Wpisy 3 199 133 – 3 199 232
6 kwietnia 2018 16:33 → 6 kwietnia 2018 20:04, 100 wpisów
A co do typowowania to zabawa dobra mogło by być lepiej nie ma co narzekać bawić się w typowego polaka narzekacza
no widze ze na wieczor beda powtorki 20 tek, aha po nocce to rozumie idz i sie poluz i wypocznij , rozumie wszystko, a za 3 /6zawsze to i cos jest lepszy rydz jak nic
a typowanko tak to zabawa jest ja tez sie bawie liczbami w roznych grach imini, i multi i ekstra pensji
Wczoraj miałem ubaw z dmuchanej kaczki w Legnicy ktoś postawił w miejscu po pomniku przyjaźni polsko radzieckiej
W Legnicy troszkę Rosjan Ukraińców zresztą z nimi pracuje fajni ludzie
Życie ma się jedno trza korzystać po nim nikt nie wie co jest czy jest
Własnego dzieciństwa lat młodych za to co dziś dzieci młodzi maja nie zamienił bym za nic
Kiedyś rana była liściem wystal było ok a dziś zaraz bandaż plaster - 20 nago i było ok a dziś ledwo na plusie Trzęsaczka o chory
no ja tez kiedys jak pracowalem jeszcze na strefie w amerykanskiej firmie to przed zakladem postawili zima takiego wielkiego mikolaja z workiem, to bylo na tereenie zakladu, i wnocy ten mikolaj sie przewrocil a czapka nakryl samochod dyrektora i wszyscy latali po sniegu po placu i szukali dyrektora z virgini samochodu porsche, , a samochod stal pod mikolaja czapka, najlepsze to bylo to jak w firmie byyli na wizytacji japonczycy, i za oknem padal snieg, wtedy siedzielismy na stolowce i nagle japonczyk wstal i wyciagnol aparat i zaczol robic zdiecia, wtedy jeden z kolegow polecial na podworko zrobil kulke i przyniosl temu japonczykowi i dal mu kulke sniegu, on byl w szoku pozniej powiedzial ze on nigdy w zyciu niewidzial sniegu, ze unich tego niema a cieszyl sie to kulka jak murzyn szkielkiem, jak dzieciak ,mowil ale to zimne jest ,pozniej go na dwor wyprowadzili i zaczeli sie sniezkami zucac on byl wniebowziety az ,pierwszy raz widzial opady sniegu i dlatego robil zdiecia wszyscy mieli niezly polew z japonca, a oni czesto do nas przyjzdzali na audyty z roznych krajow
japonczyk mowil po angielsku miedzy nami a, probowal polskiego tez ale tak to w swoim jezyku napierniczal miedzy swoijimi bracmi, ze kraju kwitnacej wisni, ,chlopaki mu powiedzieli ze jak bedzie odjezdzal do siebie to kupia mu taka mala lodowczke i tam mu dadza tgo sniegu zeby pokazal to innym u siebie, . lali my wszyscy z niego ze smiechu bo on powiedzial ze lodowke wezmie ze soba tami pokaze im kulki ze sniegu
gryks ja pamietam to jak w legnicy bylo ful rosjasnow i w swidnicy kolomnie tez, tu byly najwieksze skupiska wojs rosyjskich, wiem ze polowa legnicy jak i swidnicy zajmowaly koszary wojskowe, i rosjanie, no i co na tym miejscu pomnika postawili kaczke dmuchana tak?
i co sie stalo z ta kaczka stoji nadal?
i co sie stalo z ta kaczka stoji nadal?
tak dzisiejsze dziecistwo dzieci plega nie na zabawach , na podworku tylko komputer, laptop, aipad telefon komorkowy i to jest rozrywka dzieciakow nie tak jak za naszych czasow bylo, tez bym swojego dziecistwa nigdy niezamienil na terazniejsze czasy, te dzieci niewiedza co to znaczy sie bawic dobrze i co to znaczy aktywny wypoczynek gdzies na boisku z plka tylko siedza przed komputerami i garbieja, a jak wychodza na dwor po komputerze to wygladaja jak paralityki i i jak nie stej ziemi, pozniej sprawdze bo teraz musze wyjsc do sklepu ale dzieki gryks76 narazie trzymaj sie
Ty się Gryks76 smiej A jak w Lotto wygram 7 Milionów to razem się posmiejemy ..
Arczikiedyś to w pile się grało mały I duży teraz komputer I mało ruchu mają młodzi ludzie choć u mnie królują rolkarze na drodze
Taka jest prawda że idą czasy takie że będzie tak jak się ludzie dziwią że kosmita bez włosów bez brwi tak będzie z ludźmi be włosów inna budowa ciała bezwład itp tak robi technologia i tak będzie na ziemi za parę lat
To tak jak dziadek poszedł kupić samochód z tabletem a potem dzwonił do mnie bym powiedział mu z czym to się jedziadek to wuja znajomego
Jagawisia
Odpowiem tak
nie podobają mi się wpisy na mój temat niejakiego Sebastiana _M
dobrze wiesz o co chodzi droga Jagawisiu
Odpowiem tak
nie podobają mi się wpisy na mój temat niejakiego Sebastiana _M
dobrze wiesz o co chodzi droga Jagawisiu
...ostatnio prawie mnie tu nie ma, pomimo tego czytam durnowate wpisy na mój temat osoby
ukrywającej się za nickiem Sebastian_M przy pomocy niejakiego Arczibalika
ukrywającej się za nickiem Sebastian_M przy pomocy niejakiego Arczibalika
5,46,48,66
9,37,46,66
7,21,34,46
z nie moich czwórek:
11,16,21,77
2,10,20,74
9,37,46,66
7,21,34,46
z nie moich czwórek:
11,16,21,77
2,10,20,74
Chcialbym od nastepnego tyg grac 4 multi wszystko zalezy od soboty
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 10379 zestawów od 1361 typujących.
Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 25 948 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 38 320 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
zbigniew g - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 14 000 zł = 280,00 x koszt gry
Przeanalizowano 10379 zestawów od 1361 typujących.
Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 25 948 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 38 320 zł
co to za liczby zbigniewg były
ns te 14 tysi?
bo szybko wpisałeś nowe
i tylko historia została
ns te 14 tysi?
bo szybko wpisałeś nowe
i tylko historia została
na zdjeciu w profilu są
no
24 godziny puzniej wylosowali te liczby nie zagrałem 24 godziny puzniej
3 196 862. multipasko 2018-04-03 (21:43)
Wczoraj pytałam się o liczby powtórkowe
wskazałam na 25 i jest widzę
wskazałam na 25 i jest widzę
może dziś prosse pokazuje warunki moje Tosikowi nie wzruszone dalej używaj konewki
Makler
Makler 14 000 leży na drodze trzeba się tylko zchylic
wczoraj szukałem dokumentów sporo teczek przeszukąłem a tu stare kupony wyleciały ine niż te zaraz sprawdże czy bym już wygrał gdyby nim grał do dziś
Ja podam co się powtórzy wieczorem...zjem kolację wypije herbatę pójdę spać...i jeszcze
46
34
Na odwrót od was
Zbyszek że ty nie grasz tymi swoimi typami...to już nie pierwszy raz oj szkoda...szkoda...ale
Forsami zagrałem ale 25 godziny wcześniej
24 miało być