Wpisy 317 952 – 318 051
27 maja 2011 23:21 → 27 maja 2011 23:59, 100 wpisów
Sprzedaż Kaskady idzie w górę. Sprzedano 453 299 kuponów co stanowi 33,53% całej puli...
Witam, nie powinni podawać miejscowości. U kolegi na wsi padła 6 w lotto 7 maja i teraz wszyscy polują na wygranego.
a ile wygranych padło w kaskadzie 2 jak do tej pory?
Bonus Multi Multi: 60 000 złotych
Kumulacja Jokera: 3 300 000 złotych
co do podawania danych to moje zdanie jest takie. W anglii na stronie głownej National Lottery sa dane i zdjecia osób kotre wygrały, nawet te największe wygrane 17 mln funtów. Tam nikt sienie boi o jakąsmafie a przeciez mafie tez tam są
Witaj Lestek.
Nie ma sprawy.Odpoczywaj.
Życzę wysokich wygranych w MM
Siadła strona i dopiero teraz się ustabilizowała.

Nie ma sprawy.Odpoczywaj.
Życzę wysokich wygranych w MM

Siadła strona i dopiero teraz się ustabilizowała.
Polska to niestety nie Anglia, inni ludzie inna mentalnosc, zero zawisci
czak oj tak, odpoczynek mi się przyda. Padam na pysk ale
sobie nie podaruję...
sobie nie podaruję...Pewnie Iandzia,ale tam można samemu skreślać,chociaż ja nie rozumiem sensu grania w MM przy takich wygranych,ale każdy orze jak może.Ja tam pykam u buka w loterie i dobrze jest
o matko Pawcio pomyliło mi sie , masz racje dzis juz rozdawali od 27

15hubi- wiesz dlaczego grają?
Bo każdy ma to we krwi.Nawet jak wygra 1 zł to też się cieszy bo wygrał.
Taka ludzka natura.
Bo każdy ma to we krwi.Nawet jak wygra 1 zł to też się cieszy bo wygrał.
Taka ludzka natura.
Znajomi, koledzy czy rodzina może w takiej sytuacji być gorsza od mafii
a moze czak jestesmy ubogim społeczenstwem i tylko przez granie mozemy poprawic finanse
no ok ludzie nei tylko mafi sie boja ale i rodziny ale dziwne ze z ponad 700 nikt sie nie ujawnił
Pewnie czak,ale ja wolę grać taniej bo od 1zł,szybciej bo przez neta,większe wygrane w razie trafienia,w TS gra dużo starszych ludzi
i to w kraju gdzie jest takei cisnienei na telewizje ze kazdy chce wystapic w niej, no tych wszystkich konkursach i x factorach itp
no własnie co to za rodzina a po za tym nawet 17 mln funtow jest w stanei zmienic rodzine i tez beda zawistni
ja juz sie martwie na bliski zapas
bo juz wkrótce ....
Kiedyś zrobiliśmy kawał kumplowi ,który grał w DL,spisaliśmy cyfry z jego kuponu,gość wraca na kwatere,bo to było na delegacji i podajemy mu niby spisane z losowania.Ten się cieszy mam 5/6 i pobiegł po wódkę.Przy 3 flaszce powiedzieliśmy,żę ma g.. nie 5 troche się wkurzył,ale póżniej śmiał się razem z nami bo miał chłopak poczucie chumoru
ja to poczekam na wiekszo kumulacje
3 mln z tego na prawde bedzie 2,5 to torche mało 
3 mln z tego na prawde bedzie 2,5 to torche mało 
ja czasami tylko
na astona mi starczy i nic pozatym
Tu ludiska grają i mają wyniki w MM,ale ja nie gram dla mnie to najgorsza gra,kaskady to nawet nie liczę
Ja się cieszę z tej kaskady,bo mam nadzieje,że to będzie koniec TS w tej postaci
w MM gram chyba 10 lat (każde losowanie)- najlepszy wynik 5/5 z plusem 1800 zł
a zna ktos osobiscie kogos kto wygral wiecej kasy?
Ja jak porównałem tabele wygranych w MM i 49's to nie miałem wątpliwości w co grać,a no i przez neta wygodniej
tommek
no od razu sie nie załamuj bo mozesz wygrac przy odrobinie szczescia
no od razu sie nie załamuj bo mozesz wygrac przy odrobinie szczescianieswtety masz racje jeden wielki **j ale cozorbisz,przeciezinaczjesie nei dorobisz w Polsce
ja najwiecej 6/6 wtedy jeszcze 600zl placili
kilka razy 7/10
raz 8/10
kuzynka, ktora nie gra raz na stacji PKS z nudow zagrala w duzego
trafila 5/6 placili ponad 5.000
kilka razy 7/10
raz 8/10
kuzynka, ktora nie gra raz na stacji PKS z nudow zagrala w duzego
trafila 5/6 placili ponad 5.000
Zero w 49's za 1zł trafiasz 3/3 i masz 7000
Iandzia tego się obawiam,że jak spanie sprzedaż jeszcze bardziej to Ts wymyśli ,że winnin wszyscy i wszystko tylko nie oni
Iandzia tego się obawiam,że jak spanie sprzedaż jeszcze bardziej to Ts wymyśli ,że winnin wszyscy i wszystko tylko nie oni
Panowie trzeba mysleć pozytywnie, moj znajomy kiedys wygrał 6 w lotto, ale grali w szesciu, tyle ze to dawno było
jandzia
no i nie ma się, co dziwić, że się nie chwalą , chyba ?
Ty byś się chwaliła ? Do jakiej kwoty ? A potem jednak jakieś obawy ? Najwyższa, potwierdzona wygrana, jaką gdzieś
nie pamiętam, a może i TU
, widziałem, to było około 100 000
Moja koleżanka prowadziła kolekturą i ktoś u niej trafił - koło dwóch baniek - nie dostała nawet
ani 
no i nie ma się, co dziwić, że się nie chwalą , chyba ?
Ty byś się chwaliła ? Do jakiej kwoty ? A potem jednak jakieś obawy ? Najwyższa, potwierdzona wygrana, jaką gdzieś
nie pamiętam, a może i TU
, widziałem, to było około 100 000Moja koleżanka prowadziła kolekturą i ktoś u niej trafił - koło dwóch baniek - nie dostała nawet
ani 
ze 30 lat temu wojek trafil w expresa 5/5
starczylo na nowego malucha.
autem cieszyl sie ze 2 miesiace - ukradli.
latwo przyszlo, latwo poszlo. bilans na 0
starczylo na nowego malucha.
autem cieszyl sie ze 2 miesiace - ukradli.
latwo przyszlo, latwo poszlo. bilans na 0
Robal36 ja mojej kolektorce tez obiecuje ze sie podziele jak wygram, ale gdybym wygrała tot kto wie?

