Wpisy 3 234 037 – 3 234 136
17 maja 2018 22:43 → 17 maja 2018 23:59, 100 wpisów
czy bedzie jakas wersja pro dla programu viltomierz dla czarodziejow?
czy losowania są ustawione bo zawsze brakuje 1 cyfry ostatnio miałem 4/5?
nie oszukujmy sie obecny vilto nie daje wszystkich mozliwosci przewidywania
tak więc 99.9% wygranych, które się pojawiają to są np. w okolicach 10 - 100 zł .... a żeby mieć taką wygraną to też trzeba podobnie wydać ... generalnie zabawa dla zabawy no ale fakt, że nie można wykluczyć wysokiej wygranej, tylko jak mówię jest to bardzo trudne. Osoby trafiają co widać i nawet na stronie multipasko.
Witam Wszystkich
Pasko
U mnie dziś-Dies Irae
No,ale cóż-To jest gra:Jednemu wezmie ,drugiemu da
Pasko
U mnie dziś-Dies Irae
No,ale cóż-To jest gra:Jednemu wezmie ,drugiemu da
Witam wszystkich
Pasko ,..nie odpowiadasz na @ ..?
,wysłałem 2x ,.. i nie mam odp.
Pasko ,..nie odpowiadasz na @ ..?
,wysłałem 2x ,.. i nie mam odp.
nastawianie się na wygraną (uzależnianie od tego swoich finansów, przyszłości, itd.) może być bardzo frustrujące ... bo taka wysoka wygrana może się nigdy nie pojawić. Tak więc ja osobiście jeśli chodzi o kwestie finansowe, to patrzę w zupełnie inną stronę, a grać mogę dla rozrywki i jeśli nie wygram nawet przez 10 lat, to absolutnie nie będę zawiedziony
a jeśli kiedyś wygram tam jakąś dużą sumkę, no to będzie miłe zaskoczenie
lepiej czekac na 1 duza wyplate ktora moze nie przyjsc nigdy czy budowac perpetum mobile? male sumki wpadajace codzien
osobiście mam tak od małego, że po prostu lubię liczby, lubię liczyć
przy takim nakladzie pracy w programy i wogle moim zdaniem powinienes ich codzien kosic na mala kase ale codziennie
jako dziecko zamiast czytać książki, to liczyłem ile każda książka na każdej stronie ma literek, zapisywałem, sumowałem, itd.
a jeszcze bardziej rozbudowac statystyki dla siebie, bazowac na dniach tygodnia i przejsciach liczb, mozna bardziej ich pocisnac
megamocny: no właśnie jeśli nie ma przełożenia czasu na pieniądze, to po prostu się tam czasu nie wkłada, bo wiadomo, że czas jest skończony i jest to najcenniejsze co mamy
jeśli pracując można mieć 100 zł / godzinę ... analizując liczby wychodzi 10 zł / godzinę, to wiadomo, że w pewnym momencie już się myśli, że szkoda tego czasu na analizowanie i czas popracować coś
najwiecej czasu to ja marnuje w pracy dlatego wlasnie chce wygrac i sie uwolnic
megamocny: doskonale Cię rozumiem. Życzę każdemu, aby pracował tylko i wyłącznie dlatego, że mu się chce, a nie że musi coś tam robić.
moj cel to 2/2 3/3 5/5 czesto i gesto, jak cos zwojuje to napisze
w Polsce np. jest 25 000 osób, które zarabia powyżej 87000 zł miesięcznie ... tak to można pracować ciekawe ile z tych osób zagląda czasem na stronę multipasko
mi nie groza takie zarobki, ale tyle mi nie potrzeba do zycia
i tak slabo wygrywaja w takie 5/5 wyjatek wczoraj i 200 trafien ale codzien to cienizna
Witam Wszystkich!
Pasko: Moim skromnym zdaniem ta strona jest na tyle
dobra i poukładana że konkurencji nie widać.
Oczywiście nad każdym produktem trzeba dalej pracować i ulepszać.
Moje gratulacje dla Ciebie nie są propagandą ale osobistym spojrzeniem.
Pasko: Moim skromnym zdaniem ta strona jest na tyle
dobra i poukładana że konkurencji nie widać.
Oczywiście nad każdym produktem trzeba dalej pracować i ulepszać.
Moje gratulacje dla Ciebie nie są propagandą ale osobistym spojrzeniem.
jak ktos zarabia 10 tys na miesiac to juz go multi nie cieszy a co dopiero wiecej
megamocny: no to prawda... pamiętam takie czasy, że ostatnie 2 zł wydawało się na Multi Multi i była nadzieja, że jak padnie np. te 3/3 i 54 zł, to się dziewczynę zaprosi do Mc Donalda
a po 23 czat z czarodziejem
dzisiejszy temat , jak przewidziec przyszlosc kuleczki
dzisiejszy temat , jak przewidziec przyszlosc kuleczki
baxter8: mam listę e-maili oznaczonych jako "to do" (coś do zrobienia) ... i trochę mi się chwilami piętrzy i stąd opóźnienia czasem w odpowiedzi na tego typu prośby.
dobre statystyki to jedna polowa sukcesu
ale wieksza polowa sukcesu jest przewidziec przyszlosc
ale wieksza polowa sukcesu jest przewidziec przyszlosc
Pasko , no problem pełnia rozumienia
..i pozdrawiam i też wszystkich
..i pozdrawiam i też wszystkich
pamiętajmy, że w Polsce dzisiaj mamy i tak bardzo fajną sytuację i ogólnie jest się z czego cieszyć. Poczytajcie, pooglądajcie co się podziało np. w Wenezueli w ostatnich latach. Hiperinflacja tam galopuje ostro. https://www.youtube.com/watch?v=e9btIBTiWjc
ogolnie to do suckesu finansowego jest blizej niz dalej to sie czuje, dobrze jest
po wstepnej selekcji numerow a nawet nie musze znalezc tylko sposob na wyczucie przyszlosci niby trudne ale do zrobienia
czym wieksza bedzie pewnosc co do numerow to bedzie mozna zaproponowac wieksze stawki
a stad juz blisko do totalnej rozpierduchy
a stad juz blisko do totalnej rozpierduchy
Leoiej wygrywac mniej a czesciejwygrywajac 100 czy kilka zawsze kusilo mnie by stawkowac. ...dupajyoutro proba na 3 multi...mialybyc
musi byc w miare dokladny sposob na przewidzenie niemal zawsze 3/3 w multi
Ja nie grałem dzisiaj,na jutro będę ściągał po jednej liczbie od każdego
Lech jak sie zaprze moze wygrac z Legia....albo rozp....stadion kibole
Fajne liczby wylosowali mam zapiski
18,21,24,27,30
71,74,77 w tym sa tam 68,79 może jutro
18,21,24,27,30
71,74,77 w tym sa tam 68,79 może jutro
46 lubi jutro sie powtarzac a 47 bylo juz 3 razy, sprawa jasna i ta minuta 46 ta
w pon urodziny mojej mamy brata i ok
wtorek urodziny siostry mamy i ok
w srode zagralbym na urodziny mojej mamy ktora sie urodzila w srode i mialbym 4 tys zl
wtorek urodziny siostry mamy i ok
w srode zagralbym na urodziny mojej mamy ktora sie urodzila w srode i mialbym 4 tys zl
a numery poprzedzajace losowanie byly 1,15
nr 1 moja mamuska, imie nazwisko 15 liter, piekna zapowiedz srody byla
nr 1 moja mamuska, imie nazwisko 15 liter, piekna zapowiedz srody byla