Wpisy 3 233 937 – 3 234 036
17 maja 2018 22:01 → 17 maja 2018 22:43, 100 wpisów
Do Piero po kilku tygodniach
28, 06 samolot, adres domowy gdzie lece i dwie kosy 77 to dzis bylo u mnie 7 stow
Witam Pasco i pozostałych,pytanie do admina
Czy Pasco uważasz ze wszystkie liczby losowane przez maszyny TS są dziełem przypadku czy są tak ustawione przynajmniej jesli chodzi o Multi by TS jak najwiecej na kazdym losowaniu zarobił
Czy Pasco uważasz ze wszystkie liczby losowane przez maszyny TS są dziełem przypadku czy są tak ustawione przynajmniej jesli chodzi o Multi by TS jak najwiecej na kazdym losowaniu zarobił
Pasko czy coś wiesz odnośnie Super Szansy czy totalizator jest zadowolony ze sprzedaży czy też rozważają zakończenie tego? Dzisiaj pani w kolekturze bardzo usilnie mnie namawiała na grę z SS
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
3 233 295. megamocny 2018-05-17 (00:11)
8,18 kombinowane , 25,29,33,45 game over
8,10 poczatek dobry w lotto dalej poszlo po bandzie
8,18 kombinowane , 25,29,33,45 game over
8,10 poczatek dobry w lotto dalej poszlo po bandzie
gadał bym ale to co bym chciał się dowiedzieć to i tak się nie dowiem
Pasko dlaczego w typowaniach nie typuje się plusa ani nie jest on wyszczególniony w trafnych typowaniach skoro ta gra to multi multi plus?
Pasko jestes
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 265 890,50 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
guziczek dotyczy lotto plus
nie ma zaznaczeń u typujących czy trafili 7/10 z plusem czy bez
mi chodzi o wyszczególnienia u typujących nie w wynikach
czemu nie typujemy plusa hmmm... no po prostu tak było od początku i byłoby to zamieszaniem w rankingach, itd. rozbijanie wszystkiego na plusa i bez plusa
wchodzę w typowania widzę żę ktoś trafił 5/5 ale czy z plusem to już muszę sprawdzić w wynikach trochę to denerwujące
no tak pasko ale to w końcu multi multi plus
fajnie czasem sie uklada ze szok
bilet kupilem na samolot 28,6, adres gdzie lece, i 37 pewniak
i 700 zl
bilet kupilem na samolot 28,6, adres gdzie lece, i 37 pewniak
i 700 zl
a lotto tak samo
Pasko dlaczego ci co wygrali w typowaniach czekaja na nagroby pół roku
Pasko Czy jest możliwość wprowadzenia na stronie MP zestawienia dla Multi Multi ile razy w danym miesiącu padły najwyższe wygrane 10/10, 9/9 ,8/8,7/7 chodzi mi o zestawienie podane w liczbach a nie jakiś wykres/charakterystykę ?
ale też mi nagrody naprawdę warto na nie czekać
zbigniew. O czym ty piszesz? Jedynie kwiecień 2018 nie został nagrodzony ... no chyba, że ktoś się nie zgłosił po nagrodę.
Aya: dałoby się. Może warto założyć temat na forum, aby zobaczyć zainteresowanie.
możesz tam sobie wybrać np. wygrane 6/7 czy 7/7 lub każde dowolne inne i zobaczyć wykres ilości trafień / wygranych z ostatnich 200 losowań.
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
malinka181212: mogę oznaczać faktycznie czy był plus czy nie w typowaniach, ale w rankingach, itd. nic już nie zmieniać.
Pasko widziałem >> nie chodzi mi o wykres tylkoo zestawienie w liczbach
czyli nie robić w tabelkach ile było 3/5 z plusem, ile bez plusa, w rankingu promować tych co trafiali z plusem, itd. .... a jedynie przy każdym typowaniu dać taką extra informację.
Pasko myślę że coś nowego wzbudzi zainteresowanie
sama mapa wygląda może nieciekawie
Do tej mapy jest jeszcze coś
Przemyślę może założę taki temat
sama mapa wygląda może nieciekawie
Do tej mapy jest jeszcze coś
Przemyślę może założę taki temat
np: w danym miesiącu padło 3 X 10/10 30 X 9/9 100 X 8/8 200 X 7/7 o takie coś mi chodzi
ulala widzisz na wieczór w wersji przeliczeniowej sporo weszło
jestem zaskoczony
jestem zaskoczony
iwonka
Jeszcze co do Super Szansy, bo pominąłem odpowiedź na to pytanie .... no sprzedaż jest tragiczna, jak dla mnie to skończy się to podobnie jak Joker / Twój Szczęśliwy Numerek
gry liczbowe to fajna zabawa, ale dla mnie nie ma większej różnicy czy to wyślę czy nie ...
wysłanie wiąże się z niewielkimi kosztami ale też i niewielkimi wygranymi
wygrane poniżej 10 000 zł pomijam, bo przecież kompletnie nic mi w życiu takie wygrane nie zmieniają, a wygrać więcej jest na tyle trudno, że w zasadzie szanse są niewielkie