Wpisy 3 204 355 – 3 204 454
11 kwietnia 2018 22:53 → 11 kwietnia 2018 23:57, 100 wpisów
Vondeoff jesteś pewny że pewny ?
To mów jaki jest interes
Gryks to 16 24,38 bez 29
Każdy może sobie sprawić ...Medal z Piłsudskim za darmo
Info>>>po prawej
Info>>>po prawej
Gdzie ?
Vondeoff A wiesz chociaż ile kosztuje przesyłka ?
Vondeoff Jak dajesz dobre 100% inwestycje to najpierw to sprawdź i przemyśl
3 204 346. qbam 2018-04-11 (22:51)
arczik tez miałes zgrzyt czy mówisz o moim?ze sniezynkiem
nie kubus mowie o tym twojim, slyszałem od sniezynka, pytał o ciebie mnie wiele razy czy jestes na czacie ale mu napisałem na fejsie ze cie bardzo dawno niwidzialem i niewiem gdzie jestes tez wtedy mialem do ciebie jakas sprawe ale teraz niezabardzo pamietam co chcialem ci wtedy napisac,i na jaki temat ale chyba cios o mini, lotku, choc niewiem i niebede cie teraz w blad wprowadzal , ale sniezynek opowiadal mi rozne roznosci ,jaki numer mu wywinoles ale to jest niewarzne juz, jego tu juz niema , zrezygnowal z czatu bo ktos go tu qwyzywal od geji,itd
arczik tez miałes zgrzyt czy mówisz o moim?ze sniezynkiem
nie kubus mowie o tym twojim, slyszałem od sniezynka, pytał o ciebie mnie wiele razy czy jestes na czacie ale mu napisałem na fejsie ze cie bardzo dawno niwidzialem i niewiem gdzie jestes tez wtedy mialem do ciebie jakas sprawe ale teraz niezabardzo pamietam co chcialem ci wtedy napisac,i na jaki temat ale chyba cios o mini, lotku, choc niewiem i niebede cie teraz w blad wprowadzal , ale sniezynek opowiadal mi rozne roznosci ,jaki numer mu wywinoles ale to jest niewarzne juz, jego tu juz niema , zrezygnowal z czatu bo ktos go tu qwyzywal od geji,itd
Medal z wizerunkiem marszałka z sylwetką orła w koronie i zarysem terytorium niepodległej Polski wykonany jest z miedzioniklu. To stop miedzi i niklu.
a ja sie kubus w plottk niebawie i to nie moj interes co tam miedzy wami nylo, niemoja sprawa, a jak tam u ciebie grasz cos , i trafiasz w mini, czy mulati lotka/
To będzie bardzo duża emisja i mało warta - tak mi się wydaje
Forsami dobrej nocy
forsami dobranoc przyjacielu
jest i 54
i 59
Tu nie ma się co wydawać
Jest oczywistym,że jak czegoś jest dużo-to jest tanie
Jest oczywistym,że jak czegoś jest dużo-to jest tanie
Arczi to w końcu co skreślamy na kuponie ?
noto sebastian na jutro na 14 w MM TAKA 10/10
63,69,71,76,74,72,38,61,60,59
63,69,71,76,74,72,38,61,60,59
Vondeoff to co to za interes o którym pisałeś ?
A po co mi medal?Ja chce miliony to będę masowo produkować Piłsudskiego na medalach
Tomi jesteś producentem Medli ?
Medali ?
ja tym bardziej , raczej troska mną pokierowała, Arczi
Gram stałe zestawy.
Gram stałe zestawy.
Vondeoff jestes NUMIZMATA zbierasz monety
3 204 387. qbam 2018-04-11 (23:10)
Gram stałe zestawy.
rozumie kuba co do numerow a le co grasz to co kiedys gralismy tu razem czy masz jakies swoje
Gram stałe zestawy.
rozumie kuba co do numerow a le co grasz to co kiedys gralismy tu razem czy masz jakies swoje
Vondeoff Zbiera medale to nie jest monete tylko medal
Nie mylić z medalionem
Monety raczej przypadkowo
Głownie medale (specjalizacja>>>J.P.II)
Mam ich ponad 30 szt.
Głownie medale (specjalizacja>>>J.P.II)
Mam ich ponad 30 szt.
nie podoba mi sie słowo ,,wywinałes" bo troszke nie oddaje stanu faktycznego ale ok
Vondeoff A chcesz kupić kolejne 10 sztuk ?
sebastian jak zwal tak zwal czy moneta czy medale i tak złom i tak złom dla mnie, ale vondeofff brawo za twoja kolekcje , to ladnie jak masz tyle az i zaczoles od JANA Pawla 2 TO SIE CENI TAKA KOLEKCJA, I jest za fajne hobbby
Vondeoff Masz taki medaL - MEDAL JAN PAWEŁ II JASNA GÓRA ?
