Wpisy 3 197 576 – 3 197 675
4 kwietnia 2018 19:44 → 4 kwietnia 2018 21:25, 100 wpisów
no ostatnio w moim regionie zdrapki oddają kasiorę . wczoraj pensja przez 3 lata po 2 tys a dziś ziomek po pare stow pobierał .
Jakie zdrapki przynoszą jakiś zwrot?raz tylko wziąłem może dwa ale nic nie wydrapalem
hi all
moje na dziś 7,13,15,17,36,55,57,58,67,76
moje na dziś 7,13,15,17,36,55,57,58,67,76
Hipcio mam nowy czat musisz na nowo zalozyc konto. To proste mozesz ten sam nick co miales na starym czacie i nowe swoje haslo.
Mulag dzieki ok bede w pokoju obok Powodzenia wieczorem w losowanich
skopiowałem twoje zdjęcie z profilu ale nie widze strony bo bym wedzedł na nią
wejdę z ciekawości jak pisać tam można i dawać emotki to fajna strona
i musisz konto zalozyc jak chcesz gadac na czacie Darmowka wszystko oczywiscie
Dziś o 14:00 się wkurzyłem niemiłosiernie. Puściłem siódemkę: 7,38,56,57,59,63,66 - było 4/7 i trzy oboki...
No ba! Marzą mi się czasy kiedy dużo częściej trafiałem 7/9, 5/5 i 6/6 niż teraz...
hipcio jasne pisalem ze tak tylko musisz na nowo zalozyc konto starym nickiem i nowym haslem
korn co wpisywac w pole www opcja a potem w dwa pola na gorze z kropkami
hipcio piszesz pierwsze od lewej nick potem haslo i trzecia tabela te samo haslo i adres e-mail w polu adresu i OK
wyskakuje mi nieprawidlowe dane logowania a wczesniej ze emali jest zarejstrowany:
hipci pusc do mnie pustego e-mail odpisze ci gotowe juz wszystko bedziesz juz tylko musial sie zalogowac
Mulag hipcio mial konto i uzyl adresu juz i dlatego jest problem
hipcio napisz do mnie na poczta jaki nick chcesz i haslo zaloze konto ci
hipci a teraz jeszcze raz zaloz konto na nowo powinno sie udac usunolem cie za starego
twoj adres @ powinnien juz byc zatwierdzony przy zalozeniu konta
wieczorowo
Olal
Korn
Mulag
Hipopotam
Junak
Forsami
Giaur i kogo nie wymieniłem
ruch tu dziś jak na Marszałkowskiej w Wawie
Olal
Korn
Mulag
Hipopotam
Junak
Forsami
Giaur i kogo nie wymieniłem
ruch tu dziś jak na Marszałkowskiej w Wawie
hipci a teraz jeszcze raz zaloz konto na nowo powinno sie udac usunolem cie za starego