Wpisy 3 196 301 – 3 196 400
3 kwietnia 2018 05:38 → 3 kwietnia 2018 09:03, 100 wpisów
osłabiony jestem pobór czerwonej energii z palca plus pobór krwi tradycyjnie he he ale już po
ja dzis zdam swoje stare zestawy bo zaczynają wpadać moje liczby
Mulag jestem przed zakladem zaczekam chwilkę mam na 7:30 niema co być nadgorliwym...
dokłądnie ja badania dziś ale byłem pierwszy nikogo nie było krew i jak czekałem Pani od słuchu zaprosiła mimio że na 8 jestem już w domu
mÓj syn też dzisiaj kurs egzamin na manitua o 3 wyjeżdzał ... aż za Poznań
wywaliło mnie Forsami jutro będę wiedział jutro kolejne badania i lekarz orzecznik i ztym na drugą brame i oni wyznaczą
ola takie podnośniki na dużych kołach podobne do wózków widłowych tylko wielkie...
3 196 345. Olala45 2018-04-03 (07:14)
Krasnalek .manitua a co to?
gdzie to masz
Krasnalek .manitua a co to?
gdzie to masz
Nowe rozdania zgadza się nowa praca za lepsze pieniądze jak rzekł był Prezydent jak żyć zmień prace weź kredyty z tym ze ja kredytu nie biorę ale prace tak
ja sprawdzałem u siebie bo mają własną przychodnie są ale zablokowane
Jak tam św dzielcie się wrażeniami co wam zostało bo mi sałatka i ciastka i mięsko dziś będę konsumował
jeszcze trochę po żartuje ale nie za długo do śmiechu mi nie będzie
ja akurat tak robiłem że w te dwa dni św obiadu nie robiłem bo po co jak tu sałatka ciastka wędlinki co ja betoniarka
mulag u mnie dopiero wczoraj dzieci były ,bo musieli podzielić święta na 2 rodziny ,więc wszystko świeże jeszcze jest ...inni już od piatku przygotowania robili ja dopiero w niedziele wieczorem
a to masz okey wszystko świeże można konsumować ja akurat placki w piątek wieczorem aż trzy a sałatka zrobiona w poniedziałek popołudniu wszystko u mnie również świeże będę dziś konsumował obiadu dziś również nie
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 702 000
Witkagram na wieczórmuszę zobaczyć co pójdzie na 14A I tylko 3 wyśle
witaj gryks mistrzu jaki dzisiaj liczby proponujesz do lotto pozdrawiam wszystkich
hey biały nie jestem mistrzem a co do propozycji jakie mam do lotto to tylko to co typniete co typniete 6 liczb wyslane z plusem co ma byc to bedzie albo 0/6 albo 6/6 cos trza na 14 wybrac spadam w cyferkowe bede ziorał
Dzis 5 dziesiatki ewentualnie 3 dziestki na 14ktore nie wpadna zakresy ...te biore na wieczor
1.51.56 o 14sta
Nie gram w multi ale dziś juz zagrałem w to 1 51 56
hey nie witanym ....zbynio myslisz ze spioch sie obudzi z tych 3 liczb
51 70%
01 25%
56 5% a i tak duzo
sie zobaczy co wyjdzie ale jak wejdzie ci 3/3
51 70%
01 25%
56 5% a i tak duzo
sie zobaczy co wyjdzie ale jak wejdzie ci 3/3
Makler gdzie jestes on nas teraz bedzie obserwował tak jak to robi Torsan