Wpisy 3 217 279 – 3 217 378
27 kwietnia 2018 22:04 → 27 kwietnia 2018 23:59, 100 wpisów
Seba jest tu taki jeden Makinero chyba się zwał potrafił dać stawkę
razy 11 to czemu by co innego nie przerobić
razy 11 to czemu by co innego nie przerobić
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Kaskada..Super Szansa. ..co to w ogóle za gry wek wek na ogórki kiszone i tyle...
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 140 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Aya i co ugralas?
Z moich zer 3/4
Co jak robie3Mama ?
Te 5/5 ja ci szczerze gratuluję no ale bez jaj u mnie dalej nic
Gram i tyle
Obstawiam liczby i gram nimi aż wejdą
Ale to muszą być dobrze dobrane liczby
Nie tak byle jakie
Wyselekcjonowane
Siedzę nad liczbami i dobieram
5/5 nie jest trudno trafić
Mniej więcej trafiam raz na miesiąc 5/5
Tylko jeszcze nie miałem 7/7
Najwięcej miałem 6/7
Na co ?
Aż podamy jakieś liczby ?
Może są głodne ?
Czekaja na gotowane
Nie żartuj
witajcie takamama i sebastian
sebastian gratulacje zlapania 5/5 o 14tej, co do tych liczb co podala takamama to zebyscie si niezdziwili jak jutro o 14 wyjda jako pewniaki
sebastian gratulacje zlapania 5/5 o 14tej, co do tych liczb co podala takamama to zebyscie si niezdziwili jak jutro o 14 wyjda jako pewniaki
Podaj im takie które wejdą niech też sobie coś ugrają
Arczi nareszcie jesteś
Ponownie
Wiecie co?Takiej plaży jak dziś-dawno nie odnotowałem
Wiecie co?Takiej plaży jak dziś-dawno nie odnotowałem
sebastian jestem cały czas prawie na stronce tylko mniej sie udzielam jak przedtem na czacie
taka mama rozumie cie i co do snow
ja zas tez typuje liczby codziennie ale za cholere nic niemoge w realu trafic , cos mi liczby ktore kresla ostani miesiac niewchodza. niewiem co jest grane, zobaczymy w maju, niemoge trafic tak jak sebastian choc te 5/5 by sie przydalo chovc raz w miesiacu, dzisiaj wieczorem wyszły moje ukochane liczby ale niestety zle zlozylem uklad znow wtopa jak zwylke ostatnio, wczoraj 2 w mini , dzosoaj 2 w mini , zobaczymy co bedze jutro w mini
taka mama rozumie cie i co do snow
ja zas tez typuje liczby codziennie ale za cholere nic niemoge w realu trafic , cos mi liczby ktore kresla ostani miesiac niewchodza. niewiem co jest grane, zobaczymy w maju, niemoge trafic tak jak sebastian choc te 5/5 by sie przydalo chovc raz w miesiacu, dzisiaj wieczorem wyszły moje ukochane liczby ale niestety zle zlozylem uklad znow wtopa jak zwylke ostatnio, wczoraj 2 w mini , dzosoaj 2 w mini , zobaczymy co bedze jutro w mini
w ukladach zaas stałych dzis i w multi jak i w mini trafione ;iczby ale to tylko w stalych numerach ,i na sucho
Ja w mini ciągle 2/5
Mulag
Oglądam film