Wpisy 3 180 355 – 3 180 454
18 marca 2018 15:19 → 18 marca 2018 18:40, 100 wpisów
Czas na menu dzisiejsze
Schaby z dzika zostały w lesie
Kartofle niewykopane w ziemi
Sałatka warzywna jeszcze nie urosła w polu
Schaby z dzika zostały w lesie
Kartofle niewykopane w ziemi
Sałatka warzywna jeszcze nie urosła w polu
arab wejdzna @
Nic 5,15,55,3,33,63,19,39,79,16 na dworzec do minutki metoda prób i błędów
Arab
8,18,28,58,68,78,9,19,39,59jutro real mialem nie grac ale ten pon zagram na 14
8,18,28,58,68,78,9,19,39,59jutro real mialem nie grac ale ten pon zagram na 14
Ale ta Anna Lewandowska sie postarzalaprzecie ona ma ze 30 najwyzej
pewnie to od suszonych ziemniaków które sprzedaje po 266 zeta na kilogram
Jeśli Agata los.to 69 i coś z 9.
Nikt nie zwrócił uwagę na dzisiejsze liczby w MM:
... 2, 5, 7, 11, 13, 17...
>> wylosowali 6 liczb pierwszych.
... 2, 5, 7, 11, 13, 17...
>> wylosowali 6 liczb pierwszych.
Przerwa.
a czy ktos zwrocil uwage na moje wczesniejsze typy dzis na 14 godzine/ znow by byla z tych typowanych liczb przezmnie 8 trafionych liczb mozna bylo trafic i 8liczb na 8 jesli ktos gra na 8/8 lub 8/10
zobaczylem to dopiero teraz oczywiscie tez
Daj Arczi.. 20 liczbuś testuję kulę co mało się myliła do tej pory
pokazuje co nie łączyć
pokazuje co nie łączyć
zobaczymy co mi zaraz wyjdzie na wieczor alee to bedzie juz tylko w kg umnie
Player
nie ma zastrzeżeń do tego zestawu na wieczorne loso
ciekawym 40,60 najbardziej czy im się uda
ciekawym 40,60 najbardziej czy im się uda
Player 4,6,31,33,52
teor. w lepszym miejscu ale też raczej wszystkie nie....
teor. w lepszym miejscu ale też raczej wszystkie nie....
Arczi
przerylem Twoje MM na --typowania--typujący--
Data wpisu: 2018-03-16 21:38:21 ....12/24
odkąd zwąchałeś się z brygadą==idzie Tobie coraz LEPIEJ
wydaja sie byc dobre,tylko mam klopot z wyborem tych najlepszych
Jakbym miał za jakiś czas nowe info
na temat tego zestawu to wpiszę tu
na temat tego zestawu to wpiszę tu
jacun wedlug mnie znow beda powtorki choc nie wszystkich liczb a moge cie zapewnic ze mi tez wychodzi 17 na powytrke na wieczor wiec bedzie brana pod uwage przezemnie napewno
gralem tylko na biezace,ale ostatnio zauwazylem ze dobrze wychodza zalegle,wiec teraz bede sie staral łaczyc
jesli nie masz nic przeciwko moge wieczorem podeslac ci na kg to co bede mial na jutro,
ty moze bardziej ogarniety w temacie i powiesz mi co i jak i dlaczego
...gdybyś kilka razy z kolei tak mi podawał
to zobaczysz dlaczego tak warto
to zobaczysz dlaczego tak warto
To zależy od układu ogólnego liczb
nieraz w małej ilości widać od razu którym nie po drodze
nieraz w małej ilości widać od razu którym nie po drodze
3 180 390
Player
najlepiej 20-25 liczb /// 21,22 któras na B
3 180 391
Player
ciekawym 40,60 najbardziej czy im się uda /// daje na 60
Player
najlepiej 20-25 liczb /// 21,22 któras na B
3 180 391
Player
ciekawym 40,60 najbardziej czy im się uda /// daje na 60
Pan wiem wlasnie,dlatego napisze jak mi to wychodzi ,bo ja tego nie ogarne,
Witam!!!
