Wpisy 3 219 877 – 3 219 976
1 maja 2018 16:25 → 1 maja 2018 18:36, 100 wpisów
Ano Natalia bo tak się starsza upadła ze nie było mocnych. Mówiła ze jak nie Natalka to mogę zostać w szpitalu
chciałam żeby brat był Paweł...
to dali mu Adrian...a drugie
ma Paweł
bo ja najstarsza....
to dali mu Adrian...a drugie
ma Paweł
bo ja najstarsza....
Z jednej strony fajnie A z drugiej patrzą w Ciebie jak w obrazek i wymagają cudow
fajnie tak powspominać...kiedyś
to były czasy...nie co teraz...
to były czasy...nie co teraz...
Ale u dziadków za to mleko od krowy wieczorem prosto z wiadra mniam
ja do Cioci Zochy...ciekawam...czy żyje...jeździłam...i u niej...mleczko...prosto od krówki...piłam....na wsi...
jeszcze cieplutkie...pycha
jeszcze cieplutkie...pycha
Mnie to zostało do tej pory jak mam okazję być na wsi gdzie są krowy stoję i sepie mleka
Miałam koleżankę w mlekowicie w zakopcu jak mi opowiedziała tak podziekowalam
Na wieczór 2 mini 1 lotto z plusem 1x6 1x5 2x8 1x10 kawka i mykniem się puścić
Nie wyślę tego aczkolwiek nie zdziwije się jak ts w lotto da 01,05,10,15
gryks76 az tyle wysylasz?
przed chwila wrocilem z kolektury co to sie umnie dzieje w tej kolekturze , ludziska powariowali kolejka ze sklepu az na dworze stoji, szok, niepamietam dawno takich kolejek, do sklepu i kolektory no takie jak za komuny byly za telewizorami
u mnie w kolekturze tez ludzie stoja w tym sklepiku piwko kupon wodeczka kupon
niektorych to i komuna nic nie zmieni ludzie ucza ludzie wyobraz sobie arczi ze dalej kolejki sa jak za komuny ale do lekarza by sie zarejestrowac koles ostatnio byl 3 w kolejce by sie zarejestrowac do okulisty a byl o 3:40 jak byl tydzien wczesniej o 5 nie dostal sie
Gryksio 23*17*18**?
u mnie chyba w zabce jest choc robia z nich zabki cafe by mogli handlowac w nd to moze i lottka wywalili jutro zobacze z ciekawosci
Mam senne na 2 los.
Gryksio ale się obłowisx
Chyba nie będzie wysypu w.
Jadę dziś na bursztyn obadac po deszczu
Sennych...
isa a masz ile uzbieranych tych bursztynow bo piszesz nieraz ze jedziesz na nie
Cześć
3 219 935. arczibalik73 2018-05-01 (17:44) Brzęszczykowice Polne
przed chwila wrocilem z kolektury co to sie umnie dzieje w tej kolekturze , ludziska powariowali kolejka ze sklepu az na dworze stoji, szok, niepamietam dawno takich kolejek, do sklepu i kolektory no takie jak za komuny byly za telewizorami
To co 240 osób w kolejce do Fioletowej Budki aby pucić Jeden zakład Lotto ?
A puszczali lotto z plusem czy bez plusa ?
To co 240 osób w kolejce do Fioletowej Budki aby pucić Jeden zakład Lotto ?
A puszczali lotto z plusem czy bez plusa ?
