Wpisy 3 240 039 – 3 240 138
22 maja 2018 15:40 → 22 maja 2018 17:21, 100 wpisów
w ramach przerwy w dobieraniu liczb dla zabawy pare razy na stronie lotto pobawilem sie w zerro multi wybralem stawke x2 bez plusa 7 skreslen zeby tak bylo w realu eh az sobie w profil wkleilem przydalo by sie te pare zlotych przydalo by sie
Dawno 6 szóstki nie wygrałem.. pewnie dziś ten dzień mam dwa takie same zakłady może..się podziele..
mozna rzec ze trafilem 7/7 stawka x2 a ze wirtualnie wracam do typowania i cos trza w realu
to sie pobaw na stronie lotto a noz dosiegnie cie laskawe ts w wirtualnej zabawie i wylosuja ci liczby z chybika chyba ze wlasne dasz wylosuja 20 i bedzie wsrod nich z chybil lub twoje 7
gryks trzymam kciuki za ten twoj kuponiki te liczby aby wyszły
z tego wirtualnego arczi mam wybrane z 4 liczby dzieki tak czy siak powo dla ciebie i wszystkich
a zagraj a noz ci sie spodobaja liczby o ile z chybil bedziesz sie bawil
Teraz mam dylemat żeby zagrać.na 7/7 spodobał się mi ten papierek u Gryksa
forsa jak bys chcial zobaczyc kupon 7/7 stawka x2 to luknij w moi profil zostawie go na jakis czas chyba ze w realu trafie to zamienie
Gryks coto za dziwny kupon Multi Multi
na lotto masz ta zabawke wpis 3240045 zdeka wyzej pisalem spadam w liczby by w realu trafic i zamienic
Serio jakiś dziwny ten kupon
Z 5-8tys skoczylo do 35tys za 4/7 cotaki wzrost
Skoczył bo ilość grających na 7/7 podskoczy z 13% na 43%
Adekwatnie
Jak widac spora grupa ludzi przezucila sie z grania 10 na 10 na 7 na 7 .Takze TS az na tym ruchu tak duzo nie zarobi
ciekawe czy dobrze mi kolektorka gadala ze po 7 skresleniach dadza np 8 lub 6 chcialbym 6 skreslen przy tej stawce co jest przy 7 x2
Ja tam chcę wygrać 10/10 z Plusem plus Bonus..i idę na emeryturę
Co ja bym robił..jak by gier liczbowych nie było.. ryby lubię łowić..ale do rzeki daleko..na grzyby..otej porze.. latawca puszczać ale wiatru..niema..
Forsami tez bym chcial wygrac 10 z plusem i zrobic sobie długiiiiiiiiiiiiii urlop
Jacun dzisiaj zagrałem to co wczoraj pisałem 4 zakłady na 28 losowań z Plusem
Dzisiaj była wypłata. Zaraz dam zdjęcie na profilu użytkownika.. Dla mnie to mało....
zapomniałam o 7 kach
Gryksio
Ze co???? Sen??
Forsa
Sen to sen...
54
Mam parę galika
Forsa w cos to trafil i kiedy???
Akurat gryksio inne
dobra gryks gram tą ósemkę co podałeś z moich,ciekawe co z tego wyjdzie
Damian Multi Multi 2 x 380. Czyli 7/10 z Plusem i takie tam drobne ochłapki.. proszę o więcej...razy..8 Milionów w Lotto