Wpisy 3 199 233 – 3 199 332
6 kwietnia 2018 20:05 → 6 kwietnia 2018 20:59, 100 wpisów
zagrałem 2000 i jak bym nim grał do dziś to by było już 2018 i dalej nic he he
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
nie liczać tych 4 z6 dwa razy i w drugim zakłądzie też 4 z6 ale co to jest
Eurojacka raz zagrałem i nigdy więcej
Nie grałem jeszcze w eurokurtkę i mam nadziej że nie zmienię zdania
przecież to ekstra pensja tylko bardziej rozszerzona i trudniejsza jak dla mnie
Eurojackpot to porażka co lepiej zagrać oceńcie sami 5/35. .'5/42'czy 5/50 a te wielkie miliony to wabik do nabijania puszki tsa..jak nawet w Ekstra Pensji nie idzie wygrać 5/35 zrozumieli dotarło...
Dopisano wyniki Eurojackpot - 6,8,16,23,50 oraz dodatkowe liczby 4,8
Typowania Eurojackpot
jola99 wytypował(a) 3/5 + 1/2otylinka60 wytypował(a) 3/5 + 1/2
arnie67 wytypował(a) 2/5 + 2/2
lukaszekb22wawa wytypował(a) 3/5 + 0/2
joyl wytypował(a) 3/5 + 0/2
CAŁKA wytypował(a) 2/5 + 2/2
Analiza stałych zestawów liczbowych Eurojackpot
KrissA 3/5 + 0/2
dreamer1897 3/5 + 1/2
witold piećko 3/5 + 0/2
mario1313 3/5 + 0/2
mario1313 3/5 + 0/2
No...ale szał..w Eurojackpot nikt nie trafił 4/5 no hahaha hahaha dobre i grać w to to bez sensu ....hahaha Alleluja Alleluja Alleluja
cóż Forsami - każdy może znaleźć w portfolio teesa coś dla siebie
a już 13-ego będzie można nabyć zdrapki w "pakiecie" - 10 zafoliowanych losów, po 5 każdy
powodzenia
a już 13-ego będzie można nabyć zdrapki w "pakiecie" - 10 zafoliowanych losów, po 5 każdy
powodzenia
Dno i wodorosty wolę chodzić dumny i prosty bo w to dziadostwo nie gram
Robal pozdrawiam serdecznie każda zdrapka już jest z góry zaplanowana ile jest wygranych pierwszego stopnia ...nie to co w grach liczbowych może być nawet 30 wygranych pierwszego stopnia a co jak kierowca rozwozi zdrapki po kolekturach i trzyma dużą ilość na swoim aucie i te zdrapki nie wiadomo kiedy trafią do sprzedaży a klienci się łudzą że wygrają a one jeżdżą na aucie tam i z powrotem a zresztą w Polsce jest około 16 tysięcy kolektur idajmy nato 3 wygrane pierwszego stopnia to takie granie drapanie jest bezcelowe..bo w Lotto każdy może wygrać 6/6 a w zdrapke nie bardzo jak jest 3 główne wygrane pierwszego stopnia
Krasnalek brawo za mini 3/5
3 199 136. gryks76 2018-04-06 (16:35) Zagłębie Lubin )))
4, 8 w ej dodatkowe na suchelca daje
hey......1 raz mi sie udalo co kolwiek ugrac w tym ej 2/2 na sucho o 5/5 nie dumalem moze lub morze bym dal patrzac po wyniach tydz temu 23 lubi sie z 32 i 08 lubi sie z 08 wole inne zabawki za tydz morze moze sie skusze
4, 8 w ej dodatkowe na suchelca daje
hey......1 raz mi sie udalo co kolwiek ugrac w tym ej 2/2 na sucho o 5/5 nie dumalem moze lub morze bym dal patrzac po wyniach tydz temu 23 lubi sie z 32 i 08 lubi sie z 08 wole inne zabawki za tydz morze moze sie skusze
na ta chwile za tydz ej 2/2--- 03,09 .........ide spalaszowac cos i do pracy
Krasnalek widziałaś moje trafienie 14000zl tutaj
Forsami ale są jeszcze wygrane drugiego i jak i trzeciego stopnia i są to nawet znaczące kwoty
Krasnalek miałaś wczoraj 3/5 tutaj
oni oszukują nas jak wygram to wam powiem czy jest uczciwie jak na razie nie wygrałem 5 z5 jak na razie oszukują
Forsami
i tak i nie, są podobieństwa i są różnice, w grach losowych, w 'grach' z kompem centralnym,
i w losach
a generalnie - "trafialność", "wygrywalność" w lotto, to dawne czasy...
