Wpisy 317 852 – 317 951
27 maja 2011 22:31 → 27 maja 2011 23:21, 100 wpisów
Aga31

keri1...jakby to było 9/10 to bym wkleiła a na 12 zakładów 3/3x3 to żden wyczyn,więc wydaje mi się,że nie jest to potrzebne.
korn748..wysyłam 12 zakładów i kombinuję z 12 liczb a czasami nawet z wiecej

andromeda ok moze nastepnym razem bedzie inaczej i beda twoje tak to jest z tymi liczbami
Darek...oczywiście,że nie wkleję.Nie muszę nikomu nic udowadniać.Gram dla siebie a nie dla innych

lila
ja tak myśle , wysłałaś za duzo zakładów prawie 12

ja tak myśle , wysłałaś za duzo zakładów prawie 12

lilu a mnie pozostaje piosenka Leszczy
kombinuj dziewczyno,nim twe wdzięki nie miną
i źle kombinuję
kombinuj dziewczyno,nim twe wdzięki nie miną

i źle kombinuję

tzn ja powiem tak o ile mogę wtrącić swoje zdanie Każdy gra jak uważa za stosowne ja gram na 33 zakłady proste inni na 12 trójek jeszcze inni na 1 dzisiatkę .Ważne jest abyśmy mieli z tego radość satysfakcję i coś ugrali a wszystkim bez wyjątków życzę 10/10 z plusem z a stawkę 10
czak...nie jestem egoistka ale nie lubię jak ktoś na mnie cos wymusza.Jak będę chciała lub uznam za stosowne to sama wkleję a nie,żeby mi ktos dyktował co mam robić.
za pewne kolega co chwile nici ma i chcialby na latwizne i by chcial od lili liczby
Lila jesteś miłą dziewczyną ale masz charakterek.Nie musisz tak ostro traktować kolegów.Oni są mili dla Ciebie.

no dobra juz wychodze
jutro na 14.00 nie gram
powodzenia ALL

jutro na 14.00 nie gram
powodzenia ALL

Na jednym kuponie mam 5/9 i na drugim kuponie mam 5/9. Dodam, że są to różne (!) liczby, czyli jeśli rozpisałabym inaczej - byłoby 9/9...
Niech mnie ktoś dobije!
A w siódemkach tylko 4/7 x2...
Gratki wygranym

Niech mnie ktoś dobije!

A w siódemkach tylko 4/7 x2...
Gratki wygranym

liluś ja poczekam na dużego bonusa
niech rośnie duży
i okrąglutki
i jak ***yknę dziesioną
to ino raz
niech rośnie dużyi okrąglutki
i jak ***yknę dziesionąto ino raz

czak....kolegów to ja miałam w szkole,tutaj sie nie znamy,niestety,głowy się nie nosi tylko po to,żeby utrzymać równowagę,jeśli sie mylę to mnie popraw.
Lila OK.Twoja sprawa.Nie dlatego tak piszę.
Bo znasz zasadę świętą.
Jak Kuba bogu tak bóg Kubie.
Bo znasz zasadę świętą.
Jak Kuba bogu tak bóg Kubie.

Lila co Ty Aniołku"Ucycielka"?
Alle tj wszystko ale faktycznie powinna być duża litera.
Dzieki.
Alle tj wszystko ale faktycznie powinna być duża litera.
Dzieki.

Diękuję za miłe pisanie na czacie dziś życzę spokojej soboty i niedzieli odpoczynku oraz duzych wygranych życzę Wszystkim grającym w mm oraz lotto ja pojawię się z doskoku.Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i życzę spokojnej nocki.Dobranoc Paniom i Panom i Wszystkim czytającym tylko info czata.

Osób śledzących chat-105,a w rozmowie bierze udział 5-8 osób,Tommek został zignorowany,nieładnie
Czak dzięki za liczby. Nie grałem ostatnio i nie wiem czy jutro zagram. Jakiś kryzys twórczy.
Jeszcze zobaczę, jeśli jutro przyjdą mi jakieś liczby do głowy to oczywiście napiszę Ci!
Było by ciekawiej,może nie 100,ale chociaż 20-30,a tak ciągle te same osoby,trochę takie towarzystwo wzajemnej adoracji,
wciaz nie ma informacji gdzie dokładnie w zachodniopomorskim padła 6. Czyli gośc jeszcze kasy nie odebrał czy co?
No to ładnie ktoś chapnął,chyba,że jak twierdzi Talizman gość podstawiony,u nas wzszystko możliwe
na stronie lotto było podane ze wiadomosc w której kolekturze padła 6 bedzie podana jak zwyciezca odbierze nagrode, ze wzgledów bezpieczeństwa. Skoro jeszcze nie podali to wnioskuje ze nie odebral kasy. A nie słyszałemo tym zeby teraz mieli w ogóle nie podawac dokłądnych nazw miejscowości
niestety to też nei ja 

U mnie ktoś trafił 6 jakieś dwa lata temu,miasteczko 2000 ludzi i do tej pory nie wiadomo kto,nieżle się ktoś kamufluje,ale nie dziwie się
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
dokladny cytat, z ggwiazdką " * W trosce o bezpieczeństwo Grającego dokładną lokalizację punktu LOTTO, w którym padła szczęśliwa âszóstkaâ, podamy po odbiorze wtorkowej wygranej."
chyba nikt by sie nie przyznał do taaakiej wygranej, za duże ryzyko
a bedzie kiedyś nasza kolej tommek? 

Ja generalnie jestem przeciwnikiem gier Ts,ale czasem zagram jak jest kumulacja,a potem klnę

tak to wygląda