Wpisy 3 217 379 – 3 217 478
28 kwietnia 2018 00:01 → 28 kwietnia 2018 12:31, 100 wpisów
bo się liczy że się w końcu wygra a tu czas leci z dni robią się tygodnie z tygodni miechy z miechów lata a z lat dziesięciolecia
I,być może mu się uda
Jak przestudiuje "Horyzonty techniki dla dzieci"
Jak przestudiuje "Horyzonty techniki dla dzieci"
Vondeoff do mnie piszesz te bzdury ?
Vondeoff znowu zaczynasz do mnie pić ?
Vondeoff to uważaj i nic na mnie nie pisz
wiecie co tak czytajac wasze teksty tu na czacie nie wiem ale wydaje mi sie ze szydzicie i sie podsmiewacie z sebastiana i zazdroscicie mu ze od czasu do czasu mu sie trafia te 5/5 w miesiacu, moze pokazcie jak wy trafiacie tak jak on, ja wiem ze duzo osob nie wiezy w te jego trafienia i zada czesto skana aby pokazal skan z liczbami,a on pokazuje ale skan wyplaty poco kto ma widziec jego liczby na ktorych gra, ja mu wieze ze trafia bo wiem ze liczby sie powtarzaja i to nawet kilka razy w miesiacu, , zas jesli sebastian je tez i trafia w rozpisce na 5/5 to znaczy ze gra na jednych i tych samych liczbach i dlatego trafia, moze sprobojcie tak samo robic jak sebastian grajcie na 1 wybranych przez siebie numerach nie zmieniajcie ich wogole wtedy tez bedziecie trafiac, bo im wiecej zmieniacie liczby tym wiecej przegrywacie.pamietajcie nigdy nie zazdroscie nikomu wygranej bo sami przestaniecie cokolwiek trafiac
Muszę się chyba z którymś z Was spotkać w realu i później będziecie sobie przekazywali czy warto było się ze mną spotkać twarzą w twarz
Vondeoff Bo To
Vondeoff Spotkaj się ze mną jako pierwszy i pokaż ze nie pękasz kmiotku
Vondeoff Jesteś stary i trochę wyparował Ci mózg przykro mi z tego powodu
Vondeoff Ubolewam nad tym i zyczę Ci powrotu do zdrowia
Vondeoff jesteś żałosny
Vondeoff Bądź męzczyzną i spotkaj się ze mną a obiecuję Ci że nie rozczarujesz się
Pokaże Ci mój wygrany kupon i jeszcze coś co zapamiętasz na długie lata
I już mi się nie chce z Toba pisać bo szkoda mi klawiatury
Czekam na decyzję spotkania ze mną
I to jak najszybciej
sebastian poco masz sie spotykac z kim kolwiek w realu, co chcesz udowodnic , ja ci tam wierze ze trafiasz od czasy do czasu te 5//5 poniewaz wystarczy przykukac liczby ktore z ktorymi wychodza i ktore sie z ktorymi ukladaja czesto, i nimi grac tylko tymi jednymi, , po co kreslic 20 kuponow i wysylac lub stawka x 20 jak ktos niema co z kasa robic to moze ,tak robic, wystarczy za [podstawowa stawke wyslac jesli ma byc to bedzie ,ja uwazam ze jesli ktos gra na zwiekszona stawke to nic innego widac ze jest pazerny na kase i chytry, poniewaz chce trafic wiecej niz by mogl trafic, a powiem wam jedno chytry 2 x traci i tyle w tym temacie
Arczi Tylko Tobie mogę przesłać zdjęcie z wygranego kuponu a im nie muszę niczego udawadniać .
To sa ludzie joci i tych z elyty
Ona jest strasznie mściwa i napuszcza swoich klakierków
To sa ludzie joci i tych z elyty
Ona jest strasznie mściwa i napuszcza swoich klakierków
Dobrze idę spać .