sam zobacz - kiedy bywało po kilka 6/6 na losowanie,
- zobacz, jakie były wysokości wypłat - za czwórki i piątki w DL - kiedyś i obecnie
- ile było różnych gier /w ciągu tygodnia/ itd itd
i tak jest w każdej "starej" grze - w każdej zmienili warunki
na gorsze
ale - dla dobra graczy
oczywiście
i tak i nie, są podobieństwa i są różnice, w grach losowych, w 'grach' z kompem centralnym,
i w losach
a generalnie - "trafialność", "wygrywalność" w lotto, to dawne czasy...
sam zobacz - kiedy bywało po kilka 6/6 na losowanie,
- zobacz, jakie były wysokości wypłat - za czwórki i piątki w DL - kiedyś i obecnie
- ile było różnych gier /w ciągu tygodnia/ itd itd
i tak jest w każdej "starej" grze - w każdej zmienili warunki
na gorsze
ale - dla dobra graczy
oczywiście
Jacunn to prawda tylko że jak ja trafie 3/6 w Lotto to co mi z tego mnie zwroty i ochłapy nie interesują konkretne pieniądze a nie jakieś tam grosze..
na goszę o j oj na gorsze ja dałem kaskę za duzego lottak i miałem szanse 5 okienek nie tak jak teraz za każdę w tedy się opłacało grac bradziej niż teraz
Robal i tak i nie dlaczego tak jest...bo Duży Lotek kosztował 1,20 jak ja zacząłem grać a nie 4 złotych jak gram teraz Lotto z Plusem mniej było konkurencji np: Kaskada Keno Super Szansa Eurojackpot to wszystko powoduje że gracz przecientny..ijeszcze Ekstra Pensja ma taki wybór że wpływy nie koncentrują się na np tylko Lotto tylko pozostałe gry które jeszcze 16 lat temu nie istniały dla mnie to oczywiste i zrozumiałe taki stan rzeczy nawet Multilotek dzisiejsze Multi Multi było raz dziennie losowanie. .....dla mnie te fakty są na zbyt oczywiste...pozdrawiam serdecznie
no tak do ogródka ale żywego też mógł bym kupić czemu nie wolny rynek jest ile masz lat jak wyglądasz to cie kupie jak wygram a co wolny rynek
taaaa, tak to już jest, zawsze w oczy wiatr i piasek w...
ale cóż, gramy dalej
pzdr i powo
realnie
ale cóż, gramy dalej
pzdr i powo
realnie
Dziś piątek a ja jem mięso
he he mój dziadek miał iść na ministranta później na księdza to by mnie nie było no ale bida była ludzie sam chleb a on zachodzi na plebanie a tam mięsa i to sw było nie taki zwykły piątek
Kotlety na obiad teraz inne mięsa jem
zbigniew dziś nie ma postu jak chodzisz do kościoła to powinieneś wiedzieć
Czekałem czy wy wiecie że dzisiaj wolno
Byłem
a jak ksiądz chodził po kolędzie to jego żona przyk=jmował on siedział w kiblu aż pójdzie
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 2 x 304 880,80 zł
2 raz 300 000 jak w mini
Znam takiego co skończył studia i widuje go pracuje jako pracownik budowlany
Lecę
dziadek wziął jak był ummie św pamięci dziadek książkę to 10 minut cała przeczytana kto ci tak szybko czyta lub się chcę w ogóle czytać
kto ci życie odda za ojczyznę ja te dzieciaki 14 15 co walczyły Orla Lwowskich o lwów
z niebieskim sosem pycha