Wpisy 3 239 421 – 3 239 520
22 maja 2018 00:24 → 22 maja 2018 01:15, 100 wpisów
Zapamiętaj cie to sobie
To jest moja zasada nr 1
Nie podpalać się na gry
Bo nie warto
Wtedy można dużo stracić
A po co ?
Dlatego piszę w niedzielę nie gramy
ava prosze podac numer konwersacji bo nic niewidze gdzie to pytanie do mnie jest skierowane
To jest otrzezwienie umysłu
Czas na przemyslenia
Ale Johno to że piszę w niedzielę nie gramy nie oznacza że masz nie grać w niedzielę
Piszę to po to żeby każdy zrozumiał że jeden lub dwa dni bez grania czasami dobrze nam zrobi
Johno zrób sobie tydzień przerwy w graniu ok ?
Johno i teraz popatrz co Ty piszesz
A zresztą rób co chcesz Twoja sprawa
Poprzedni tydzień miałem prawie bez gry
Tylko w tamtym tygodniu 2 dni grałem
Ha ha ha
johno ja tez nie gram w niedziele jak i sebastian bo wtedy jest wysyp wszystkich numerow z całego tygodnia i niewiadomo co i skreslic tez, uwazam ze sobota i niedziela powinna byc zwolniona z gier, i powinna byc dniem na przemyslenia liczb, oczywiscie kto chce to niech gra, ja lubie robic sobie tez i przerwy jak pisze sebastian ,
Nikt nie zna dnia i godziny
świetna jest ta strona - naprawdę
muszę przyznać, że nie wiedziałem, że jest tyle
kosmitów
wesołych snów
muszę przyznać, że nie wiedziałem, że jest tyle
kosmitów
wesołych snów
to ty jestes super szczęsciarz bo jeszcze wiesz kiedy zagrać i wtedy wygrywasz
Johno dlatego piszę nie gramy w niedzielę bo wtedy nie gra Arczi, Tomi77 i jeszcze kilku graczy
Rozumiesz teraz ?
Nie kosmici ?
Jak to ?
ava juz ci odpowiadam na zadane pytanie po pierwsze lubie ta emotke aniola i tez staram sie robic tak jak anilowie, i pomagac ludziom ktorzy oczekuja pomocy, od blizniego
Aya ale Ty dręczysz Arcziego
Lewy
Lewy do Prawego
Leey
Przeciez pisał że jak nie wygra w jednym miesiącu to w nastepnym ma dwie 5/5
Lewy
Bo tak mam i co na to mam poradzić?
Inaczej tak miałem a co będzie daje życie pokaże
robal ta stronka nie jest poswiecona kosmosowi tylko grom liczbowym, i nikogo tu nieuwarzam za kosmite, i wedlug mnie jest to stronka bardzo w porzadku, i jest tu bardzo duzo fajnych osob , ktorzy zyja na ziemi,nie widzialem jeszcze tutaj zadnego zielonego ufoludka, jesli zas tobie sie ta tu stronka nie podoba przykladowo i uwarzazsz ze jest tu duzo kosmitow to moze opusc ta tu nasza zielona strrefe i przelec sie na galaktyke u korna tam, a tu nie wchodz i niebrozc nam tutaj, i nieobrazaj ludzi i nienazywaj tu nikogo kosmitami, bopnikt tu kosmitom niejest
Aya
Aya malujesz powieki na zielono ?
a co ? uważasz kolego, że kosmita to jakiś gorszy byt ? no noo
Użytkownik sw1975 dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Robalinski a widziałeś kiedyś kosmitę?
Aya
Żadnemu dziecku specjalnej troski-jeden więcej opiekun nie zawadzi
Żadnemu dziecku specjalnej troski-jeden więcej opiekun nie zawadzi
Czytać a widzieć to nie to samo
Gonzaguniu niuniuniu czy ty masz kogoś tu za dziecko specjalnej troski ?
i do Korna mnie wyganiasz ? cherubinku ? serafinku ?
owszem, mam tam pewne, że tak powiem - możliwości, ale - jeśli nie pójdę, to
co mi zrobisz ?
i
zieeeeeeew
owszem, mam tam pewne, że tak powiem - możliwości, ale - jeśli nie pójdę, to
co mi zrobisz ?
i
zieeeeeeew
Czy czasem nie piszesz o sobie?
