Wpisy 3 206 136 – 3 206 235
14 kwietnia 2018 19:43 → 14 kwietnia 2018 21:25, 100 wpisów
4\8 dzis z 14...jaj nie urywa na 3 multi...ale lepsze 4 zety niz gowno z dokladka
Nic mi nie idzie,chociaz ochlapy wpadaja...jutro tylko 3 multi na 14ale ten duzypopraw sieile mam czekac na ciebie?
Zagrali....na jutro bo pozamykane zakaz handlu...tylko nieliczne punkty...otwarte co nie oznacza że tam będzie kolektura Ja zagrałem jutro grill i
Tomi ty polujesz na Lotto zresztą ja też alo od pewnego czasu też na Mini no ale klęska
znalezione nie kradzione ...wszyscy po nim wózkami jeżdzili nikt go nie podniósł
Hej wam
dusia 3/6 z tego znaleznego mi wychodzi ciekawe czy się sprawdzi
dusia 3/6 z tego znaleznego mi wychodzi ciekawe czy się sprawdzi
mój mąż patrzył na mnie jak że na wariatkę go podniosłam i mówi że chyba stary
Ola jeden zakład na 10 losowań u mnie to święty obowiązek i czekam albo zemre.. albo się doczekam
Ja 1lotto na chybił. Ale na nic nie liczę. Bo nawet trójki niemoge trafić. Wiec na luzie
Dusia gdzie ta maszyna?też chce w keno coś trafićnigdy nie grałem w to
Ja mam mm 3 zakłady z 5liczb i 4 zakłady z 6.a co jak się bawić to się bawić drzwi wytegocic okno wstawic
tomi w żabcejuż kiedyś tam też miałam 6/6,pani jola mi dobrze z chybika daje kuponiki
Dusia jak ja nie cierpię imienia jola te co znam wiem że tak mają to takie same to ja zioram mecz
Nie wiem czy to czytaliscie ale polecam.Troche dlugie ale warto
http://www.wykop.pl/ramka/4167323/centrum-handlowe-ptak-oszusci-podatkowi-i-nieuczciwa-konkurencja/
http://www.wykop.pl/ramka/4167323/centrum-handlowe-ptak-oszusci-podatkowi-i-nieuczciwa-konkurencja/
Z ubolewaniem stwierdzam,że b.słabo typujecie liczbę,która za 40 min.zostanie wylosowana!
Cześć
Czekacie na losowanie ?
Vondeoff Jaka liczba zostanie zaraz wylosowana ?
Powiedz przed losowaniem bo po to będzie trochę dziwne
Vondeoff No pewniak to jasne ale jaki ?
Mój pewniak to 26
i 3
3,26
BYK ?
Byk to zaraz jaka to liczba BYK niech sprawdzę
Może 79 ?
Tak czy nie ?
79 jest bardzo możliwe
Vondeoff dobrze że napisałeś BYK bo inaczej bym nie zgadł
Vondeoff wiesz jaka liczba jest dobra do grania ?
Ja bym dał 76,5 % i ani centa więcej
Vondeoff jak chcesz grać jedną liczbą to wiesz jaką grać ?
Vondeoff Czyli mniej więcej się zgadzamy