Wpisy 318 011 – 318 110
27 maja 2011 23:42 → 28 maja 2011 00:25, 100 wpisów
tommek
no od razu sie nie załamuj bo mozesz wygrac przy odrobinie szczescia
no od razu sie nie załamuj bo mozesz wygrac przy odrobinie szczescianieswtety masz racje jeden wielki **j ale cozorbisz,przeciezinaczjesie nei dorobisz w Polsce
ja najwiecej 6/6 wtedy jeszcze 600zl placili
kilka razy 7/10
raz 8/10
kuzynka, ktora nie gra raz na stacji PKS z nudow zagrala w duzego
trafila 5/6 placili ponad 5.000
kilka razy 7/10
raz 8/10
kuzynka, ktora nie gra raz na stacji PKS z nudow zagrala w duzego
trafila 5/6 placili ponad 5.000
Zero w 49's za 1zł trafiasz 3/3 i masz 7000
Iandzia tego się obawiam,że jak spanie sprzedaż jeszcze bardziej to Ts wymyśli ,że winnin wszyscy i wszystko tylko nie oni
Iandzia tego się obawiam,że jak spanie sprzedaż jeszcze bardziej to Ts wymyśli ,że winnin wszyscy i wszystko tylko nie oni
Panowie trzeba mysleć pozytywnie, moj znajomy kiedys wygrał 6 w lotto, ale grali w szesciu, tyle ze to dawno było
jandzia
no i nie ma się, co dziwić, że się nie chwalą , chyba ?
Ty byś się chwaliła ? Do jakiej kwoty ? A potem jednak jakieś obawy ? Najwyższa, potwierdzona wygrana, jaką gdzieś
nie pamiętam, a może i TU
, widziałem, to było około 100 000
Moja koleżanka prowadziła kolekturą i ktoś u niej trafił - koło dwóch baniek - nie dostała nawet
ani 
no i nie ma się, co dziwić, że się nie chwalą , chyba ?
Ty byś się chwaliła ? Do jakiej kwoty ? A potem jednak jakieś obawy ? Najwyższa, potwierdzona wygrana, jaką gdzieś
nie pamiętam, a może i TU
, widziałem, to było około 100 000Moja koleżanka prowadziła kolekturą i ktoś u niej trafił - koło dwóch baniek - nie dostała nawet
ani 
ze 30 lat temu wojek trafil w expresa 5/5
starczylo na nowego malucha.
autem cieszyl sie ze 2 miesiace - ukradli.
latwo przyszlo, latwo poszlo. bilans na 0
starczylo na nowego malucha.
autem cieszyl sie ze 2 miesiace - ukradli.
latwo przyszlo, latwo poszlo. bilans na 0
Robal36 ja mojej kolektorce tez obiecuje ze sie podziele jak wygram, ale gdybym wygrała tot kto wie?

No dobra ja sie zgadzam co do tego ujawniania sie z wygrana.
Ale jak można to ukrywać? wpłata na konto i co?? Tyle z wygrane?
Ale jak można to ukrywać? wpłata na konto i co?? Tyle z wygrane?
jandzia i a ile bys odpaliła jaki procent? 

Perkun ostztnio wkleił na forum w swoim temacie kwit na 10000 w 49s.Zero to loteria losowanie dwa razy dziennie,gra się u buka bet 365,dobre kursy mają ,np 2/2-67zł
a tak na powaznie,
to rodzina podejrzewala, ze zawistni znajomi z pracy maczli w tym lapy
to rodzina podejrzewala, ze zawistni znajomi z pracy maczli w tym lapy
marks ja pewnie nie wygram bo nie wygrywaja ludzie ktorzy rodają kasę, a ja bym sie podzieliła z potrzebującymi
tego to ja nie moge pojac jak gosc wpłaci np 5 baniek na konto i co z procentu zyje,nie kupi auta nowego? U mnie keidys w lokalnej gazecie sie rozpisywali jak to 2 lata temu gosc wygral 8 mln i nikt na wsi nie wie kto to. Na mapie ktora opublikował TS widac ze chodzi o miejscowośc o tej nazwie ale gdzie indziej, zbieżnośc nazw. A wszyscy na wsi go szukali, a dziennikarka podobno z proboszczem pytala kto to mogl wygrać. NAwet jej sie nei chciało sprawdzić ze to miejscowosc z drugiego konca Polski
tommek uchyliła bym nieba chorym dzieciaczkom, dziele sie moimi marnymi dochodami juz teraz a chciałabym dac im duzo wiecej.wspieram pewna fundacje
Kiedyś był program o gościu co wygrał pare baniek,ktoś z banku sprzedał jego dane gangą,tak go zastraszyli,że jak poszedł na pały to już prawie nic nie miał
co do zasady jandzia masz racje bogaci nie rozdaja kasy
niestety tych co znam to sknery
niestety tych co znam to skneryWitam!nie można "wejść" w Typowania,może ktoś spróbuje ,byłabym wdzięczna ,czy to w moim kompie taka blokada?
w moim tez nie moge typować dlatego tu jestem 

