Wpisy 320 529 – 320 628
29 maja 2011 21:43 → 29 maja 2011 22:02, 100 wpisów
Na próbę proponuje wytypować 10 liczb i zagrajmy wszyscy bez grup
andromeda, nie chodzi o rywalizację. Wiecie jak działają superkomputery? To komputer zbudowany z kilkuset komputerów. Każdy z nich pracuje na wynik ostateczny. O to chodzi!
podchodze do tego na luzie,nie chce aby mi uszy oderwało Lestku

Ja myślę że jak u mnie będzie mniejsza gr to i tak wynik będzie zaliczony bo każdy uczciwie poda 1 cyfrę
Nie chodzi o rywalizację ale o to by każdy z nas podawał codziennie najlepszą liczbę, jaka mu przyjdzie na myśl. Chodzi o prawdziwą solidarność. Wszyscy pracujemy na jak najlepszy wynik.
A spróbujcie wytypować teraz "na sucho" te 10 liczb w grupach... jest późno, nikt już nie wyśle, ale jako test, żeby się zorientować co i jak.
I co poprawić w komunikacji, bo to trzeba chyba jakoś dopracować i zorganizować.
I co poprawić w komunikacji, bo to trzeba chyba jakoś dopracować i zorganizować.
Dariuszu, przecież na pewno zdarzy się tak że ktoś nie poda 10 jakiegoś dnia, wtedy zagramy na 9 lub 8. Trudno. Ale gramy!
fredka11 ty nie masz na luzie grac bo to nie zabawa gramy o kase twoja liczba moze zadecydowac o 10/10
Witam serdecznie
a co tu się dzieje?jakieś grupy trzymające władzę się tworzą?

a co tu się dzieje?jakieś grupy trzymające władzę się tworzą?
milan jestes w A?..jezeli tak to sie ciesze...bo zostałyby tylko sciagacze pod szyją po takich rozmowach, pozdrawiam
Szkoda że się rozmieniliśmy na drobne. już byśmy mieli 9 liczb ale oki
Pamiętajcie, to nie sejm. Chodzi o dobro wspólne!
Pamiętajcie, to nie sejm. Chodzi o dobro wspólne!cisnienie daje przekombinowanie moj drogi Milanie, spokojnie, a guma w gacioach nie peknie,
bella34 zasada jest prosta, tworzymy grupy. Podajemy 1 najlepszą liczbę i posyłamy komplet liczb z grupy. Twardo.
Milanie, że to...cytuje:"320538. status milan1980 2011-05-29 (21:45)home ŻUBROWO
fredka11 ty nie masz na luzie grac bo to nie zabawa gramy o kase twoja liczba moze zadecydowac o 10/10"
kazdy o tym wie, to miałam na mysli
fredka11 ty nie masz na luzie grac bo to nie zabawa gramy o kase twoja liczba moze zadecydowac o 10/10"
kazdy o tym wie, to miałam na mysli
Super, może się udać!
Grupy prawie pełne, wkrótce ruszy kolejna grupa!
Grupy prawie pełne, wkrótce ruszy kolejna grupa!
eryka1...dołacz na forum albo do A albo do B i podaj swojego pewniaka

to może ja do B?
rozumiem że każdy podaje cyferkę ale inną niż reszta?
sorry dopiero usiadłam do kompa

rozumiem że każdy podaje cyferkę ale inną niż reszta?
sorry dopiero usiadłam do kompa
Tak inną niż wszyscy na dane losowanie. Chodzi o to żeby zbudować wspólny zestaw 10 liczb.
Milan, mam propozycję, inne mamy czucie, zostawmy sie w spokoju, jestes porywczy a ja zadaniowa i spokojna, pozdrawiam serdecznie, zycze wygranych i z daleka od rozrób ze mną

Fajne te grupy hehe ale czasem pewniaka jest trudno trafić tak samo Jokera 

Pawcio tak, jeśli Tobie nie pójdzie to może komuś z grupy pójdzie lepiej i dzięki niemu wygrasz.
8.10.67.54.78.45.32/ 9.18.23.48.73.75.77/

fredka ja nie jestem porywczy i nie pisz jaki jestem bo nic nie wiesz o mnie .i skacze z tobą temat
lila
rozumiem że dziś na sucho, ale od jutra
rusza prawdziwa szulerka

muszę poczytać

rozumiem że dziś na sucho, ale od jutrarusza prawdziwa szulerka

muszę poczytać

ja grupa A
62
62
Nie jestem w żadnej grupie, ale sugeruję odpuścić tę stawkę x10, o której była mowa na początku.
Jest dość... zaporowa.
Niech każdy gra za ile chce, aby tymi liczbami "grupowymi"
Jest dość... zaporowa.
Niech każdy gra za ile chce, aby tymi liczbami "grupowymi"

jest miło i nie zepsujmy tego Milan przez zlepek literek, rozejm proponuję
Tak, dziś i tak tylko testujemy. Gra się zacznie jutro. Na 14 wszyscy puścimy liczbę w realu 

quii...możesz,wejdź na forum i wybierz sobie grupę A albo B i tam podaj swoją liczbę.
jeszcze jeden typ 11.19.41.47.49.52.71.74.80

tez jestem za tym aby kazdy grał za swoja stawke... nie kazdego stać na *10
i nie kazdy co losowanie moze grać..
i nie kazdy co losowanie moze grać..
Nie ma zasad co do stawki, każdy gra jak chce. Z plusem, bez plusa, x10 lub x1.
OKI Grupa B zamknięta. Grupa A lub jeśli ktoś chce, może powołać nową. 
Pamiętajmy, umawiamy się na typy do 12 i 18.

Pamiętajmy, umawiamy się na typy do 12 i 18.
Najlepszy numer będzie, jak Wam ta dziesiątka testowa dzisiaj wyjdzie

Umawiamy się, że ten kto podał ostatni typ ze swojej grupy robi wpis z podsumowaniem czyli takiego gotowca.
Jeszcze dobzre by było aby mieć przygotowane 2 liczby jak ktos wczesniej zatypuje tę samą dajemy drugą

hehe śmiałbym sie gdyby wpadła 10 z jakiejś grupy ;p a pewnie nikt nie zdążył puścić
mag.. spokojnie, grupa A jest jeszcze otwarta. Jocia powinna się zaraz pojawić. Pojechała do Katowic.