Wpisy 3 221 163 – 3 221 262
2 maja 2018 23:23 → 2 maja 2018 23:59, 100 wpisów
bez tego papierosa
twoje zdrowie jest warzniejsze jak papieros
twoje zdrowie jest warzniejsze jak papieros
arczi pierwsze dni to spoko bez
potem nerwówka od 5 dnia
potem nerwówka od 5 dnia
gryksio spoko zajechałem do polski
podlac kwiatki i sprawdzic czy gadzina zyje
w poniedzialek wyjazd znowu monachium
wróce po oktoberfest
podlac kwiatki i sprawdzic czy gadzina zyje
w poniedzialek wyjazd znowu monachium
wróce po oktoberfest
olu oby hi hi
gryksio zawsze
3 221 160. arczibalik73 2018-05-02 (23:22) Brzęszczykowice Polne
wasyl-piaski rozumie cie oi wiem ze jest trudno sie brez tego obejsc szczegolnie przez pierwsze 4 dni, ale mozna to zrobic naprawde uwierz mi, najpierw 4 dni pozniej tydzien miesiac rok i tak pomału do przodu, a ile kasy zaoszczedzisz na tym i najwazniejsze jest to abys sie lepiej poczol............
oj kasy to w nadmiarze
ino zdrowie juz nie te
wasyl-piaski rozumie cie oi wiem ze jest trudno sie brez tego obejsc szczegolnie przez pierwsze 4 dni, ale mozna to zrobic naprawde uwierz mi, najpierw 4 dni pozniej tydzien miesiac rok i tak pomału do przodu, a ile kasy zaoszczedzisz na tym i najwazniejsze jest to abys sie lepiej poczol............
oj kasy to w nadmiarze
ino zdrowie juz nie te
oluuu no co
3 221 167. wasyl-piaski 2018-05-02 (23:23) ..............................
potem nerwówka od 5 dnia
tak tak jest mnie papieros tez uspakajał, nimowie ze nie i jak tak przestalem palic z dnia na dzien tez bylo mi ciezko sie powstrzymac od niepalenia bylo ciezko, tez mnie brala cholera za jakis czas tez wyladowalem na gastroskopi u w szpitalu wtedy w ciagu kilku minut w tym gabinecie podczas zabiegu wpychania ryry nosem do zoladka, przeszło mi cale moje wczesniejsze zycie przed oczami od malego lepka,wtedy postanowilem ze zucam palenie wyszedlem ze szpitala po zabiegu i oddalem paczke fajek 1 napotkanemu palaczowi i trafilem akurat na taka bidotke ktury prosil opapierosa przechodniow
potem nerwówka od 5 dnia
tak tak jest mnie papieros tez uspakajał, nimowie ze nie i jak tak przestalem palic z dnia na dzien tez bylo mi ciezko sie powstrzymac od niepalenia bylo ciezko, tez mnie brala cholera za jakis czas tez wyladowalem na gastroskopi u w szpitalu wtedy w ciagu kilku minut w tym gabinecie podczas zabiegu wpychania ryry nosem do zoladka, przeszło mi cale moje wczesniejsze zycie przed oczami od malego lepka,wtedy postanowilem ze zucam palenie wyszedlem ze szpitala po zabiegu i oddalem paczke fajek 1 napotkanemu palaczowi i trafilem akurat na taka bidotke ktury prosil opapierosa przechodniow
nie bij wytłumacz
ledwo paliłem 5 min tem u
a juz mysle isc popykac
a juz mysle isc popykac
ale popykam 2/3 i potem dych jutro do 11 bo spie
hi hi ino to mi pozostalo w samotnośći
bolo
junak @ ja bite ok
olu ja samotny zebmekejn
no OLALA 45 no to dobry pomysł jest z tymi robutkami recznymi tylko co masz na mysli robienie na drutach czy szydełkowanie? no zawsze to tez moze i pomoc na takie uzaleznienia
olu oki bo te gvary co zwiedze polske i nie tylko
nie lubie niemieckiego niforsztejn i kaszubski tez cięzki
olu całe pole dla ciebie
tulipany i bez
no i konwalje
nie no ide popykac 5 min bo mnie nosi
zaraz wracam
Ola wpadaj do mnie konwalie już są! Bez też biały podwójny i fioletowy
idzie burza ...błyska się u mnie...
ale jeszcze daleko...
bo nie słychać grzmotów
ale jeszcze daleko...
bo nie słychać grzmotów
no ja za łepka w szkole podstawowej kiedys uczyłem sie robic na drutach i na szydelku pamietam jak zrobilem sobie szalik na drutach, bylo tez gotowanie i sporzadzanie posilkow i oraz koktajli, to bylo na ZPT,a dziewczyny uczyly sie zas zbijac karmniki dla ptakow,wyrabiac noze itd, to byly czasy niebylo wtedy komputerow i ksiazek w internecie, zeby przeczytac ksiazke trzeba bylo po nia isc do bibloiteki , i zycie bylo innenie to co teraz lepki maja smartwony komputery itd,ijeszcze narzekaja ze im jest zle
3 221 205. Olala45 2018-05-02 (23:38)
Arczi a masz druta czy szydelko
OLALA 45 to zalezy jak kto woli i jak na to patrzy
Arczi a masz druta czy szydelko
OLALA 45 to zalezy jak kto woli i jak na to patrzy
znowu faja zabrała mi 4 minuty zycia
już trochę słychać...grzmoty...
jak zaraz grzmotnieto spadnę z krzesła
jak zaraz grzmotnieto spadnę z krzesła
ale najbardziej mi zal majówki griile
a ja bezmiesny
a ja bezmiesny
tego mi brak ale jak wchodze na wage ona mnie pociesza
Zrobię ci szaszłyczka z cukinia. Papryki i cebuli.ale od cebuli to się kuli
wasyl -piaski no to prawda ale nie 4 a 8minut zycia tracisz od 1 papierosa, co zas chodzio grila to sie niemasz co martwic ja tez niegriluje bo niewolno mi teraz jesc nic smazonego i gril odpada tez a majowka majowka jest
no i brak mi cocaoli chałwy i orzeszków ziemnych solonych
junak warzywa owoce soki i duzo jajek
taka mama oki odpisze
ino rano jak wstane wczesnie rano po 11
ja czeladz piaski ---sląskie z pod reala m1 przy trasie katowice-czestochowa ------a ty
wasyl piaski, ja tez niepije juz cocacoli tez niepije orzeszki uwielbiam solone ale niewolno , chałwy nienawidze nic co slodkie smarzone i slodkie niewolno, tylko wolno tabletki zastrzyki z insulina i woda czysta zrodlana salata kasza zero owocow tylko warzywa surowe i nic wiecej a ryba tylko gotowana
obok będzina/sosnowiec
a ja dolny slas. gdzie tu ma byc burza?
arczybiku pije wode ino zgaga mnie napintala bo mam reflux ząłądkowy
ale pije duzo miety i rumianek
olu u mnie to sląskie ale dawne zagłębiowskie
olu pije duzo lnu uwielbiam
oraz czystek i mniszek lekarski
junak oki bo z vagi spadlem
a zdrowie sie polepszyło
a zdrowie sie polepszyło
megan ok