U nas po tym jak padła ta 6,to ktoś kupi auto to gadają przez tydzień-pewnie ten,za chwile ktoś kupi mieszkanie-to pewnie ten i tak od dwóch lat
wygraj oczywiscie, a ujawniac sie nie musisz tommek, i wyjechac gdzies mozna przeciez, ukryc sie z taaaką kasa
lepiej raz a dobrze i od razu uciekac do ciepłych krajów 

o! i tu masz rację tommek, tez bym wolałąm czesto a mniejsze kwoty
ja myslałąm ze to dzieciaczki mi namieszały w kompie, a chyba jednak nie
ale to trzeba miec nieprawdopodobne szczescie
a dla mnie to bez znaczenia
moze byc mniej a czesciej , moze byc raz a dobrze
zeby tylko bylo
a narazie jest lipa
moze byc mniej a czesciej , moze byc raz a dobrze
zeby tylko bylo
a narazie jest lipa
znałam kiedys faceta ktory włąsnie czesto wygrywał i wcale nie takie małe kwoty bo po kilkaste zł w ciagu jednego miesiaca
Tommek mając do dyspozycji 4000-5000 zł na gre to co miesiąc możesz wyciągać spoko sumke.Pare osób tak robi w 49's podają nawet rozliczenia miesięczne na forum
moje na dzis 2,3,11,18,21,22,32,41,50,77, nad 2 sie jeszcze zastanowię
2,5,11,13,28,44,50,57,78,80
3,9,12,20.23,61,65,79
takie mialem wyslane na 22.15 i mam na jutro na 14
3,9,12,20.23,61,65,79
takie mialem wyslane na 22.15 i mam na jutro na 14
macie stałe liczby czy co losowanie inne?
ja wląsnie mam odwrotnie zmieniałem ale teraz mam stałe
ja roznie
czasem na kazde losowanie inne
a ostatnio na kilka losowan puszczam
tak od 2 do 5 losowan te same cyferki
czasem na kazde losowanie inne
a ostatnio na kilka losowan puszczam
tak od 2 do 5 losowan te same cyferki
ja mam stałe przez miesiąc, do tego jeszcze sobie typuję na bieżąco, i roznie bywa
a mysle ze za 4000 w MM tez mozna by nieźle wyciągnąc, na pewno by sie wróciło
Co ty Iandzia, ja zaczynałem grać mając 100zł,tyle trzeba mieć jak ktoś chce mieć miesięcznie 2000-2500 ja bardiej traktuję jak zabawe i taki bonus,przynajmniej na razie
z doswiadczenia wam powiem ze stałe liczby słabo sie trafiają.Mam kilka kuponow na na ulubione cyferki i od bardzo długiego czasu nic na nie nie pada
W MM nie gram bo te wygrane to straszna lipa,a tam mogę grać już od 1 zł za zakład,losowania też 2 razy dziennie
Do tego można obstawiać różne dodatkowe np.suma kul,kolor BB,BB, pierwsza wylosowana
musze przyznac że ostatnimi czasy chybił trafił przynosi mi szczescie
ja na obstawianiu ulubionych zawsze żle wychodzę 

Jak szybko się rozmnożyła?Dokładnie nie wiem,nie gram co dzień,ostatnio trochę wtopiłem na kolorze,ale trafiłem dobrze sumę kul z kursem 26,najwięcej gram BB(bonus ball)kurs 45 zł,na forum jest dobra ekipa i sobie pomagamy
ostatnio tez 7/10 z + na x2 mialem
nie skreslalem przed kompem tylko w kolekturze z pamieci ostatnie ciekawe liczby maznalem
nie skreslalem przed kompem tylko w kolekturze z pamieci ostatnie ciekawe liczby maznalem
tbogo a ja miałam w kwietniu ch.t 6/10 5/6 z+ i w maju w jokera około 120
Jak masz kase,to BB można grać zakresami,wtedy obstawiasz wszystkie i zawsze jesteś wygrany,tylko trzeba kasę na progresje
Grają też zakresy plusa,ale obstawiają u buka tylko nie pamiętam u którego,chyba Ladbrokers
hubi,
generalnie 49s nic mi nie mowi,
jestem na stronce ale po angielsku slabo z rozumieniem
generalnie 49s nic mi nie mowi,
jestem na stronce ale po angielsku slabo z rozumieniem
ja sam nei wiem jak juz grac na ch-t czy samemu obstawiac
15hubi bardzo mnie kusi zeby zagrac w 49s, ale teraz czasu absolutnie nie mam, jak sie troche poluzuje w moim harmonogramie
obowiazkow to moze zagram
obowiazkow to moze zagramWejdż na bet 365,sporty-loterie i tam masz po polsku,tu na forum jest temat 49's ,lub BBw 49's tam też możesz popytać
ja raczej sam skreslam
przynajmniej jak nie trafie to nie snuje domyslow, czy mnie maszyna specjalnie nie orznela
przynajmniej jak nie trafie to nie snuje domyslow, czy mnie maszyna specjalnie nie orznela
ja to tylko z mapy skreślam 

ja mam troche stałych, i przeglądam mapy, ale przewaznie trafiam 3/7 6/10 a czasami nic
u mnei tez pustka wiec to znak ze na mnie pora
dobrej nocki wszystkim 
dobrej nocki wszystkim 
tommek wez troche liczb ktore czesto chodza i kilka takich ktorych dawno nie było, wymieszaj solidnie
i na kuponik z nimi
i na kuponik z nimi

musimy cos skleic