Wpisy 3 222 863 – 3 222 962
4 maja 2018 14:06 → 4 maja 2018 14:52, 100 wpisów
twojkwiat77 wytypował(a) 2829041 - wygrana 10 zł
i mowilem bedzie dupa zimna z liczbami ze snu tylko 3 wyszły czyli nic 79,2,54 jednym słowem 3/10 tj ale to jest tylko gra i nic pozatym
wszystko wylazło obok umnie w realu
3 222 533. megamocny 2018-05-03 (22:41)
17 jutro musi i cos do tego, bedzie cuuuud w euromelon
17 jutro musi i cos do tego, bedzie cuuuud w euromelon
twoj kwiat
dzieki
Adi98 a jakie to sa nasze wasze i wspolne co?
dla wszystkich wygrywajacych i typujacychwielkie
kolego grasz w mini lotto
Gryzoń nie chciałeś 17*16 mówiłeś od 18
Nasze wspólne podane dziś w nocy na czacie... powtórzyłem o 3 222 836. Adi98 2018-05-04 (13:52)
6/13/19/21/28/45/65
6/13/19/21/28/45/65
Arczi puść he na wieczór bo często jest wysyp...raz spróbuj
twojkwiat77 tak chyba zaczne teraz tylko grac w mini i nic pozatym, a sny klamia bo liczby z nich nie wychodza
Za wcześnie cza polukac
koszt to 1,25zl
3 222 880. islandorka30,5 2018-05-04 (14:12)
czyli sugerujesz aby powtorzyc liczby jeszcze raz na wieczor to samo?
czyli sugerujesz aby powtorzyc liczby jeszcze raz na wieczor to samo?
i mozesz trafic ladna kase
gryks ja odrazu ci mowie ze na te liczby co teraz podales jetem na tak tylko bez 6 zamien to na 4
Witam wszystkich 3/5 na 14:00, więc pewniaczki na 21:40 w Multi na 5 liczb - 67, 75, 80
witaj mati21g moze i to wejdzie ale pewniak 4 tez bedzie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Laurcia
Cześć wam
Gryks teść jedzie we wtorek do Trzebnicy na jakies zabiegi bo miał operację mięśnia w barku i ręka nie funkcjonuje jak powinna mimo 7 tyg po operacji jakies powiklanie że ręki nie potrafi w pięść zacisnąć, a był u jakiegoś właśnie specjalisty we Wroc i sie dzis dowiedział,że znowu Trzebnica się kłania
Cześć wam
Gryks teść jedzie we wtorek do Trzebnicy na jakies zabiegi bo miał operację mięśnia w barku i ręka nie funkcjonuje jak powinna mimo 7 tyg po operacji jakies powiklanie że ręki nie potrafi w pięść zacisnąć, a był u jakiegoś właśnie specjalisty we Wroc i sie dzis dowiedział,że znowu Trzebnica się kłania
Pff 7 tygodni rehabilitacji
ulala na 14-tą lepiej wchodzą moje liczby >>> 20-ta to u mnie jakaś bariera do MM
Ja będę miał we Wrocku zabieg tzw ciesni nadgarstka niestety muszę ledwo co zacznę pisać palce mrowieja ramię boli kuje jak diabli druga ręką też zaczyna mrowie w o puszkach palców upuszczam rzeczy
2 kolego miało i jest ok tylko najgorsze ze tyle pauzy około 2 miesięcy ponoć
Gryksio z twych...
8*15*49*50*55*""
915. tak coś kojarze,że Ty gdzieś tam Legnica więc tak skojarzylam że może Trzebnica a że to szpital znany od tego typu przypadków to wiesz
Agdzia ha jestem dobrej myśli gdyby były inne metody bym skorzystał spać nie mogę ułożyć się nie mogę coraz gorzej a nerw wg badania EMG w stanie ciezkim
Czytam że u Was przechodzą burze
u mnie ani kropla deszczu nie spadła i skwar jak w lipcu
u mnie ani kropla deszczu nie spadła i skwar jak w lipcu
umnie tez nic niepada a wszedzie burze sa , widac unas nizasluzylismy na deszcz
Gryksio grales na teraz?
Coś mi się zdaję,że mówimy o tej klinice w której teść do lekarza jeździł bo właśnie prywatna klinika to była Jemu EMG odradzili twierdząc,że nerwy nie zostały uszkodzone. Tylko to jest typ człowieka który wstaje z kurami i idzie spać jak już wszyscy śpią więc teraz kiedy wiele nie może zrobic szczególnie ze prawa ręka oszalec można
Gryks w każdym razie powodzenia, specjalistów Wrocław i regiony w tej dziedzinie mają mega
Gryks w każdym razie powodzenia, specjalistów Wrocław i regiony w tej dziedzinie mają mega
Agdzia noir się zdeka nie ukrywam tylko jak nic nie zrobię a jedynie operacja to różnie może być nawet paraliż a bym żałował wtedy a już jest ciężko z ręką ma być dobrze i juz
Musi być jak człowiek jedzie pierwszy raz na stół jest dobrze bo nie wie co go czeka,gorzej za kolejnym razem wierzę że to twój pierwszy
Teraz niech mi ktoś poda liczby do czego bądź bo ja już nawet straciłam nadzieję o piatce w mini nie mówiąc
Pierwszy raz musi boleć
Pierwszy raz musi boleć
gryks nieboj sie bedzie dobrze zobaczysz
Nie no poniosło mnie będzie git zobaczysz, byle nic im w między czasie nie wyskoczyło bo najgorsze są opóźnienia
bedziemy wszycy trzymac ze by zabieg sie udal pomyslnie