Wpisy 3 219 977 – 3 220 076
1 maja 2018 18:39 → 1 maja 2018 21:38, 100 wpisów
pelna zgoda arczi ,bo to my gracze mamy byc górą a nie TS
znikam narazie
znikam narazie
ja wiem ze to nieraz i moze smiesznie wyglada dla kogos co ja pisze, i ze gram na te 10 numerow, i ze moze by lepiej grac na mniej liczb i cos trafiac, ale ja wole grac na 10/10
tak jacun to prawda co piszesz trzymaj sie cieplutko jacun i milego wieczorku zyczei wysokich wygranych
tak jacun to prawda co piszesz trzymaj sie cieplutko jacun i milego wieczorku zyczei wysokich wygranych
ja tez lece cos zatypowac jeszcze
Nie gram choc kumulacja ladnamoze we czwartek 7 bedzie...to na lambo starczy i na wille
tomi77 witaj
Lewyw cuda tez nie wierze,jak bayern wejdzie do finalu to jak 5\6 w duzego trafie
3 219 981. dav79 2018-05-01 (18:55)
dzisiaj trafiam 9/9
najpierw w profilu cos traf bo tam pustki masz
dzisiaj trafiam 9/9
najpierw w profilu cos traf bo tam pustki masz
Bez wymyslalem z tabeli parki...szparki
34,35
70,74
50,51
10,11
74,78
58,59
34,35
70,74
50,51
10,11
74,78
58,59
dla przypomnienia nieco historii
https://www.youtube.com/watch?v=3x22vLQ6rx4
https://www.youtube.com/watch?v=3x22vLQ6rx4
wszyscy trzymam kciuki za naszym Polskim klubem Bayern Monachium nasze miasto
A tak poważnie pracuje w niemieckiej firmie gdy Niemcy byli czasem zresztą wpadają to było lepiej jak polak rządzi katastrofa
Kto się sprzedał i występuje pod obcą flagą..temu hańba...nasi Pradziadowie...nie o taką Polskę walczyli...
Nasz rodak Cristiano Ronaldo się przełamię i w naszym kochanym mieście Realku strzeli gola
Idąc się puścić na oko 12 latki 3 szły sobie jedną będąc w środku miała na szyji obroże jej koniec miała jej koleżanka zawiązany na ręce
a czemu bo nie znasz Hiszpańskiego czy dla tego że mają złota na sobie czy dla tego że gorąco tam
Bo widzisz Gryks..w Wielkiej Brytani obowiązuje funt Brytyjski a nie jakieś k..a euro..ida się..a u nas chcą worowadzić ..inne rządy..euro..to po h.j nasi pradziadowie ginęli za wartości..lepiej było kolaborować...i mieć w d...niepodległość jak tak to ma wyglądać
Polski już nie ma tylko nazwa został tak przynajmniej od ludzi słyszę rozgoryczonych choć teraz mniej tak mówią za PO był horror teraz lekka odwilż przyszła
Żadnego mi tu euro nie będzie bo ja jako obywatel wolnej i niepodległej Polski zagłosuje przeciw ...jak ktoś tego nie rozumie..to niech jedzie...do DV...
Mulag to mamy zarabiać minimum 1000 euro bo jak nie to przerobimy na kape osnowe boki opasanie..i bieżnik i karkas
Czyli Polska nie jest niepodległa...bo ktoś nam wole narzuca...a my jak te cielenta wykonujemy pokornie...
emigranci uchodźcy najeźdźcy jak ich tam piszą socjal a dla rodaka nic to faktycznie kabaret ale prawdziwy niestety to tak jak by rodzice dwali gorszę jedzenie lub żadne a obcym dzieciom dali wszystko i jeszcze nic nie robili
no ja skromnie dwa tylko strzeliłem też ze względu na to że bym spał bo by mnie przy mroczyło a wiele nam nie trzeba nawet bez piwa jest źle
to widze ze zaraz wszyscy wygrywamy
ja też odkąd miałam 8/10 doszłam do wniosku że kiedyś się trafi 10/10
na te same zestawy
na te same zestawy
niestety ten bezdomny co mi dał te dwie walizki zmarł ale go serdecznie pozdrawiam
sprawdzałeś już te waluzki Mulag?
czy dopiero po odczytaniu
testamentu
czy dopiero po odczytaniu
testamentu
Cześć
Ale bar ale bar ale bar jest mały
Arczi nie wszyscy Wygrywamy pomyliłeś się
Mulag nie zna szyfru do walizek....
Takamama...i się zaciął mu szyfr
Takamama...i się zaciął mu szyfr
Mulak A gdzie ty wyjeżdżasz wylatujesz Samolotem czy pociągiem jedziesz
niestety już zmarł i nie zostawił namiarów ale go serdecznie pozdrawiam
Kto znowu zmarł
Zaraz przyjdzie Zbigniew i powie że że będzie za chwilę kabaret i cyrk i Rodeo na 102