Wpisy 3 215 877 – 3 215 976
25 kwietnia 2018 16:38 → 25 kwietnia 2018 21:48, 100 wpisów
Witam wszystkich
Ha haha spoko powodzenia byle weszły kiedy się tego spodziewacie mi gra nie idzie ostatnio ale jakies mini staram się puszczać skromnie bo nie czuję coś ostatnio cyferek.
Junak
Junak
agdzia ...chyba ta wiosna...
nie daje się skupić...u mnie
to samo...
Dziś dotarło do mnie,że można żyć skromnie byle w zdrowiu. Moja malutka od piątego miesiąca życia męczy się z przerazajacymi zaparciami. Dziś mieliśmy wizytę w poradni na którą czekaliśmy kilka miesięcy i jak sobie pomyślę,że mając kasę mogłabym to przyspieszyc i oszczędzić córce cierpienia to serce mi się kraje w jakim my chorym kraju żyjemy.
Nocami nie sypiam bo nie wiem jak jej pomóc a dziś konkretny lekarz konkretne badania i problem zdiagnozowany i teraz czuję że udało się w końcu coś zrobiłam. WywalcYlam po wielu prosbach.
Nocami nie sypiam bo nie wiem jak jej pomóc a dziś konkretny lekarz konkretne badania i problem zdiagnozowany i teraz czuję że udało się w końcu coś zrobiłam. WywalcYlam po wielu prosbach.
dawno mnie nie było a wywody jak Arczi musiałam się wyzalic
spokojnie agdzia...wiadomo...
my Ciebie zawsze wysłuchamy...
Zdrówka dla córki...
i wszystkiego naj...
my Ciebie zawsze wysłuchamy...
Zdrówka dla córki...
i wszystkiego naj...
Junaczku a jak tam Ci idzie gra? Tak podgladalam tylko podczas losowań kto co,ale z naszych zielonopaskowiczow nie widziałam rewelacji
Mamy leki, jeszcze kilka serii badań i może w końcu będziemy sypiac w nocy
Otóż to są ważniejsze w życiu rzeczy i tego się trzymajmy
Otóż to są ważniejsze w życiu rzeczy i tego się trzymajmy
Mi mąż ostatnio wiercil dziurę w brzuchu żebym kupiła zdrapke za 30 twierdził że mam szczęście i trafiłam 200 , ale jakos do zdrapek mnie nie ciągnie wypłacilam kasę
Jeszcze czekam na potwierdzenie badań,ale prawdopodobnie tak tylko trzymać diete u niespełna rocznego dzieciątka może być ciężko, leków masa swoją drogą.
Forsami
Junak no pewnie to trzaby coś wygrać na lekarstwa
Junak no pewnie to trzaby coś wygrać na lekarstwa
Agdzia grałem troszke system w Mini na 7 skresleń ale dałem sobie spokój trud daremny...gram jeden zakład symbolicznie...
Do 17 maja niewiele czasu a tu w mini aby pojedyńcze słabo płatne trojeczki wpadają. Oj słabiutko , Forsami jak tam twoje miliony? Sejf gotowy na wypełnienie?
Ja też zagralam.dwa razy po dwa zakłady na 7 i nic totalnie więc myślę,ze jak ma wpaść to i za 1,25 wpadnie a przynajmniej strata niewielka
Agdzia widzę że poczucie humoru Cię nie opuszcza i to się mi podoba
Zaq prosimy pewniaczki
Do czego dasz to bierzemy w ciemno
Do czego dasz to bierzemy w ciemno
Pewniaczki...a co by się zmieściły na taczki byle nie za dużo...
Forsami nie wiem jak u mnie musiałoby być fatalnie by mnie poczucie humoru opuściło tego mi nikt nigdy nie zabierze co to to nie zmarwienia zmarwieniami ale trzeba cieszyc sie z tego co mamy
Ja cyferek nie podaje bo tylko wam namieszam chyba że podam i je wykluczycie
Forsami wpadło Ci coś ostatnio w duZym jak dobrze kojarze ?
Bardzo dobre podejście ja coś może puszczę później ale na chybił
To coś mi się pomyliło, przecież ty nie będziesz byle trójki brać tylko od razu miliony
Idźcie ja też idę,ogarnąć się i na zakupy jakieś postaram się udzielić z wieczora
Real sie zuci di ataku bo gole na wyjeździe liczą sie podwójnie
Lewandowski niestety zamiast grac bedzie leżak udawal faule jak zwykle
Gryks ja tez Barcelona przegral frajersko Reak wygra 3 final bo Liverpool za slaby
Dobra włączam meczyka oby Bayern strzelił tyle goli co Liverpool wczoraj z tą różnicą żeby żadnego nie stracił
Lewandowski ech byto Real jest do ugryzienia hyba Liverpool gra lepiej od Baiernu
sędzia dostał od Realu na złote kalosze Real musi być w finale
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
Dopisano wyniki Multi Multi
02,03,08,13,26,37,40,46,49,52,55,56,59,62,66,71,72,73,75,77
Plusem jest liczba: 55
02,03,08,13,26,37,40,46,49,52,55,56,59,62,66,71,72,73,75,77
Plusem jest liczba: 55
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 10525 zestawów od 1373 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 7 634 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 15 380 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- major_r - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 80 zł = 8,00 x koszt gry
- sebastian72 - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 36 zł = 7,20 x koszt gry
- mysia-pysia - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 214 zł = 7,13 x koszt gry
- IvanZZ - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 140 zł = 7,00 x koszt gry
- Adi98 - koszt gry: 60,00 zł, wygrana: 408 zł = 6,80 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 03,15,25,35,36
Typowania Mini Lotto
patdul wytypował(a) 3/5AGNESSE wytypował(a) 3/5
medea76 wytypował(a) 3/5
14041968 wytypował(a) 3/5