vondeofff brawo za twoja kolekcje , to ladnie jak masz tyle az i zaczoles od JANA Pawla 2 TO SIE CENI TAKA KOLEKCJA, I jest za fajne hobbby
vondeofff za takie hobby
jagawisia witaj
jAGAWISIA
Vondeoff TEN MOGĘ cI SPRZEDAĆ --Medal Jan Paweł II - Pamięci Świętego Jana Pawła II
i prosze jaka przyjemna atmosfera zero klotni , i 45numerek kolejny
do kolejnej 10 na 14
Jagawisia dobrze że przyszłaś
Jagawisia dobrej nocy
i 43 jest kolejna i kolejna 40
Jagawisia
Dojutra
Pozłacany
Jestem
3 204 394. qbam 2018-04-11 (23:14)
nie podoba mi sie słowo ,,wywinałes" bo troszke nie oddaje stanu faktycznego ale ok no sorki za te slow o moze zlego slowa uzylem niewiem, ale czy to teraz wazne jest , bo dlamnie nie no niewiem jak dla ciebie co bedziemy sie oslowo jakies klocic czy co?
to niewazne wazne jest to ze razem wiemy oco chodzi, nie?
czyli mieszasz liczby no rozumie
a efekty chociarz zadowalajace sa czy tez kiepsko jest
nie podoba mi sie słowo ,,wywinałes" bo troszke nie oddaje stanu faktycznego ale ok no sorki za te slow o moze zlego slowa uzylem niewiem, ale czy to teraz wazne jest , bo dlamnie nie no niewiem jak dla ciebie co bedziemy sie oslowo jakies klocic czy co?
to niewazne wazne jest to ze razem wiemy oco chodzi, nie?
czyli mieszasz liczby no rozumie
a efekty chociarz zadowalajace sa czy tez kiepsko jest
na chwile ziorłem
Witaj Kuba Brachu dawno Ciebie nie widziałem,mialem mysli ze zrezygnowales z czatu, czasami czytalem Twoje na Forum
Sebik
Pan kiedys napisał do Jagawisi za jestem od Pasko
napisz do Jagi o mnie, albo spytaj czy mozesz mi przekazac @
Witaj Kuba Brachu dawno Ciebie nie widziałem,mialem mysli ze zrezygnowales z czatu, czasami czytalem Twoje na Forum
Sebik
3 204 418. Vondeoff 2018-04-11 (23:23) Pipidówka
Arczi Dzięki,za uznanie alez spoko jest wazne ze sie dogadujemy i rozumiemy i jest
Arczi Dzięki,za uznanie alez spoko jest wazne ze sie dogadujemy i rozumiemy i jest
własnie kuba ty masz moja @ moze?
kuba teraz juz niema pana i niema joci i nikt nie wierzyl nigdy w to ze jestes od PASKO. to co mowil niejaki pan to byly brednie oni tu tylko zrazali do siebie iinnych czatowiczow i siali ferment na stronie wobc wszystkich
teraz jest bynajmniej spokoj i jest o wiele lepiej, wszyscy widze sie tez i dogaduja i tak trzymac grunt to spokoj i mila atmosfera przy typowaniu tez, oraz wszystkich wspolpraca przy liczbach,
3 204 428. arczibalik73 2018-04-11 (23:37)
i znów ześ przekręcił
i znów ześ przekręcił
makler co znow przekrecilem dawaj brachu pisz gdzie znow popełnilem blad
Jeżeli miałbym coś radzić początkującym zbieraczom monet-To można od wstępu zgromadzić sporą kolekcję 2wu złotówek.Ciekawe jest to ,że niektóre chodzą już po 3zł
kuba teraz juz niema pana i niema joci i nikt nie wierzyl nigdy w to ze jestes od PASKO
makler co tu napisałem nie takk nierozumie co ci tu w tym niepasuje?
Sebik
vondeoff a niewiesz czasem po ile chodza banknoty z tadeuszem kosciuszko nominał 500zł mozna to gdzies jeszcze opchnac , w jakims banku moze wymienic za jakas kase,
makler czy li jak chodzi ze ty niby jestes od pasko ta? nie kuba
Vondeoff a warto kupić monetę Koala 1kg - srebro, 30 dolarów australijskich za 2000 zł ?
dobra spoko jest makler nie denerwuj sie namnie zato, poprostu zle to odczytalem a wmiedzy czasie mi neta zerwalo tez i to co ci napisalem ze niejestem pijany i rozumie ze to chodzilo o ciebie anie kube, ale mi to polecialo wraz z zerwaniem placzenia z netem
makler bez obrazy i trzymaj sie cieplo spj spokojnie przyjacielu
Arczi-można,ale to grosze
Sebastian 1kg-to kupa srebraTrzeba się zorientować w jego aktualnej cenie-Wiadomości są w Necie,niezależnie od wartości numizmatycznej.
Wstępnie powiedział bym,że chyba warto
Sebastian 1kg-to kupa srebraTrzeba się zorientować w jego aktualnej cenie-Wiadomości są w Necie,niezależnie od wartości numizmatycznej.
Wstępnie powiedział bym,że chyba warto
1 kg to dużo ?
Ktoś chce sprzedać 3 takie egzemplarze
Razem 3 kg
makler, popiszemy jak bedziesz.
Arczi faktycznie nie ma co wywlekac, nie chce zanizac tego czata
Arczi faktycznie nie ma co wywlekac, nie chce zanizac tego czata
3 204 448. Vondeoff 2018-04-11 (23:55) Pipidówka
rozumie ale chciałem tylko wiedziec dziekuje za odpowiedz
rozumie ale chciałem tylko wiedziec dziekuje za odpowiedz