Wpisy 3 216 164 – 3 216 263
26 kwietnia 2018 10:35 → 26 kwietnia 2018 12:17, 100 wpisów
Tomi dziś se mogę zgodzić
Jesteś bo Idę
tylko czemu kobieta tak poznie jak sie juz puscilem nawet drapałem kase 25 zl ,5 zl 2 kosze
W miejscowości Regulice padła wysoka wygrana w zdrapce Serduszko
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
miałem czas w pracy to inno 3 zaklady multi nie ma co na sile takie mi wylazily i tak dałem 1x10 1x6 1x5 juz moge napisac bo byc moze bede spal o 14h 8/10 5/6 5/5 brawo ja
forsa hey ci co tam oprocz typnietego masz cos ciekawego w liczbie chociaz jednej do lotto
isa z 14h na wieczor pare poworek z 70 wylazilo teraz wg mnie oczywiscie choc jak to bywa co piszesz to wlatuje idac ta droga obok 73 dalbym takie cos...........
Gryksio co ci wyazilo
Wylazlo
Narazie bo na szkoleniu jestem do nowej pracy.. Robota to glupota to jest życie
Forsa masz te forsę
Ci pa
Wiem
Forsie
Hej wam
Isia,gryks,forsa
Isia,gryks,forsa
Kurna dylemacik
Agdzia
U mnie znów pada...pewnie cały dzień... zachmurzenie
spałem po pracy h musialem wyjsc wrocilem nie dawno odrazu zakupy zrobilem eh mam tyle zaleglego urlopu nie tylko ja a nie chca nikomu dac bede chodzil w kratke od pn chcieli 1 i 3 maja robic ale figa musieli by dac kazdemu 500 zl by wziasc pod rozwage prace
Osa chodź do mnie u mnie świeci
Kiedy przyjedziesz ?
agdzie a ty gdzie bylas jak ciebie nie bylo na zielonej jesli to nie tajemnica jesli tajemnica to ok
Ja czekam aż mała wstanie wózek i pociekac puki jest pięknie aa padać później więc trzeba korzystać
sebastian takie slonce na suficie a na podlodze takie ala panele vel grafika strumyk ewentualnie morze czy tez ocean z wyskakujaca ryba
Możemy sobie polatać i pozapykać
Cza iść fryz miasto obiad... cyferki
dobra ide cos zjesc zakup rozmakowac bede ziorał chyba ze po drodze zasne
Gryks obowiązki,lekarze i ograniczenie gier TS wczoraj mialam posłać stoje przed kolektura i mówię nie to nie jest ten dzień lepiej kupię bluzeczke dziś czuje że muszę wysłać multi jakies przeczucie dziwne
Czmiel bzykbzyk
Agdzia co masz
Bo muszę iść...
isa co sadzisz o tym
3 216 186. gryks76 2018-04-26 (10:49) Zagłębie Lubin )))
61,65,69,70,73,75,78,80 zeby nie bylo nie puszczone na sucho
3 216 186. gryks76 2018-04-26 (10:49) Zagłębie Lubin )))
61,65,69,70,73,75,78,80 zeby nie bylo nie puszczone na sucho
Nic nie mam nie umiem w to grać i generalnie nie gram w kolkturze coś nakrele bez rozmyslania i analizowania ale cos mi 21 zakręcila w głowie,ale to tylko przeczucie nic po za tym
Gryks dziś TS na mnie zarobi coś kolwiek bo wątpię by było odwrotnie
Gryksio co pasi do 73??
O Sebastian gdzieś tu mi mignal
73 nie wejdzie
Gryksio nie mam większość twoich
Agdzia
Dziś wejdzie 64
Mam też 13
Musiałabym ciche 2 stowki gdzieś ugrać po kryjomu i mężowi kartę wędkarską opłacić bo trochę wydatków mamy a to nie jest priorytet. Tylko wiem jak on to lubi...
Ja mam 67
Seba
17
Taka zona jak Agdzia to majątek
67 też mi sie podoba ale z automatu pasowaloby 53,55 lub 57. Swoją drogą czekam na wypadniecie 1,4,7
Dobra nic nie wiem pa
11 za chwile wleci
mi sie marzy by wlazla ktoras z tych parek
39,42 / 44,49 / 01,04 /13,15 /18,25
39,42 / 44,49 / 01,04 /13,15 /18,25
18 25 dziś możliwa
Sebastian tylko wiem jak szybko tego pożałuje 4 rano niedziela budzik bo ryby czekają ale tradycją stał sie u nas 1 maja nad rzeką grill, jakis piknik itp
Isia namieszalismy Ci tylko w głowie miłego i dużo
3 216 214. agdzia1993 2018-04-26 (10:58)
agdzia przykladow na tej stronie jest kilka ze sie da cos od ts szarpnac nawet grajac za 2,50 czy 1x25 przyjemnosci to jest to w zycju
agdzia przykladow na tej stronie jest kilka ze sie da cos od ts szarpnac nawet grajac za 2,50 czy 1x25 przyjemnosci to jest to w zycju
Wiem, doświadczyłam tego na sobie i tej satysfakcji mi nikt odebrać nie może więc kto nie ryzykuje ten nie ma
To chyba poświęcę 4 zl na lotto z plusem
Agdzia chociaz sobie zjesz dobrą rybke
Szczerze nie lubuje się w rybach, moja mama uwielbia więc zięć się podlizuje
agdzia mój też wędkuje już od małego ,to nie tanie hobby ,uwierz....ale jakby miał innych kolegów takich co zapjaja to lepiej niech sobie rybki łapie
dobra uciekam bo potem nie bedzie czasu
te co podałam to z nich zrobiłam kuponiki
te co podałam to z nich zrobiłam kuponiki
Dusia wiem że nie tanie a wręcz odwrotnie,ale tak jak mówisz lepsze takie niż jakieś chore nawyki.
Gryks lotto bardzo bardzo rzadko puszczam a jak już to chybił za bardzo nie obserwuję co wpada
Gryks lotto bardzo bardzo rzadko puszczam a jak już to chybił za bardzo nie obserwuję co wpada
Agdzia wygra 6 w Lotto i kupi mężowi dobry sprzęt do wędkowania i ołaci mu kartę na 10 lat z góry
agdzie dusia za wasz fart w dzisejszych zabawkowych zmaganiach z ts spadam powoli jeszcze 2 nocki a ja nie wiem jak sie nazywam wyrwa z zyciorysu te nocki jak dla mnie tak wiec milego wszystkim i oby kazdemu sie dzis fartnelo paparapatej
Gryks,tomi,Seba ja też uciekam łapać słońce bo zbliżają się chmurki. Powodzenia wam również
mama urodzila sie w srode swietuje czwartek 34
brat piatek czwartek 54
brat piatek czwartek 54