzenie ze to facet wybiera a jednak na koncu kobieta
Dziś nic nie wygrałem
Czyli na początku wybiera facet tak ?
A na końcu kobieta tak ?
Czyli to jednak facet wybiera ?
A w środku?
Kto wybiera w środku?
Przeważnie sięgnie zgadza
No rozumiem
A w środku ?
Trzy 7/7 i jedna w Plus ie..no to jest szał..daliśmy się nabrać..jak ten chłop co szedł koło koparki.. albo szedł chłop koło betoniarki i dał się zmieszać...
Kobieta nad czy pod ?
A niewłaściwy koniec wybiera facet ?
Sebastian_M no jak dajesz pierscionek zareczynowy to kto wybiera?