Wpisy 3 208 487 – 3 208 586
16 kwietnia 2018 18:53 → 16 kwietnia 2018 21:25, 100 wpisów
Dobry wieczór Państwu
Agdzia
TeamSpeak 3, zwany również jako TS 3, to komunikator głosowy umożliwiający prowadzenie rozmów przez Internet. Przydaje się podczas zdalnych konferencji lub wieloosobowych gier rozgrywanych w sieci, które zbyt mocno absorbują uwagę, aby rozpraszać się rozmową na czacie.
Sebastian
Makler
Takamama
R3
Makler
Takamama
R3
Lewy pisz spokojnie nie krępuj się
Na razie R14
R14 jak wrócisz będa sikoreczki
I łabędzie
I Orła cień
Ok ide puścić Kupony do Fioletowej Budki
A u mnie chodzi fajna zeberka,niby ma meza...ale im sie nie ukladapiczekam i zaopiekuje sie wrazliwa blondynka
Zeberka ?
Ma męża ?
I ten mąż to też zebra ?
Nawet jak grasz za 100 nic nie daje...jak nie masz 40 % zwrotu to dupa bo trzeba non stop dokladac
Za 100 minut kabaret
Ola,tomi,zbigniew takamama wybacz,że dopiero teraz co do mini do bani , jak zagralam systemem na 7 w zeszły pon i weszly mi na drugi dzień 4 to się zdenerwowalam lekko
Mam nowego systemu fajny
Ciekawe co ugram na 10 losowań
Dwudziestki byly...ale spoznioneteraz bada zakres 1-9...najlepiej wszystkie
Chyba w lodowce ze swiatlem pomylilesMecz konca kolejki...najciekawszy 2:2 Wisla-Wisla
Bo tak mi się Ola ciągle ta dieta wyswietla a ja jak stane bokiem to mnie za źdźbło nie widac
Jak zakrece to znikne calkiem dobrym bym byla szpiegiem w tosku
Wieszaki w modzie,tez lubie jak kobieta ma czym pokrecic...wazne by sama sie nie przekrecila od tych cud fit diet
Cos ty tomi ja i dieta no chyba ze jest w niej smalczyk i ggoloneczka
Tez mam deser,czekolade gorzka i cieple mleko z miodem...i odpuszczam na Pudziana