Wpisy 3 207 036 – 3 207 135
15 kwietnia 2018 12:42 → 15 kwietnia 2018 14:09, 100 wpisów
A co na 14 masz?Bude mam zamknięta muszę na sucho choć nie lubię
To rozumiem ale ja co 5 lat też na badania narząd ruchu śmieszne bo jeżdżę zwykłym samochodem 18 lat już
Dlaczego radio 1 i TVP1 jaki i TVP2 TVP3 i info ustawione są pod PiStego nie da się słuchać choć byłem za pisem teraz mnie szlag trafiagdzie jest równość?
tomi ładna pogoda za godzinke losowanie choc zdaje sie pisales ze nie wysylales odpoczynek weekend od jutra praca aby do piateczka piatunia
tomi 77Nie da się oglądać :TVN,Polsatu i im podobnych kłamców i oszustów
brjan co myslisz o tej 5/5 do keno na sucho prawde piszac na 4 losowania od losowania 705204
ja nie mam tv od paru lat nie ktorzy mi sie dziwia ze jak mozna dzis nie miec tv nie ogladac co sie dzieje na swiecie tylko jak czytam nie raz na necie co sie dzieje jak pisza co pisza jedni na drugich jak jestem u tesciow czy wloncze w necie wp pilot tam jakis nie kodowany program to az mnie kreci przerywamy reklame by nadac film pare minut filmu i reklama wiecie jak mi dobrze jak wloncze sobie film na cda jaki jestem hepi jaka ulga mnie ogarnie nie majac telewizora kto choc nie sprobowal nie miec telewizora nie ogladc tv przez rok to moze mnie zrozumie ja naprawde jestem hepi bez tego wszysktiego
Gryks jutro 1 zmiana nie szaleje
tylko ciekawe czy bede musial placic choc zdaje sie w picie beda zabierac tzw abonament jak ja nie mam telewizora
tylko na co ten abonament to ja nie wiem jak jeszcze pare lat temu mialem telwizor ogladalem tylko mecze bo mnie wnerwialy te reklamy ich ilosc strasznie mnie to irytowalo roznica miedzy tv a netem jest taka ze tu mozna je wylonczyc choc czasem zmieniaja miejsce x
Raz chcieli by abonament był w prądzie płacony
Dzięki rzetelnym dziennikarzom,TV publicznej mafia cwaniaków się kończy,tyle miliardów nakradli
z naszych podatków
z naszych podatków
w grudniu jak bylo wolne udostepnili wizje tv wszystkie reklamy co byly moze jest tam z 20 kanalow meczyki jakies dokumentalne wojny magazynowe nie wiele tego bylo nie ma nic w tej tv cos tam kazdy sobie znajdzie tylko ze jak pisalem te reklamy mnie irytowaly strasznie wiec ja dziekuje jak cos chce sobie poczytam ogladne na necie reklame wyloncze meczyk ogladne i tak bo mam taka mozliwosc i za co abonament
Trudne sprawy
Dlaczego ja
Zdrady
Lombard
Chłopaki do wzięcia
Itp
Dlaczego ja
Zdrady
Lombard
Chłopaki do wzięcia
Itp
ja sie podpisuje pod tym niby komu i za co dla kogo mam placic abonament i za co i nie mam urzadzenia do ogladania mam za to te inne wiec mi 500 plus sie nalerzy
https://demotywatory.pl/4777960/--Dlaczego-musze-placic-abonament-RTV-Bo-slucha-pan-radia
https://demotywatory.pl/4777960/--Dlaczego-musze-placic-abonament-RTV-Bo-slucha-pan-radia
Zapomniałem losowanie lotto
zbigniew mi by bylo szkoda na to pradu a co dopiero to ogladac ale ok komus szkoda by bylo pradu by ogladac meczyk wiec ok
to moze jednak przy weekendzie sie skupic na mniej czyms wrazliwym
Zgrywus jedno pytanie klakier jeszcze żyje
Brajn ostatnio miałem 14 000 na sucho
Zgrywus dałeś mu prezent
Za to grozi kryminał biedny kot
Liczby na zdjęciu w profilu 24 godziny później jak bym zagrał to bym miał 7000
Zgrywus zglosze to ZIELONYM żeś zgładzil kota klakiera
