Wpisy 3 205 701 – 3 205 800
14 kwietnia 2018 06:45 → 14 kwietnia 2018 09:58, 100 wpisów
Tak się zastanawiam do których ludzi należymy. Mądrych czy glupich
coz zycje dla innych jedni sa madrzy glupi normalni nienormalni dla drugich odwrotnie a sa tez trzeci staraj sie z kazdym dobrze zyc choc nie z kazdym da sie i nie kazdy chce
kiedys slyszalem jak koles nazwal dzieci ludzi z zespolem dawna chyba zle napisalem ze sa glupi wg mnie nie moze nie zbyc dobry przyklad podajac akurat te dzieci ale jakos mi sie on na sunol z zycja wziety
ludzie od malego dokonuja roznych wyborow czy to szkola praca czy po za nimi z 1 sie gada z innymi nie z jedymi mozna pozartowac do drugich tylko z nozem
u mnie w pracy jest tak np ze im widza ze sie bardziej wkurzasz tym cieie bardziej wkurzaja
juz dawno wcielilem w zycje mniej wyje.... a bedzie ci dane lepiej sie smiac niz wnerwiac czlowiek zdrowszy bedzie a isc siedziec jak za czlowieka nie ktorych spraw sie nie przeskoczy
krasna a jak sie po noce jechalo rowerkiem pisalas ze moze byc ciezko
krasna ja po noce odrazu ide mniej babci dziadkow tak bez urazy
dziś autkiem ale wczoraj wialo jak cholera i cała droga pod wiatr ciężko
juz po 7 trza spadac o chleb mleko jutro zamkniete a juz moherki atakuja
trza upolowac o 14h bonusa wieczorem upolowac chociaz polowe z polowy z 10 baniek w lottka
,,pożyczkę brać i grać ,, mnie nie chcą dać pożyczki i dlatego nie gram
tomi hey ci ja wlasnie kawke sobie 2 zrobilem ciacha otworzylem i bede dumał
gryksio dopiero wstałam i dopiero pomyśle jeszcze nie sprawdzałam co może wejsć ...
ja w sumie nie posyłam ej,2 raz posłałam i to z chybika,,,za pierwszym razem miałam 60 zł ale to było na początku jak wszedł
aha ja dalej mecze mm ciezkie bylo wczoraj losowanie albo bedzie troszke powtorek albo ts wylosuje od 40 do 80 cos z tego przedzialu a co gorsza dla mnie wejda liczby ze srodka a ich nie cierpie dawac i nie daje np wylosowali wczoraj 32 34 36 moze i by pasowalo 33 35 ale ich nie dam