Wpisy 3 207 398 – 3 207 497
15 kwietnia 2018 19:20 → 15 kwietnia 2018 21:33, 100 wpisów
zbigniew mogłam wczoraj
jak Ty kabaretowo wziąć
10x system 6 mini
i bym była na plus
jak Ty kabaretowo wziąć
10x system 6 mini
i bym była na plus
Dzisiaj mam zagrane kabaretowo 25 zakładów potem zapisze
Grajcie np na 7 czy 8 liuczb ale ...polujcie na 4,5 liczb ...nie wiecej i podbijajcie stawka jak czujecieto takie proste
wczoraj przed losowaniem
sprawdzałam zbigniew
te liczby w kalkulatorze
zaawansowanym wygranych
te liczby z chybił system 6
i była przerwa w wygranych
z tych liczb
I wczoraj trafiło pi
przerwie
cz
sprawdzałam zbigniew
te liczby w kalkulatorze
zaawansowanym wygranych
te liczby z chybił system 6
i była przerwa w wygranych
z tych liczb
I wczoraj trafiło pi
przerwie
cz
Junak56 znam gościa który trafił w multi 540 zł i zagrał kabaretowo i trafil 73razy 3/6 kupił za wygraną całą multi kupil mini
Ja mam plan trafić 3/3w multi 540 i zagrać 21 razy systemem 7 jak to zrobię skana dam
Jak dojdę do domu za godzinę
3/3 czasem z moich wychodzi
zbigniew śledź
ale nie co losowanie
zresztą można coś ułożyć
też z podanych
jak nawet czujesz jakąś parkę
zbigniew śledź
ale nie co losowanie
zresztą można coś ułożyć
też z podanych
jak nawet czujesz jakąś parkę
Aktualne zdjecie w profilu nie zmieniam 24 godziny później trafiłem na sucho 7000 24 godziny wcześniej na mokro nic
Jaki ślub
Lecę pa
Forsami ty chciesz 15 000 000 DAĆ
Miało być DDC
Zbigniew nikomu nic żeby to było jasne brać łopate do ręki i ukopać sobie każdy ma takie same możliwości...ja sobie orenżady nie kupie żeby w Lotto z Plusem zagrać jestem zdolny do takich wyżeczeń..a na gotowe i do łapy to nie ode mnie a psik koty...
W Lotto grać nie patrzyć że Forsami da a mogę dać na motywacje..ale
Dusia ze znalezionego
kuponu miała w lotto plus
2/6
u mnie lotto plus
1/7
kuponu miała w lotto plus
2/6
u mnie lotto plus
1/7
Lata uciekają a tu jak wygranej nie było tak niema zacząłem 16 rok przygód z grami liczbowymi i tylko utopiłem i nadal nic... takie to granie moje...bez ..owocne...
Junak to fakt otym się pisze....ale mi nie chodzi o pare złotych chcę Milionów konkretnej kasy a nie pluszowego dziada pocieszenia Junak dziękuję...
forsami nie podawaj liczb na czacie a bedziesz trafiał
Arczi...pozdrawiam żeby to tak działało to już bym był Milionerem
Arczi ten tekst na profilu z tą żoną jest dobry...weź Pan moją...
forsami bedziesz jeszcze milonerem jeszcze kiedysi wspomnisz moje slowa, ja ci zycze abys w koncu trafil ta 6 w lotto trafisz napewno zobaczysz, to dziala tylko pomalutku, wszystko w swoim czasie
wszyscy kiedys trafimy tylko trzeba troche czasu i trafnie zlozonych numerów w jedna calosc
Czolgi Ruskie wiechaly przez Białoruś do Polski Wojna tvpinfo tvn24 nawet trwam podaja
Ale jaja wojna
Wyciągnę bron dziadka i zabije Ruskich
Robert Ty masz wszystkich w domu
Nie dziwie sie , ze ty pracy znalezc nie mozesz.... glupota jedzie chyba na odleglosc
Nie dziwie sie , ze ty pracy znalezc nie mozesz.... glupota jedzie chyba na odleglosc
Mamy takie czasy że jak ktoś chcę pracowac to jest praca i to duzo różnych prostych ale jak ktoś to mu nie pasuje tamto to roboty mieć nie będzie
I ZNÓW ROBERT POKAZAŁ SWOJĄ GŁUPIZNE , A POTEM STĘKA ŻE NIE MA PRACY
Wszyscy juz wiedzą że niemam pracy.
Wojna by mnie ucieszyła jestem gotów zginąć wybuchu jądrowym śmierć marzenie
Etam mam racje
wieczorowa pora wirtualnie stawiam komu komu bo po losowaniach ide
Tvpinfo tvn24 pokazują ze Białystok padl idą na Warszawe
Katiusze fruwają szukają żydów zaczelo sie jak w 39 ide walczyć
walcz w tym życiu tu każdy z nas walczy a wojna to nasze życia i egzystencja i każdy stara się jak może żyć na tym padole Robert i ty podejmij rękawiczkę i weź się za praca i życie i będzie okey
Warszawa okrazona na wszystkich kanałach ludzie kanalami się przedzierają
Wysadzili wóz tvn dobrzy Rosjanie ale idą jak burza jak wermacht do rana juz pod Poznan dojdą
Gryks do Lubina dojdą nad ranem weź kalacha i strzelaj ja robię koktajle na czołgi
rrrrooobbeeerrrttt co ty palisz, jaka wojna jakie czolgi wez przełacz kanał w TV
Ruski wkroczyli do Polski krasnalka wlacz tv
Ćpalem ze Schetyna i Trzaskowskim daliśmy
Nie jestem fanem Władysława Kosiniak Kamysza Ale Cezary Gmyz postąpił chamsko i dziennikarz trzymający z pi...s zszedl na dno
no tak PO ma specjalne środki
wcześniej była zielona wyspa
a teraz wojna
wcześniej była zielona wyspa
a teraz wojna
Rrrrrrrrrrooobbeerrtttt zajrzyj domnie na chwile na profil i owiedz czy to sa te czolgi
powiedz czy to sa te czolgi
Nie dziwie się Robertowi weekend się kończy nie ważne czy pracuje się czy nie trza mu wybaczyć
Krasnalek