Wpisy 321 301 – 321 400
30 maja 2011 10:21 → 30 maja 2011 10:50, 100 wpisów
program > sie już kończy robić... Jak skończe to wysle na maila Ci.
Dariusz wyślij do Pasko skład grupy B, wtedy on zamknie dla pozostałych możliwość pisania. Tworzymy grupę C. Nawet lepiej to wyjdzie bo w każdej grupie będzie kilka silnych osobiśtości.
Andromeda tak od razu na samym poczatku chcesz wszystko o mnie wiedzieć??

lestek, ja tez programista ( jeśli można mnie tak nazwać) samouk,
19 l. , głównie VBA, VB , pascal, php
19 l. , głównie VBA, VB , pascal, php
jacek1550 ja napisałem LottoFana dla iPhone czyli program który współpracuje z multipasko.pl 

duzo ksiązek przeczytałeś o C i c++, bo ja to teraz bym sie chciał nauczyć C# i F#
jacek1550 mogę polecić jedną i żadną inną. Jeśli chcesz rozpocząć przygodę z C++ sięgnij po Symfonię C++ Jerzego Grębosza. Wszystko inne wyrzuć w kosz. O ANSI C poczytaj w książce udostępnionej w Wikibooks.
A pozostałych języków nauczysz się w migu po Symfonii. Objective-C i C#... to wszystko pochodnia C.
WITAM

OK, dla ciekawych, tak wyglądają typy grupy B w ostatnich 20 losowaniach: http://imageshack.us/f/35/zrzutekranu20110530godz.png/
Korzystając z Okazji cghciałbym gorąco podziękować publicznie jackowi1550 za zrobienie programu do gry w multi-multi dzięki niemu między innym ponownie na stronie wiilego trafiłem 9/20 i mniejsze wygrane.Jacek wielkie dzięki i Szacunek Dla Ciebie
jacku i Darku no to koniecznie musicie się pochwalić programem lub chociażby pomysłem jego działania 

Pomysł był mój program zrobił Jacek jest on bardzo zbiżony do programu Pana Janusza tylko zlicza piony poziomy czwórki piątki i inne oraz pokazuje w jakich losowaniach padła liczba ile jej brakuje jaka była liczba początkowa oraz plus reszta to już wyższa matematyka
Do grupy C Darku musisz brać pod uwagę jocię i kasikę. Wczoraj zgłaszały akces już jako 12 i 13 osoba.
Andromeda czemu Ci tak zalezy na moich typach nie wiem co Ty myslisz kim jestem dzisiaj jak bede grac to na iławe
Lestku czuwaj nad wszystkim lila Ty nad gr B ide z psem bo jest powtwornie gorąco a potem ma być upał a psiak musi wyjść wróce za godzinke i będe z Wami do końca.Przepraszam ale obowiązki wzywają.

słodziak...zapodaj swoja fotkę do profilu i rozwiejesz wszelkie wątpliwości.

słodziak ja sie ucze dopiero dlatego zapytałam na co grasz-zrresztą Ty to wiesz

za nasze dobre typy