Wpisy 3 232 289 – 3 232 388
15 maja 2018 14:08 → 15 maja 2018 16:50, 100 wpisów
Alfa wiem...ja rano na liczby mam mało czasu...do Ciebie pisałam po 6 rano
ulala moje trochę zmarudziły ale jest jeszcze wieczór i kto wie
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 380 000 zł
3 232 086. galik 2018-05-14 (23:15)
06 09 30 32 41 43 51 56
a pisałem
06 09 30 32 41 43 51 56
a pisałem
12,15,16 i muszę być w 5 najlepszych w trojkachczwartek na mini stawiam 8 z maszyny żarty się skończyły
Hej gryks jak zdrówko?
zdrowie jak zdrowie nigdy nie jest tak by nie moglo by byc lepiej........... agdzia hey
Ja miałam trochę przerwy od gry i od MP też w sumie chyba tydzień się powstrzymalam żeby tu nie zajrzeć wczoraj wzielam 5x mini i weszlo 3/5 muszę zdać kupon ale coś mi sie nie chce do miasta lecieć.
Konkretnie interesuję mnie ręka po zabiegu?
a czemu od mp z gra rozumiem ale z mp wstydz sie by nas nie odwiedzac
Znowu komputery TS ---Górą,puszczone za 7zeta-4zwrotu,wczoraj 4 9tki z maszyny i Lipa.
cos na wieczor do multi dumam mini mam 4 zaklady i 1 lotto plus na wieczorek multi mi został ino
Tzn rozumiem latają nad Tobą a Ty tylko dyrygujesz co Ci
Wstydzę się,ale w sobotę robiliśmy roczek małej to nie bardzo miałam kiedy tu na spokojnie się udzielic. A dzisiaj dopiero odzyskałam sily żeby zacząć funkcjonować
Wstydzę się,ale w sobotę robiliśmy roczek małej to nie bardzo miałam kiedy tu na spokojnie się udzielic. A dzisiaj dopiero odzyskałam sily żeby zacząć funkcjonować
Andreas TS zawsze będzie górą siłą rzeczy
Ja multi zaszalalam wzielam wczoraj 1 zaklad na 5 losowań. Na razie jestem stratna 2x4/10
Raczej,chyba że się trafi jak ślepej kurze ziarno-na wieczór
Kiedy zata 7 placa 2x
Oki obiecuję
Andreas wzajemnie
Mnie coś kusi te wielkie 19,40 spożytkować dołożyć 60 gr i zagrać w lotto z plusem na 5 losowań
Andreas wzajemnie
Mnie coś kusi te wielkie 19,40 spożytkować dołożyć 60 gr i zagrać w lotto z plusem na 5 losowań
3,5,8 mam ale to z maszyny
Wzajemnie zostało mi ostatnie losowanie bo od jutra oficjalnie koniec macierzyńskiego i bezrobocie się kłania
Dumaj,Dumaj ja chyba drzemkę zaliczę z córcia, zasnęła wiec trzeba korzystać
i do pracy?? ja mysle nad zmiana 14 lat w 1 firmie to duzo choc sa inne powody ale cco tam
Do pracy na razie nie, chyba że dostane się do konkretnej. Do pierwszej lepszej nie pójdę bo będę potrzebowala opiekunkę wynajmowac chociaz kilka dni w tygodniu. Więc TS dzis twoja ostatnia szansa zrobić mi przysluge
Do później wsZystkim
Do później wsZystkim
Hyba nici z mojej roboty bo nie dzwoni
Fak a 1zmiana dojazd ok mam pecha
https://www.youtube.com/watch?v=FV9YNSQOdsI&t=138s
ma na sprzedaz nowe zapakowane w oryginalnym plombowanym kartonie kolor biały cena 25 $ z wysyłka
ma na sprzedaz nowe zapakowane w oryginalnym plombowanym kartonie kolor biały cena 25 $ z wysyłka
a teraz cos dla duszy i ciała
https://www.youtube.com/watch?v=048yi099_dk
https://www.youtube.com/watch?v=048yi099_dk
dzis 2 urodziny 8 ciotka przechodzi z 77 na 78 i koniec wojny 45
miales tak?
miales tak?
6/10
33 zakreśliłem a zrezygnowałem z 32