Wpisy 320 801 – 320 900
29 maja 2011 22:49 → 29 maja 2011 23:42, 100 wpisów
ok ja jutro stworzę moja grupa C od godz 13.00

lila
jutro ok

jutro ok

A nie da się w porozumieniu z Pasko dać uprawnienia do pisania w tych wątkach tylko danym 10 osobom?
Pawcio pomyślimy, ja mam pewien pomysł na system gry grupowej ale to trzeba ugadać z Januszem ...
no jesli wg kolejnosci zgloszen to bylem chyba 6 czy 7 do A
ale zostalem pominiety
w takim razie jakby gr C sie tworzyla to ja sie pisze
ale zostalem pominiety

w takim razie jakby gr C sie tworzyla to ja sie pisze
Lestek
ale jesteś cierpliwy
ale jesteś cierpliwyLestek: OKI. A gdyby właśnie 10 osób tylko mogło pisać to byłoby dobrze tylko musiałyby być aktywne osoby typu ty,lila itp, które są codziennie.
Jedna grupa: Lestek, ja, andromeda, lila, ew. ricardos, mag, kto tam jeszcze, bella34,OPA itp
jutro otwieram radio multi multi mam nadzieje ze bedziecie mnie sluchac
Miłej zabawy 

GR.A:
Lestek
mag
oliwja
andromeda
milan
torsan
Pieres
ricaros
volvo12
ania35
GR.B:
Dariusz
lila
fredka
Siuras
kombo
ROXANA
bella
Quii
Pawcio
Gr.C:
eryka1
ryszard12
kasika
jocia
czarna71
i jeszcze 5 osób chetnych do gr.C
Lestek
mag
oliwja
andromeda
milan
torsan
Pieres
ricaros
volvo12
ania35
GR.B:
Dariusz
lila
fredka
Siuras
kombo
ROXANA
bella
Quii
Pawcio
Gr.C:
eryka1
ryszard12
kasika
jocia
czarna71
i jeszcze 5 osób chetnych do gr.C
Lestek jak
będzie na 14;liczba 21?
będzie na 14;liczba 21?zaraz pomyślęć grupa C
ale to wtedy wyjdzie wiecej niz 10 osob w jednej wiec musiałem poprzesuwać do innych grup niektorych
Pawcio ale każdy będzie miał listę ludzi ze swojej grupy i będzie po prostu resztę ignorował.
Torsan ale to nie robi sie na wlasną ręke byla zglosznona wiec jest w A
ja grupa C
43
43
Tu nie chodzi o to kto gdzie jest tak na prawdę tylko żeby wspólnie grać. Jak najlepiej.
dobrze lestek daj jocie za ricardosa, jemu nie zależy w której grupie będzie, tak napisał
Andromedo, ja w demokracji robię od 5 lat i wiem jak to jest... dlatego proponowałem zdrowy układ. Wpisywać się po kolei.
no to nie ma przepisywania komu sie zamarzy..jocia jest w A bez dwoch zdań torsan

torsan ricardos się zgłosił więc nie można tak przesówać. To trzeba jakoś mądrze rozwiązać. Zastanówmy się.
Albo ustalamy, że decyduje kolejność wpisu i wówczas nie ma zmiłuj.
andromeda ok zgoda jeśli ania25 chce się wypisać z A to wówczas wskakuje jocia nie ma problenmu. Jeszcze o kasika trzeba pamiętać.
andromeda nie, ja nie decyduję. Jesteśmy tu razem i razem ustalamy 

Ja jednak niestety rezygnuje
Za duży bałagan i tylko będę się w***...
Za duży bałagan i tylko będę się w***...No to jak Pawcio rezygnuje a ania35 chciała do B to jeśli wszyscy na to przystajemy. Jest rozwiązanie.
andromeda-juz juz napisałem tylko propozycje a Wy robcie z tym co chcecie już
Pawcio, przegadali mnie, miały być grupy wg. kolejności zgłoszeń ale po kolei. Bez "litości" po wcyzerpaniu jednej powstaje druga i nie byłoby gadania 

Dopisano wygrane multi multi
moze zrobcie tak, ze Lestek odpowieda za gr.A to niech dobierze sobie sklad jaki by widzial ze zglaszajacych sie a w grB Dariusz W. niech dobierze, pozostali stworza kolejne grupy
wtedy gr A IB bylyby stworzone z osob udzielajacych sie, majacych czas na siedzenie przed kompem
Lestek: Za dużo jest tutaj nowych i wchodzą na temat i piszą tak cy siak. Tylko blokada na pozostałe osoby.
Pawcio to fakt. Też mam pewne obawy co do osób, które widzę powiedzmy 1-szy raz ale nie chcę nikogo dyskryminować. Cały ten pomysł, to duże wyzwanie organizacyjne.
Lestek: nie dyskryminowałoby się tylko ustaliłoby się listę osób i po prostu stworzyłoby się prywatny wątek z możliwością śledzenia przez wszystkich.
torsan, ja mam zbyt miękkie serce, podziel sprawiedliwie z tymi wszystkimi wytycznymi. Ty wiesz lepiej 

Pawcio