Dobrej nocy
Dobrej nocy
sebastian ty niemusisz tu nikomu nic udowadniac ze cos trafiles to jest twoja wylaczna sprawa, co i kiedy trafiles,
aha i sebastian nikogo tu nie wyzywaj od kmiotkow i nieobrazaj jesli ciebie nikt tu nieobraza, olej te kolegow i kolezanek przytyki, poco sie denerwowac niepotrzebnie, ja bym prosil aby wszyscy ktorzy sa tacy super tu wygrywajacy moze aby pokazali swoje wygrane, co sami trafili ostatnim czasie , prosze pokazac swoje liczby, a nie z kogos lacha drzec.
posluchajcie jestesmy tu wszyscy razem aby sie razem swietne bawic , typowac liczby pomagac sobie w typowaniu liczb i tworzyc mila atmosfere, po co sie klocic itd, zyjmy razem w zgodzie i pomagajmy sobie wzajemnie, przeciez wiadomo ze wszyscy gramy o jedno aby wygrac,
aha i sebastian nikogo tu nie wyzywaj od kmiotkow i nieobrazaj jesli ciebie nikt tu nieobraza, olej te kolegow i kolezanek przytyki, poco sie denerwowac niepotrzebnie, ja bym prosil aby wszyscy ktorzy sa tacy super tu wygrywajacy moze aby pokazali swoje wygrane, co sami trafili ostatnim czasie , prosze pokazac swoje liczby, a nie z kogos lacha drzec.
posluchajcie jestesmy tu wszyscy razem aby sie razem swietne bawic , typowac liczby pomagac sobie w typowaniu liczb i tworzyc mila atmosfere, po co sie klocic itd, zyjmy razem w zgodzie i pomagajmy sobie wzajemnie, przeciez wiadomo ze wszyscy gramy o jedno aby wygrac,
dobranoc wszystkim i zycze wszystkim kolorowych snow i juz tradycyjnie zawsze wysokich wygranych w realu
vondeoff juz tez idziesz spac? bo ja narazie ide w liczby popatrzec cos potypowac sobie
ale rozumie cie vondeoff jakjestes spiacy to klorowych snow zyczei w realu wysokich wygranych
Tylko jednak 4/9 4/10 i kosz w mini dwa kosze w zdrapce kasa kosz i 5 zl
witaj gryk76 jak tam w pracy no widze ze trafiasz zawsze cos tam , umnie narazie tylko na sucho tu na stronce wychodza liczbym, gorzej jest w realu poniewaz nie zawsze wysylam lotki, tez ostatnio , choc obserwuje sobie losowanka i narazie tylko tu typuje na sucho, nie wysłalem dzis swojich liczb stalych a wyszły i ddlatego tez nie traflem nic ,narazie troche przerwy trzeba zachowac w grze
Arczi hej przekichane mam 2 młodych nie koniecznie wiekiem w tym kolo jest na tzw basenie bo się boi spawac... Pa
cisza zapadła , no to gaszę światło zdmuchnę świeczkę i ide spać
do przebrania
1,2,3,4,5,6,9,10,13,14,21,23,25,27,29,36,39,42,48,49,51,52,53, 72,73
z tych można wybrać dzisiejszego zwycięzce 5/5 ale w REALU
witajcie wszyscy a ja widze ze raczej wyjda zdecydowanie niemowlaki,troche mlodziezy .sredniaki 50 60tki i 2 czyli emerytki
3 217 447. kedzior13 2018-04-28 (09:39) tutejszy
do przebrania
co do kolegi kedziora13 widze tu nietylko 5/5 ale całe 10/10 i ja bym tu jeszcze ten ciag uzupełnil o pare liczb ktore sie pokazały do wyjscia tj.53,55,56,57,58,62,63,64,65,74,75
do przebrania
co do kolegi kedziora13 widze tu nietylko 5/5 ale całe 10/10 i ja bym tu jeszcze ten ciag uzupełnil o pare liczb ktore sie pokazały do wyjscia tj.53,55,56,57,58,62,63,64,65,74,75
Witka
na 14.00
15,57/36__37,78__61,66__7,38/54_
_29,40,45/35__12,65,69_/23__
14,16/36__17,58/1__13,44,59__
