Wpisy 3 204 555 – 3 204 654
12 kwietnia 2018 07:40 → 12 kwietnia 2018 12:08, 100 wpisów
nic specialnego w mini kosze w multi wieczorem kosz trza cos na 14h wydumac mini zarys jest lotto wyslalem wczoraj mialem 2 zaklady wyslalem 3
To ja wracać do liczbek będę czasem ziorał może dusia wpadnie isa coś się im przysnilo
WitkaarcziAle głowę masz do pisaniaJa jak mam słowa skreślić to ...ciężko idziechociaż mam lekkie pióro
Chyba się nie puszczę bo jedza jest w kolekturce.a wqrwia mnie na maxa
Ola to mamy to samo! Mam babkę co jak mi puszcza to nigdy nawet 2 zl nie wejdzie choć bym 100 zakładów puscila
Jej pracownica ma tak szczśliwa rękę ze każdy zawsze się czai i czeka czy wyjdzie z zaplecza w końcu ktoś zapyta czy jej nie ma? I jeśli nie ma na zmianie ludzie idą gdzie indziej
czytam wlasnie ze gumowa kaczka ktora wystawili w legnicy w miejsce pomnika przyjazni polsko rosyjskiej i ktora policja aresztowala robi furorę w polsce maja ubaw w polsacie kabareciarze ubaw ma zespol ze skiba z big cycu na czele a policja powaznie to wszystko wziela i poszukuje tych co pomnik z kaczka myjka wystawili
cos w tym musi byc co piszecie ho nie raz o kolekture ho nie raz o kogos kto puszcza to nie jest ich wina wg mnie od jakos tak wychodzi
GrykS tylko ze tą babka to właścicielka i od zawsze ma taka ksywka CHYTRUS OSA Coś w tym jest
Dobra akcję zrobiła kiedyś i stąd ta ksywa. Obok jej sklepu zawsze idą pielgrzymki, jej mąż widząc idących wystawił z 3 kraty wody mineralnej... A ta go tak zjeb... ze szybciej chowala niz on zdazyl pomyslec
To było kilkanascie lat temu to byly te takie szklane butelki zdaje sie po 30 gr na miejscu
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
witam wzystkich, gryks76 olala45 i takamama,zag69
a mnie sie cos wydaje ze dzis o 14 beda powtorki liczb z wczorajz rannego losowania min.
9,12,15,27,46 choc nie jestem tego powien do konca ale tak mi tu wychodzi z mojich zapiskow
9,12,15,27,46 choc nie jestem tego powien do konca ale tak mi tu wychodzi z mojich zapiskow
Cześć
Takamama
Ola
Arczi
Ola
Arczi
Panoramix
Gryks
lub moje senne moze wejda 45,10,58,10,6,37,24 kto wie?
Zag nie przewidujesz trzydziestek?nie gram na 14...poczekam,odpale wieczoremSzkoda Juve gral dobrze
Tomi
Tomi odpalisz na 21,40 czyli puścisz więcej ?
Panoramix jeszcze nie zagrałem a jakie liczby proponujesz ?
a mialo byc 45,10,58,4,6,37,24 nie 2x10
witaj sebastian, panoramix tomi77
Kreuja Slawomira na wzorowego ojca...a ktory ojciec nie chodzi na hustawke z dziecmi?chyba nacpany albo pijanyzenada totalna
Pisałeś ale myślałem że dziś jest ten rzadki dzień w którym grasz
Tomi o jakim Sławku mówisz ?
Czyli w czwartki gramy w Mulatkę tak ?
Czy w czwartki gramy we wszystko ?
Panoramix wygrasz tyle pieniązków i nawet butów mu nie kupisz ?
22c 25 będzie popoludiu takiej wiosny nie pamiętam ciepło slonko
Tylko Real mi popsul nastrój karny w 98 minucje to są jaja
To było w 98 minucie ?
To Bufon mał rację
Wiosna - cieplejszy wieje wiatr,
Wiosna - znów nam ubyło lat,
Wiosna - znów nam ubyło lat,
Uncja trojańska złota to 31,1 grama
Portret dziadzia rankiem wyszedł z ram
Hej ponownie i powoli do pracy trza się zbierać na 2 losowania w multi 1x10 na 1 losowanie 1x7 2x6 na wieczór mini 4 zakłady a w lotto z plusem 3 zakłady będę ziorał jak coś to miłego paparapatej
Lewy nie złoto tylko najpierw srebro
Kilogram srebra
Gryks to gdzie pracujesz
Gryks weź do pracy Rrrooobbbeeerrrttta bo on nie ma
Znowu Kurski wybrał zly mecz Lewandowski ciągle leżał niwdalo sie tegi oglądać
Gryks nie ma u Ciebie wolnego etatu ?
Sebastian ty tez bezrobotny bo ciągle tu siedzieć
Rrrooobbbeeerrrttt Lewandowskiemu nie chciało się grać i ciągle leżał ?
robert w legnicy na strefie ekonomicznej.......... moze i jest sebastian tylko ze jak mawiaja praca nie przychodzi do czlowieka lecz czlowiek do pracy
Rrrooobbbeeerrrttt Ja siedzę bo robię sobie wolne i mogę być właściwie kiedy chcę
Gryks no ja o tym wiem . Może Rrrooobbbeeerrrttt będziechciał tam pracować kto wie ?
Wiosna a Panowie o złocie
Ja chce już wiosnę w słodkim zapachu kwiatów i łąk chcę by stopniał cały śnieg i by rozkwitł róży pąk. Ja chcę już biegać po trawie boso rano obmywać sie rosą.Wiosna niech mnie zasczyci w bukiecie polnych traw w poszumie młodych lisci w łatwości trudnych spraw.Chce siedzic na parapecie nocą w sluchac sie w rytm gwiazd.Wiosną chce się cieszyc lapac szczescie bo człowiek unosi sie nad ziemia wszystko jest lekkie i piekne wszystko przepelnione nadzieją. czekam na ten delikatny wiatr doczekam sie ... wiem i znowu wiosennych barw nabierze swiat.
Ja chce już wiosnę w słodkim zapachu kwiatów i łąk chcę by stopniał cały śnieg i by rozkwitł róży pąk. Ja chcę już biegać po trawie boso rano obmywać sie rosą.Wiosna niech mnie zasczyci w bukiecie polnych traw w poszumie młodych lisci w łatwości trudnych spraw.Chce siedzic na parapecie nocą w sluchac sie w rytm gwiazd.Wiosną chce się cieszyc lapac szczescie bo człowiek unosi sie nad ziemia wszystko jest lekkie i piekne wszystko przepelnione nadzieją. czekam na ten delikatny wiatr doczekam sie ... wiem i znowu wiosennych barw nabierze swiat.
Jagawisia
Baiern gra kiepsko z Realem hyba nie dadzą rady hyba ze Liverpool da rade cudem ten muzulmanin Salach to mieszanka Ronaldo i Messiego