Był pewniak>20
A,TU-widzę same sensacje:
Owczy Pęd-chyba zmądrzał i zamienił >1,na 8-
Był pewniak>20
A,TU-widzę same sensacje:
Owczy Pęd-chyba zmądrzał i zamienił >1,na 8-
Mam poważny dylemat:-PailićCzy grać???
Chyba jednak nałóg zwycięży
Tylko KTÓRY???
Chyba jednak nałóg zwycięży
Tylko KTÓRY???
*******Raw Air *********
*****KAMIL STOCH *******
****Kryształowa Kula****
*****KAMIL STOCH********
*****KAMIL STOCH *******
****Kryształowa Kula****
*****KAMIL STOCH********
03,16,25,31 taka 4/4 na 21:40 do multi ide sie typnac i puscic
a se tez pomacham ci norwegowie dla nich
a se tez pomacham ci norwegowie dla nich
3 180 396. makler 2018-03-18 (17:16)
Arczi
makler teraz ja ci cos powiem z nikim sie niezwachalem lecz po prostu pare osob zaproponowalo mi tu na czacie wspolprace w typowaniu liczb, prosilo mnie o kontakt jakis, niebede tu zdrazdzal kto bo juz wszyscy pewnie i wiedza, kto to taki jest, ale to niewazne , ja zawsze sam typuje swoje liczby oni tez swoje, ii kazdy wysla to co chce, nikt nkomu nic nie narzuca niepowiem ze nie kontaktujemy sie z soba w sprawie liczb . jakie typujemy kazdemu cos i tam wychodzi kazdy z czegos tam korzysta ja korzystam tylko z swojej glowy olowka , nieinteresuja mnie jakies tam mapki, systemy itd,, niegram nigdy za podwojone stawki na zadne uklady np uklad numerow razy stawka 20 krotna, nie jestem osoba pazerna jesli mam trafic to trafie wczesniej czy pozniej i wystarczy mi za stawke podstawowa nie potrzebuje 20 krotnosci stawaki odrazu, ja tez niewnikam tu w kogos tam typowania liczb sugeruje sie tylko tym co mi wychodzi i kloegow wspolpracujacych ze soba,jesli mi akurat i udostepnia swoje typy liczb tez jesli np niechca to niemusza, ja nikogo nie namawiam do grania moimi ukladami i liczb tez. jest grupa osob na czacie ktora zauwazyla w moich typach sa trafne liczby jesli ktos chce to korzysta znich lub nie, to o kazdego jest decyzja,i mysmy sie nie zwachali jak to piszesz,tylko oni i zaproponowali wspolprace przy typowaniu liczb a ja sie zgodzilem na to, jesli chodzi o liczby to sie wszyscy co do nich zgadzmy i jesli trafimy je w grze to trafimy je wszyscy razem i kazdy bedzie wynagrodzony solidnie ,to zalezy kto i w jakim stopniu z nich skorzysta, inaczej mowiac ,zalezy kto ile liczb skreslił ile ich trafił , ja narazie nie gram w realu i tylko typuje, typy liczb,inic pozatym i konsultukemy je wszyscy razem, kazdy podejmuje decyzje co kresli i wysyla i nikt do nikogo niema o nic pretensji wazne ze sie zgadzamy ze soba w wielu sprawach i w liczbach a to jest najwazniejszei , wczoraj arab nazwal mnie mistrzem ubawilm sie po pachy , bo niejestem zadnym mistrzem poprostu podalem liczby a znich wyszlo ich tylko 10/10ale to tylko byly typy nie realna wygrana, dz dzisiejszejszego tasiemca wyszlo tylko 8liczb mozna bylo zlozyc 8/8 ale to tylko typytez byly na sucho mistrzem to bym byl wtedy , jakbym codziennie to co typuje wygrywal np , to wtedy tak by ktos mnie mogl tak nazwac ale w realu zebym trafial dzien w dzien, i raz 10/10 a raz 8/8 i znow na nastepny dzien moze 5/5 itd