Robalinski Arczi napisał to co myśli i proszę to uszanować
A Ciebie niuniusiu człowieka o kilku twarzach nikt nie posadzał o to że jesteś dziecko specjalnej troski
Aya dałaś sobie wyciągnąć coś z ust?
Robalinski piszesz o niuniuniu ?
Aya jesteś ufoludem?
I przyznajesz sie do tego ?
Ale nimer
Ja nie mogę
Widzicie coś Wam powiem
Zamiast pomyśleć wspólnie o liczbach to robicie jedno przez drugiego zadymę
Powiedzcie mi czemu ma to służyć?
Robal_36
ja cie nigdzie nie wyganiam,, chcesz to tu tez siedz ale nie obrazaj tu ludzi z ktorymi piszesz, ja osobiscie do korna nic nie mam, nie znam goscia osobiscie moze tak jak ty, i szanuje wszystkich ludzi i jego tak samo szanuje, ale jesli ci sie tutaj nie podoba i chcesz obrazac kogos to lepiej opusc prosze ta strone, i ten czat, oto mi chodzi,my tu nie potrzebujemy zadymiarzy jakis, i powinnismy tu zachowac spokoj i mila atmosfere, jesli zas chodzi o nik UFO tutaj na stronce to uwazam go za pozadnego goscia i i wpozadku, tak podaje trafne cyferki, i co niektorzy z tego i tez korzystaja ja akurat nie,ale uwazam ze gosc jest spoko,i
ja cie nigdzie nie wyganiam,, chcesz to tu tez siedz ale nie obrazaj tu ludzi z ktorymi piszesz, ja osobiscie do korna nic nie mam, nie znam goscia osobiscie moze tak jak ty, i szanuje wszystkich ludzi i jego tak samo szanuje, ale jesli ci sie tutaj nie podoba i chcesz obrazac kogos to lepiej opusc prosze ta strone, i ten czat, oto mi chodzi,my tu nie potrzebujemy zadymiarzy jakis, i powinnismy tu zachowac spokoj i mila atmosfere, jesli zas chodzi o nik UFO tutaj na stronce to uwazam go za pozadnego goscia i i wpozadku, tak podaje trafne cyferki, i co niektorzy z tego i tez korzystaja ja akurat nie,ale uwazam ze gosc jest spoko,i
Już dawno byśmy stworzyli powiedzmy dwie 5/5 i dwie 7/7 oczywiście wspólnie
A tak nakręcacie się jedno przez drugiego i co z tego macie ?
Macie z tego satysfakcję że komuś dokuczycie?
Nie szkoda Wam na to czasu ?
Stwórzmy razem zestaw liczb i każdy będzie zadowolony jak to jutro wejdzie
A nie robicie przepychanki kto kogo i za co
Aya nie rób z siebie sierot Marysi
Aya gdybyś to wszystko spokojnie przemyslała to napewno dojdziesz do takich samych wniosków
przeczytaj swoje dwa ostatnie wpisy
powoli
i wychwyć już tylko taki niuans - dasz radę - czy sam szanujesz i nie obrażasz nikogo
dobranoc
Nie mam zamiaru tu się spierać i kłócić. Życzę miłej nocy a jutro trafnych liczb. Bawcie się w ciuciubabkę nawet całą noc. Dobranoc
ava sebastian nie jest moja matka ani mojim opiekunem to po 1, po 2 ja niepotrzebuje opiekuna bo jestem juz pełnoletnia osoba, i zapewno starsza od sebastiana, ale nie uwazam to zaistotne, sebastiana uwazam za swojego dobrego kolege, a nawet przyjaciela,tak samo jak gryksa 76, forsamiego, mulaga i jeszcze wiele tu innych osob ktorych nie bede tu wymieniał bo musiał bym pisac do rana sa tez i tu kobietki wpozadku,ktore lubie i cenie sobie tez ich zdanie,nie lubie ludzi opryskliwych i nieszanujacych drugiego człowieka, bo np ma inne poglady np czy jest np innej wiary, jestem osoba bardzo tolerancyjna i prawdomowna brzydze sie oszustami i kretaczami,oraz osobami obrazajacymi, kogos , jesli robal 36 uwazasz sie przezemnie czyms dotkniety czy obrazony to CIE przepraszam, co złego to nie ja,