DODA wziela ślub kościelny
gryks popieram to co napisales w sprawie abonamentu tv , ja tez tak podobnie robie jak TY pomimo ze mam tv czynny ,ale go nieogladam prawie wwogole, poniewaz nic nigdy w nim nic niema co by mnie zainteresowalo, no moze za wyjatkiem tych filmow wojny magazynowe, lombard wlassnie,i sedzia anna maria wesolowska,i gliniarze takie co lubie ale to tez zalezy od tego czy wogole chce mi sie cos ogladac, zas bardziej intensywniej korzystam z internetu tu co chce to przegladam, a w tv niektóre tylko wybrane programy, bo ile mozna razy ogladac kewina samego w domu, czy mode na sukces?kablowki nieposiadam bo niechce,tez pomimo ze cały czas domnie wydzwaniaja i chca naciagnac ,no bo i poco mi to co chce to sobie w necie przegladne i a caly czas tez nie siedze na necie tylko kozystam z dworu i wole sobie posiedziec gdzies na lawce bna dworzu lub milo spedzic czas np na boisku i pograc w kosza, a telewizor to tdobry jest na deszczowe dni tylko, bynajmniej ja tak uwazam , meczy nieogladam bo mnie nieinteresuja,wole sam sobie pokopac pilke niz patrzec jak inni kopia i sie podniecac tym czy ktos strzeli czy nie bramke ,uwazam ze tv to strata czasu jest , no ale nikt nikomu nic niebroni kazdy robi tak jak uwaza i co chce nie ?
arczi hey .......... do losowania ........ obiadek sobie ide zrobic zonka poszla z rodzami na dzialke ktorej nie cierpie grila nie robia to co ja tam bede robil
Mozna tez film nagrac a pozniej przy oglądaniu przewinąc,mozna tez wykupic netfiksa albo hbo i ogladac kiedy sie chce a nie kiedy puszcza w tv
kupilam wlasnie kenioxa, czy ktos ma jakies doswiadczenie z tym programem? Chce grac 49s, slyszalam ze najlepiej grac na jedna liczbe i uzywac do generowania liczb programu Muliliczby. Ale niegdzie tego programu nie ma w sieci...
Na 14
08,18,54,64,65.
08,18,54,64,65.
anam14Ja wolę 5 liczb do 8,nie muszę się martwić i szukać jakichś systemów
13 na sucho wpadnie
Miało być
Dawać cyrk
Jeszcze 6 minut
Na jedna liczbe to progresja grac...ale szkoda kasygram na 8 liczb...tez trudno ale jakies zwroty,na 7 tez byly zwroty az?....sie usralo i 3 losowania nicwiec zmiana
Jeszcze 5 minut i kabaret
4 minuty
3 minuty obym nic nie trafił bo gram na na sucho
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102 ale nogi ale kieca ale szpilki
Islandorka
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 2717375
Wylosowany numer to: 2717375
Typowania Super Szansy
krysieńka wytypował(a) 1231975 - wygrana 10 złwiniarra wytypował(a) 2567275 - wygrana 10 zł
gutek12323 wytypował(a) 9136975 - wygrana 10 zł
szmaragd wytypował(a) 1635475 - wygrana 10 zł
Set_75 wytypował(a) 5531675 - wygrana 10 zł
kemysz wytypował(a) 5042075 - wygrana 10 zł
OlaS wytypował(a) 5613275 - wygrana 10 zł
14 06 gdzie wyniki multi
hej...było losowanie MM?
Nie nie było
zepsuła się maszyna losująca??
14 08 gdzie wyniki
Zbigniew kłamczuszekkkk
podawane
3 206 971. gryks76 2018-04-15 (10:45) Zagłębie Lubin )))
na moje oko tomi 30,31,74,38
3 206 981. gryks76 2018-04-15 (10:49) Zagłębie Lubin )))
dramacik dylemacik 37 39 czy 36 39 czy 36 37 39
3 206 971. gryks76 2018-04-15 (10:45) Zagłębie Lubin )))
na moje oko tomi 30,31,74,38
3 206 981. gryks76 2018-04-15 (10:49) Zagłębie Lubin )))
dramacik dylemacik 37 39 czy 36 39 czy 36 37 39
14 09 gdzie wyniki