:0 ale niestety niema tak jak bysnmy chcieli jest odwrotnie do naszych marzen, trafiamy raz na jakis czas, i cieszymy sie tym ze co kolwiek trafilismy,bo kazda zlocisz wyciagniety z tesika cieszy tez ze sie udalo
Arczi
makler teraz ja ci cos powiem z nikim sie niezwachalem lecz po prostu pare osob zaproponowalo mi tu na czacie wspolprace w typowaniu liczb, prosilo mnie o kontakt jakis, niebede tu zdrazdzal kto bo juz wszyscy pewnie i wiedza, kto to taki jest, ale to niewazne , ja zawsze sam typuje swoje liczby oni tez swoje, ii kazdy wysla to co chce, nikt nkomu nic nie narzuca niepowiem ze nie kontaktujemy sie z soba w sprawie liczb . jakie typujemy kazdemu cos i tam wychodzi kazdy z czegos tam korzysta ja korzystam tylko z swojej glowy olowka , nieinteresuja mnie jakies tam mapki, systemy itd,, niegram nigdy za podwojone stawki na zadne uklady np uklad numerow razy stawka 20 krotna, nie jestem osoba pazerna jesli mam trafic to trafie wczesniej czy pozniej i wystarczy mi za stawke podstawowa nie potrzebuje 20 krotnosci stawaki odrazu, ja tez niewnikam tu w kogos tam typowania liczb sugeruje sie tylko tym co mi wychodzi i kloegow wspolpracujacych ze soba,jesli mi akurat i udostepnia swoje typy liczb tez jesli np niechca to niemusza, ja nikogo nie namawiam do grania moimi ukladami i liczb tez. jest grupa osob na czacie ktora zauwazyla w moich typach sa trafne liczby jesli ktos chce to korzysta znich lub nie, to o kazdego jest decyzja,i mysmy sie nie zwachali jak to piszesz,tylko oni i zaproponowali wspolprace przy typowaniu liczb a ja sie zgodzilem na to, jesli chodzi o liczby to sie wszyscy co do nich zgadzmy i jesli trafimy je w grze to trafimy je wszyscy razem i kazdy bedzie wynagrodzony solidnie ,to zalezy kto i w jakim stopniu z nich skorzysta, inaczej mowiac ,zalezy kto ile liczb skreslił ile ich trafił , ja narazie nie gram w realu i tylko typuje, typy liczb,inic pozatym i konsultukemy je wszyscy razem, kazdy podejmuje decyzje co kresli i wysyla i nikt do nikogo niema o nic pretensji wazne ze sie zgadzamy ze soba w wielu sprawach i w liczbach a to jest najwazniejszei , wczoraj arab nazwal mnie mistrzem ubawilm sie po pachy , bo niejestem zadnym mistrzem poprostu podalem liczby a znich wyszlo ich tylko 10/10ale to tylko byly typy nie realna wygrana, dz dzisiejszejszego tasiemca wyszlo tylko 8liczb mozna bylo zlozyc 8/8 ale to tylko typytez byly na sucho mistrzem to bym byl wtedy , jakbym codziennie to co typuje wygrywal np , to wtedy tak by ktos mnie mogl tak nazwac ale w realu zebym trafial dzien w dzien, i raz 10/10 a raz 8/8 i znow na nastepny dzien moze 5/5 itd
:0 ale niestety niema tak jak bysnmy chcieli jest odwrotnie do naszych marzen, trafiamy raz na jakis czas, i cieszymy sie tym ze co kolwiek trafilismy,bo kazda zlocisz wyciagniety z tesika cieszy tez ze sie udalo
wybacz ale nie jestem wstanie przeczytac za duzo moze jak bys mial cos takiego do mnie napisac tak na przyszlosc prosze zamiesc w kg lub napisz bym kg ci udostepnil tak bez urazy
1,3,5,7,9,11
2,4,6,8,10,12
13,15,17,19,21,23
14,16,18,20,22,24
itd.... na wieczór
2,4,6,8,10,12
13,15,17,19,21,23
14,16,18,20,22,24
itd.... na wieczór
Że też się nie obawiacie oskarżeń "G.wybiórczej" o szowinizm>>>