Wpisy 3 196 748 – 3 196 847
3 kwietnia 2018 18:49 → 3 kwietnia 2018 21:31, 100 wpisów
wstydze sie chodzic do kolektury,bo jak kolektorka widzi brak zebow to co o mnie mysli:
ostatnio jak padla jedynka to było tak bulke jadlem i nagle trach,prawie cały ząb odpadł:
miałem dwie pasty z hipermarketu i szczotkowałem zeby ale to je nie uratowało:
gryks przjacielu co dzisiaj propnujesz do lotto pozdrawiam wszystkich
oki bokombinuje z tych twoich licze na sukces czego gryksiu tobie tez zycze
Jak tam zajączki
Różnie bywa z chybił ja osobiście wolę własne niż leniwca czasem zdarza mi się puścić lecz co własne to właśne satysfakcjia radocha większa
Do mnie mrówki zawitały
kogucie
Dr
Dr
Mnie
Że co proszę
Aaa
Na pewno nie mnie
Gryzoń nie przeginaj
Dobra idę nie mogę przed nocą zasnąć jestem zgryzliwy dokuczliwy
Gryzoń teren czy biuro
No zakneblujesz kogoś albo jaki paralizator
Obadamy czy wybacze
raz zobaczyłem jak dentysta krzyczał na klienta,ze nie ma nic za darmo,to mnie zablokowało,ze na wizyte trzeba miec worek pieniedzy:
Chyba cza przestać tu wchodzić
Masz tęgie głowy co łapią w mig
Nie można pozartowac bo zawsze jakies uszczupliwosci...po co mi to!!! Bywajcie
Kto chce to w kg
My jesteśmy chłopcy z Zabrza, cała Polska o nas wie, u nas zawsze jest kultura, chociaż piszą o nas źle
My jeździmy na wyjazdy i śpiewamy z całych sił, by nasz Górnik ukochany, mistrzem Polski znowu był
Górniku nasz, kochamy Cię, jesteśmy z Tobą i na dobre i na złe, Górniku nasz, śpiewamy Ci, będziemy z Tobą, aż do końca naszych dni, Górnik Ole, Górnik Ole, Górnik Ole Ole Ole Ole Oleee, Górnik Ole, Górnik Ole, Górnik Ole Ole Ole Ole Ole Oleee.
Kawy z jednej łyżeczki z mleczkiem jajecznica z kiełbasa pokrojoną w kostki że szczypiorkiem oregano curry polana ketchupem kto mi takie coś zrobi bo mi się nie chce a bym zjadł
\niedaleko mnie zgarnęli dziś kasę w zdrapkę Pensja 2tys przez 3 lata
5,8,12,23,45,49,71,
https://www.youtube.com/watch?v=o37XabhIij0
Moje ulubione ćwiczenie
Moje ulubione ćwiczenie
Ale jak się chodzi codziennie na siłownię to zapewne się to potrafi
NA DZIS W MM na 21 typuje 1,5,6,8,10,12,14,15,25,26,28,30,38,39,40,48,53,58,63,64,65,67,69,70,72
dzis nietypuje liczb w poszczegolnych grach mam jakas awarje strony do typowania niewiem cio jest grane odrzuca mi typowabnie
dzis nietypuje liczb w poszczegolnych grach mam jakas awarje strony do typowania niewiem cio jest grane odrzuca mi typowabnie
się to potrafi ale na siłownie nie chodze
w domu ćwiczę