Wpisy 317 911 – 318 010
27 maja 2011 22:58 → 27 maja 2011 23:42, 100 wpisów
Diękuję za miłe pisanie na czacie dziś życzę spokojej soboty i niedzieli odpoczynku oraz duzych wygranych życzę Wszystkim grającym w mm oraz lotto ja pojawię się z doskoku.Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę spokojnej nocki.Dobranoc Paniom i Panom i Wszystkim czytającym tylko info czata.

Osób śledzących chat-105,a w rozmowie bierze udział 5-8 osób,Tommek został zignorowany,nieładnie
Czak dzięki za liczby. Nie grałem ostatnio i nie wiem czy jutro zagram. Jakiś kryzys twórczy.
Jeszcze zobaczę, jeśli jutro przyjdą mi jakieś liczby do głowy to oczywiście napiszę Ci!
Było by ciekawiej,może nie 100,ale chociaż 20-30,a tak ciągle te same osoby,trochę takie towarzystwo wzajemnej adoracji,
wciaz nie ma informacji gdzie dokładnie w zachodniopomorskim padła 6. Czyli gośc jeszcze kasy nie odebrał czy co?
No to ładnie ktoś chapnął,chyba,że jak twierdzi Talizman gość podstawiony,u nas wzszystko możliwe
na stronie lotto było podane ze wiadomosc w której kolekturze padła 6 bedzie podana jak zwyciezca odbierze nagrode, ze wzgledów bezpieczeństwa. Skoro jeszcze nie podali to wnioskuje ze nie odebral kasy. A nie słyszałemo tym zeby teraz mieli w ogóle nie podawac dokłądnych nazw miejscowości
niestety to też nei ja 

U mnie ktoś trafił 6 jakieś dwa lata temu,miasteczko 2000 ludzi i do tej pory nie wiadomo kto,nieżle się ktoś kamufluje,ale nie dziwie się
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
dokladny cytat, z ggwiazdką " * W trosce o bezpieczeństwo Grającego dokładną lokalizację punktu LOTTO, w którym padła szczęśliwa âszóstkaâ, podamy po odbiorze wtorkowej wygranej."
chyba nikt by sie nie przyznał do taaakiej wygranej, za duże ryzyko
a bedzie kiedyś nasza kolej tommek? 

Ja generalnie jestem przeciwnikiem gier Ts,ale czasem zagram jak jest kumulacja,a potem klnę
Sprzedaż Kaskady idzie w górę. Sprzedano 453 299 kuponów co stanowi 33,53% całej puli...
Witam, nie powinni podawać miejscowości. U kolegi na wsi padła 6 w lotto 7 maja i teraz wszyscy polują na wygranego.
a ile wygranych padło w kaskadzie 2 jak do tej pory?
Bonus Multi Multi: 60 000 złotych
Kumulacja Jokera: 3 300 000 złotych
co do podawania danych to moje zdanie jest takie. W anglii na stronie głownej National Lottery sa dane i zdjecia osób kotre wygrały, nawet te największe wygrane 17 mln funtów. Tam nikt sienie boi o jakąsmafie a przeciez mafie tez tam są
Witaj Lestek.
Nie ma sprawy.Odpoczywaj.
Życzę wysokich wygranych w MM
Siadła strona i dopiero teraz się ustabilizowała.

Nie ma sprawy.Odpoczywaj.
Życzę wysokich wygranych w MM

Siadła strona i dopiero teraz się ustabilizowała.
Polska to niestety nie Anglia, inni ludzie inna mentalnosc, zero zawisci
czak oj tak, odpoczynek mi się przyda. Padam na pysk ale
sobie nie podaruję...
sobie nie podaruję...Pewnie Iandzia,ale tam można samemu skreślać,chociaż ja nie rozumiem sensu grania w MM przy takich wygranych,ale każdy orze jak może.Ja tam pykam u buka w loterie i dobrze jest
o matko Pawcio pomyliło mi sie , masz racje dzis juz rozdawali od 27

15hubi- wiesz dlaczego grają?
Bo każdy ma to we krwi.Nawet jak wygra 1 zł to też się cieszy bo wygrał.
Taka ludzka natura.
Bo każdy ma to we krwi.Nawet jak wygra 1 zł to też się cieszy bo wygrał.
Taka ludzka natura.
Znajomi, koledzy czy rodzina może w takiej sytuacji być gorsza od mafii
a moze czak jestesmy ubogim społeczenstwem i tylko przez granie mozemy poprawic finanse
no ok ludzie nei tylko mafi sie boja ale i rodziny ale dziwne ze z ponad 700 nikt sie nie ujawnił
Pewnie czak,ale ja wolę grać taniej bo od 1zł,szybciej bo przez neta,większe wygrane w razie trafienia,w TS gra dużo starszych ludzi
i to w kraju gdzie jest takei cisnienei na telewizje ze kazdy chce wystapic w niej, no tych wszystkich konkursach i x factorach itp
no własnie co to za rodzina a po za tym nawet 17 mln funtow jest w stanei zmienic rodzine i tez beda zawistni
ja juz sie martwie na bliski zapas
bo juz wkrótce ....
Kiedyś zrobiliśmy kawał kumplowi ,który grał w DL,spisaliśmy cyfry z jego kuponu,gość wraca na kwatere,bo to było na delegacji i podajemy mu niby spisane z losowania.Ten się cieszy mam 5/6 i pobiegł po wódkę.Przy 3 flaszce powiedzieliśmy,żę ma g.. nie 5 troche się wkurzył,ale póżniej śmiał się razem z nami bo miał chłopak poczucie chumoru
ja to poczekam na wiekszo kumulacje
3 mln z tego na prawde bedzie 2,5 to torche mało 
3 mln z tego na prawde bedzie 2,5 to torche mało 
ja czasami tylko
na astona mi starczy i nic pozatym
Tu ludiska grają i mają wyniki w MM,ale ja nie gram dla mnie to najgorsza gra,kaskady to nawet nie liczę
Ja się cieszę z tej kaskady,bo mam nadzieje,że to będzie koniec TS w tej postaci
w MM gram chyba 10 lat (każde losowanie)- najlepszy wynik 5/5 z plusem 1800 zł
a zna ktos osobiscie kogos kto wygral wiecej kasy?
Ja jak porównałem tabele wygranych w MM i 49's to nie miałem wątpliwości w co grać,a no i przez neta wygodniej

tak to wygląda

teraz nasza kolej