Wpisy 321 201 – 321 300
30 maja 2011 09:58 → 30 maja 2011 10:21, 100 wpisów
słodziak...pewnie,że możesz pisać tylko trzeba otworzyć trzecią grupę.
Ale powiem Wam fajnie to się poukładało, w grupie A mocne osobowości jak andromeda, mag.., torsan i inni. W B lila, bella34, Darek etc. Będzie grubo!
Słodziak możesz, grupy to inna bajka... Stworzyliśmy sobie formalne grupy typerów na forum i tworzymy wspólny zestaw.
Słodziak możesz, grupy to inna bajka... Stworzyliśmy sobie formalne grupy typerów na forum i tworzymy wspólny zestaw.
Ale będą jaja jak nagle padnie 50 dziesiątek z danej grupy. TS oszaleje...
lila ale wyslalem 12 zakladow
lila zobacz ile osób przeczytało wątki grupy. Niech tylko 10% tych co weszło do wątku, puści zestaw a akurat padnie...
minimalista...ale nic nie weszło w Twoich zakładach oprócz tej jednej 3/3/
nic wiecej
mialem farta
Dam przykłąd, we wczorajszym losowaniu 93 osoby ze strony podało poprawnego pewniaka. Niech się zdarzy taka sytuacja że akurat wszyscy w grupie trafią... i Mamy 10!
Gała...he he he,dobrze że za marzenia nie karają bo dostałbyś dożywocie 

Witam ciepło i miło miłych czatowników w poniedziałkowe słoneczne letnie przedpołudnie.

Lila to co z Toba?masakra nie poznaję cie,a może przed miesiączką jesteś?
Darku <piona>
Rób porządek w grupie, ustalaj skład wg swojego klucza. U nas zrobiono tak, że Pasko wg. kolejności zgłoszeń zrobił grupę i tylko my możemy się wypowiadać w tym wątku na forum. Zrób listę "mówców" i posyłaj Pasko!
Rób porządek w grupie, ustalaj skład wg swojego klucza. U nas zrobiono tak, że Pasko wg. kolejności zgłoszeń zrobił grupę i tylko my możemy się wypowiadać w tym wątku na forum. Zrób listę "mówców" i posyłaj Pasko!
Bardzo fajnie wygladają typy gr A oraz B .Jest to lepsze niż Finał Ligi Mistrzów w piłce nożnej.A ja wczoraj zanotowłałem kolejny mały sukcesik na stronie wiilego trafiłem 9/20 po raz kolejny nie wpała cała 10 ale wygrałem klasyfikacje tygodnia.Pozdrawiam.lila

Darek...Ty lepiej ustal 10 pewnych osób a Pasko zrobi tak,że nikt więcej się nie będzie wpisywał.
Darku, gratuluję. Niedługo skończe nasz programik, to bedziesz trafiał 12/20. pozdrawiam.
Zastanówcie się, żeby w przyszłości stworzyć kolejne grupy graczy tak jak Pasko zaproponował, każdy uczestnik zajmuje się swoim przedziałem. He?
Lestku wydaję mi się ze wszystko jest pięknie i ładnie ale nie możemy dyskryminować innych,dlatego też są 2 gr B i myślę że jest wszystko jasne.Nie możemy odrzucać innych bo oni nawet nie wiedzieli o tym bo zbyt pózno weszli na czat a szkoda bardzo aby każdy miał kompa włączonego non-stop będąc nawet w pracy dlatego czarna71 eryka1 oraz ryszardz12 są w gr B1 i ch typy też będę puszczał nawet ja się grupa powiększy to puszczę 3 zestawy Twój i moje 2.Takie jest moje zdanie.
lestek, a Ty programista informatyk, czy cos podobnego?
A program to makro w excelu, na podstawie analiz Darka.
A program to makro w excelu, na podstawie analiz Darka.
A jak ktoś odejdzie ode mnie biorę do siebie w/g kolejności zgłoszeń następną osobę i ponownie mam komplet
Witam Wszystkich czatowiczów i nie tylko
Darku jak uważasz, ale idea była taka by tworzyć zestawy 10 liczbowe. Bo w tym co proponujesz, to jest tak jak obecnie. Teraz też mogę wejść na typowania i wybrać dziesięć pewniaków.
Nie ma się co obruszać ze ktoś nie jest w grupie a ktoś jest. Nie ma dyskryminacji. Chodzi o zabawę. Będą 3 grupy - nawet lepiej!
Nie ma się co obruszać ze ktoś nie jest w grupie a ktoś jest. Nie ma dyskryminacji. Chodzi o zabawę. Będą 3 grupy - nawet lepiej!
Zobaczcie co zrobiłem dla liczb z zestawu grupy A: http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3414&last=1
Będę wklejał po każdym typowaniu taką analizę...
Będę wklejał po każdym typowaniu taką analizę...
jacek1550 nie rozumiem o co pytasz, miasto w którym mieszkam? Jestem ze Śląska opcja nie-niemiecka 

lestek > chodziło mi o to w jakim miescie studiujesz/studiowałeś i jaki kierunek
lila teraz jest oky nasza gr jest zamknięta osoby należące do Gr C zbiera chętnych