Ok idę jeszcze na bo swieci dziś cały dziń
Jak będzie otwarta Fioletowa to puszcze sobie jeden zakład tylko zastanawiam sie czy dać z plusem czy bez
gryks to prawda ja kiedys jak jeszcze pracowalem, to wracajac z nocki i przyjzedzajac do swojego miasta juz odrazu z pracy jechałem prosto do osrodka zdrowia chcialem mame zarejstrowac do lekarza osrodek otwieraja o 7godzinie rejstracja jest od 8 godziny i gdy bylem juz pod osrodkiem to bylem juz jako 10 osoba w kolejce, gdy otworzyli osrodek okazalo sie ze gdy domnie dochodzila kolejkla juz mi odmawiano rejstracji dla mamy,poniewaz panie pielegniarki juz z dnia wczesniejszego mialy w 1 kolejnosci porejstrowane pacjentki,i i telefony odbierały , a ludzie stojacy w kolejce odprawiano z kwitkiem wkoncu sie wku.......em i przeniosłem sie wraz z mama do inn ej przychodni, gdzie pojde zarejstruje sie w kazdej chwil tu jest nowa przychodnia rejstracja na dana godzine do lekarza, niema chamstwa jakie bylo w tej przychodni gdzie kiedys nalezałem, tutaj dzwonie czy to przez telefon czy ide i zawsze mnie zarejstruja sluzba zdrowia bardzo wporzadka , mili lekarze i personel medyczny, w tym osrodku a tamtym jest niebo a ziemia , teraz wszyscy z tamtej przychodni przenosza sie do tej nowej przychodni ludzie maja dosc juz chamstwa i obludy oraz tego ze kiedy przyjda do lekarza jakiegokolwiek to zawsze w rejstracji jest komplet, tu bys mogl nawet od 12 w nocy stac juzw kolejce pod osrodkiem, jakby doszlo do ciebie zawsze jest juz komplet
ja tam puscilem 1 MM na wieczór i starczy
sebastian niewiem czy az tyle ich tam bylo ale bylo bardzo duzo, dawno takich kolejek niewidzialem, bardzo duzo glownie po alkohol ale tez i moji koledzy od lotka kazdy z nichcos wysylal to zalezy tez od ich zasobnosci portweli, a ja 1 kuponik tradycyjnie na 10 liczb, jesli ma byc to bedzie i na tym 1 kuponie. wczoraj puscilem 1 kuponik i odrazu sie pojawila 6/10 i jedna liczba obok wyszla na moja niekorzysc poniewaz dalem 45 a wylosowali 44 gdyby wylosowali moje 45 byla by 7/10 trafione dlatego uwazam ze jesli ma byc to bedzie
dzis na 14 sie wstrzymałem z liczbami w MM i niewysłalem,zrobilem blad ze nie puscilem, bo troszke grosza by wpadlo, no ale nic, to tylko zabawa jest, z drugiej strony wygralem bo i niestracilem kasy, dlatego postanowilem puscic na wieczor, sobie bo umnie kolektora dzisiaj tylko do 18 godziny
3 219 969. jacunn 2018-05-01 (18:15) Naleśniki z ryżem i basta
arczi na 10 liczb?
tak na 10 liczb ja grac to grac o duze pieniadze, a nie o kilka zlotych, na kawe z ta kawa to zart oczywiscie
arczi na 10 liczb?
tak na 10 liczb ja grac to grac o duze pieniadze, a nie o kilka zlotych, na kawe z ta kawa to zart oczywiscie
a tak na powaznie jacun to powiem tak odkad trafilem kiedys 8/10 to gram cały czas na 10/10 wierze w to ze kiedys trafie cala 10/10
grunt to sie niepoddawac i wierzyc ze sie kiedys uda
grunt to sie niepoddawac i wierzyc ze sie kiedys uda
Dokladnie arczi,jeden zakladzik na losowanie i wystraczy.Jak wygrasz to wygrasz i na jednym kuponie.
jacun dokladnie, jak mowisz ja, sie tam nierzucam na wiecej kuponow po 1 na dana gre i starczy poco dawac wiecej zarabiac TSikowi to on nam za wysylanie i trafianie numerow powinien placic jakas wieksza kase anie tz ochlapy lub nic czesciej,, a tak jak on nam placi tak i my gramy nie? tu sie liczy to zeby za malo trafic wiecej, a nie na odwrot,