15,35,68__37,57,74__12,14,16__
4,6,12
na 14.00
15,57/36__37,78__61,66__7,38/54_
_29,40,45/35__12,65,69_/23__
14,16/36__17,58/1__13,44,59__
15,35,68__37,57,74__12,14,16__
4,6,12
Witam,
Począwszy od 10 maja, chciałbym, aby w każdy czwartek w godzinach 21:30 - 23:00 (może w przyszłości ulec zmianie, zobaczymy jak się sprawdzi takie okienko czasowe) była możliwość porozmawiania ze mną na czacie. Cel takich spotkań:
- Obecnie nigdy nie macie pewności, czy pisząc na czacie i nawet zwracając się do mnie, czy przeczytam to zaraz, czy może następnego dnia, czy w ogóle nie przeczytam
- Chciałbym, aby raz w tygodniu mieliście pewność, że przez te 90 minut bardzo uważnie czytam czata, odpowiadam natychmiast na pytania
- Jeśli macie jakieś pomysły, uwagi, pytania, to myślę, że będzie to idealna możliwość, aby otrzymać odpowiedź, porozmawiać
- Będziecie mogli mnie rozliczać z obietnic
- Chciałbym mieć pewność, że nie umyka mi coś ważnego, co mogłem przeoczyć
Nie oznacza to oczywiście, że na czacie będę tylko wtedy. Ja na czat/forum/stronę zaglądam dość często, ale zwykle są to chwilowe zaglądnięcia, zwykle bez nawet przywitania się. Wynika to z faktu, że jestem obecnie dość mocno zajęty zarówno zawodowo (jako programista), jak również mam 2 córeczki w wieku 1 i 4 lat, co również bardzo mnie angażuje jako ojca
Portal multipasko.pl jest dla mnie cały czas bardzo ważny, być może kiedyś zajmę się nim pełnoetatowo, natomiast póki co proszę o zrozumienie. Pozdrowienia!
Począwszy od 10 maja, chciałbym, aby w każdy czwartek w godzinach 21:30 - 23:00 (może w przyszłości ulec zmianie, zobaczymy jak się sprawdzi takie okienko czasowe) była możliwość porozmawiania ze mną na czacie. Cel takich spotkań:
- Obecnie nigdy nie macie pewności, czy pisząc na czacie i nawet zwracając się do mnie, czy przeczytam to zaraz, czy może następnego dnia, czy w ogóle nie przeczytam
- Chciałbym, aby raz w tygodniu mieliście pewność, że przez te 90 minut bardzo uważnie czytam czata, odpowiadam natychmiast na pytania
- Jeśli macie jakieś pomysły, uwagi, pytania, to myślę, że będzie to idealna możliwość, aby otrzymać odpowiedź, porozmawiać
- Będziecie mogli mnie rozliczać z obietnic
- Chciałbym mieć pewność, że nie umyka mi coś ważnego, co mogłem przeoczyć
Nie oznacza to oczywiście, że na czacie będę tylko wtedy. Ja na czat/forum/stronę zaglądam dość często, ale zwykle są to chwilowe zaglądnięcia, zwykle bez nawet przywitania się. Wynika to z faktu, że jestem obecnie dość mocno zajęty zarówno zawodowo (jako programista), jak również mam 2 córeczki w wieku 1 i 4 lat, co również bardzo mnie angażuje jako ojca
Portal multipasko.pl jest dla mnie cały czas bardzo ważny, być może kiedyś zajmę się nim pełnoetatowo, natomiast póki co proszę o zrozumienie. Pozdrowienia!
dla Pasko zawsze rodzinka jest i powinna byc na 1 miejscu i tak trzymac,sprawy czata tez sa wazne ale rodinka zawsze i dzieci sa na 1 miejscu oby tak dalej
witaj mulag
poniekad tez i masz tu troche racji mozemy sie czuc wszyscy jak i rodzinka tylko troszke taka dalsza
poniekad tez i masz tu troche racji mozemy sie czuc wszyscy jak i rodzinka tylko troszke taka dalsza