No dobra ja sie zgadzam co do tego ujawniania sie z wygrana.
Ale jak można to ukrywać? wpłata na konto i co?? Tyle z wygrane?
Ale jak można to ukrywać? wpłata na konto i co?? Tyle z wygrane?
jandzia i a ile bys odpaliła jaki procent? 

Perkun ostztnio wkleił na forum w swoim temacie kwit na 10000 w 49s.Zero to loteria losowanie dwa razy dziennie,gra się u buka bet 365,dobre kursy mają ,np 2/2-67zł
a tak na powaznie,
to rodzina podejrzewala, ze zawistni znajomi z pracy maczli w tym lapy
to rodzina podejrzewala, ze zawistni znajomi z pracy maczli w tym lapy
marks ja pewnie nie wygram bo nie wygrywaja ludzie ktorzy rodają kasę, a ja bym sie podzieliła z potrzebującymi
tego to ja nie moge pojac jak gosc wpłaci np 5 baniek na konto i co z procentu zyje,nie kupi auta nowego? U mnie keidys w lokalnej gazecie sie rozpisywali jak to 2 lata temu gosc wygral 8 mln i nikt na wsi nie wie kto to. Na mapie ktora opublikował TS widac ze chodzi o miejscowośc o tej nazwie ale gdzie indziej, zbieżnośc nazw. A wszyscy na wsi go szukali, a dziennikarka podobno z proboszczem pytala kto to mogl wygrać. NAwet jej sie nei chciało sprawdzić ze to miejscowosc z drugiego konca Polski
tommek uchyliła bym nieba chorym dzieciaczkom, dziele sie moimi marnymi dochodami juz teraz a chciałabym dac im duzo wiecej.wspieram pewna fundacje
Kiedyś był program o gościu co wygrał pare baniek,ktoś z banku sprzedał jego dane gangą,tak go zastraszyli,że jak poszedł na pały to już prawie nic nie miał
co do zasady jandzia masz racje bogaci nie rozdaja kasy
niestety tych co znam to sknery
niestety tych co znam to skneryWitam!nie można "wejść" w Typowania,może ktoś spróbuje ,byłabym wdzięczna ,czy to w moim kompie taka blokada?
w moim tez nie moge typować dlatego tu jestem 

U nas po tym jak padła ta 6,to ktoś kupi auto to gadają przez tydzień-pewnie ten,za chwile ktoś kupi mieszkanie-to pewnie ten i tak od dwóch lat
wygraj oczywiscie, a ujawniac sie nie musisz tommek, i wyjechac gdzies mozna przeciez, ukryc sie z taaaką kasa
lepiej raz a dobrze i od razu uciekac do ciepłych krajów