Wpisy 3 240 194 – 3 240 293
22 maja 2018 19:02 → 22 maja 2018 19:58, 100 wpisów
To nie tak że nie mam czasu, ale wiesz po prostu nie chce mi się handryczyć na forum
Cześć
Dziś wyjątkowo zgadzam się z Se-Bestjanem
Myślę,że>>>[66] wlata
Dziś wyjątkowo zgadzam się z Se-Bestjanem
Myślę,że>>>[66] wlata
i znowu nic nie wygram
zdam przed pracą ale kuponiki już wypełnione i nic nie zmieniam
zdam przed pracą ale kuponiki już wypełnione i nic nie zmieniam
Cześć
R14 Ty się handryczysz ?
1 tak 4 tak a czy 7 to nie wiem
R 14 a może masz Handrę ?
Krasnalku tak myśle
Szkocka to mi sie kojarzy z Whisky
Krasna 5,6,11,15, 49
Gryks 22,33,44,55 73
Lub 22,33,44,55,61
R14 będzie prawo odpychania
kuchnie swiat i ich wplyw na kulturę jedzenia, integracja cudzoziemcow co wy na to
Zrobie dzis dobrą kolację
Z cynamonem
chyba trochę za bardzo mnie poniosło ale w razie czego ominę jakieś mniej istotne fakty
Integracja z kim ?
Nie pomijaj faktów
W ten sposób przejrzałem informacje na temat pieniędzy, symboli i wynalazków
znalazłem fenomenalną historię powstania pierwszego roweru napędzanego za pomocą***ów
Jeżeli nie możesz czegoś wymyślić ? zrób sobie przerwę. Zapomnij na moment o temacie, wyjdź na spacer poćwicz poczytaj książkę odpręż się
R3dma6-
Jak dyskusja o KS-się-to książkę wziąłeś zapewne do modlenia
Jak dyskusja o KS-się-to książkę wziąłeś zapewne do modlenia
R14 ja to juz wiem od dawna że tak jest i to stosuję
Gonzaguniu co Ty wymyślasz ?
Nigdy nie wiesz kiedy do Twojej głowy wpadnie coś interesującego Być może stojąc na przystanku usłyszysz ciekawą historię lub przeczytasz artykuł który Cię zainspiruje Koło mojego łóżka leży długopis i kartka papieru. Leżą tam na wypadek gdybym obudził się z genialnym pomysłem Zapisuje notuje i zachowuje treści, które wydają się interesujące.
Jeżeli temat, o którym mówisz, będzie dla Ciebie interesujący, będziesz bardziej wiarygodny na scenie.
265
Miliardy mężczyzn i kobiet oparły swoje życie na jej treści. Miliony poniosły za to śmierć męczeńską.
Miliardy mężczyzn i kobiet oparły swoje życie na jej treści. Miliony poniosły za to śmierć męczeńską.
Czy inteligentny człowiek może wierzyć Biblii?
Biblia nie jest księgą baśni i legend
Biblia nie jest księgą baśni i legend
Nie ten jest mądry, kto wiele spraw umie, lecz kto złe numery od dobrych rozeznać rozumie Mikołaj Rej