Wpisy 3 176 325 – 3 176 424
14 marca 2018 21:55 → 14 marca 2018 23:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
dla wygranych
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
zaraz beda sie chwalic spokojnie jeszcze niewierza ze trafili
ci co wygrali pewnie juz spia, niektorzy, i niewiedza ze cos trafili,reszta liczy kase
ja na wieczor wysłalem za 50gr MM i wtopilem to 50gr,czyli jestem w plecy 50gr tylko,jutro bedzie lepiej zapewne dzis mialem 3/10 reszta oboki jak to nazywacie, rano mialem lepiej niz wieczorem
witaj jagwisiu nie wygralem nic przegralem raczrj ale tylko 50 gr bo gralem dzis za 50 gr tylko
no jagawisia 4 /5 to juz jest cos, lepiej jak nic
ja czesto gram za 50 gr bo jak trafie zwrot to tylko doplacam 50gr, umnie w kolektorze kolektorka sie smieje ze tak trzeba grac ai wysylacza 50 gr a nie jak inni zostawiaja w kolekturze dziennie po 300zł i nic nie trafiaja
ja czesto gram za 50 gr bo jak trafie zwrot to tylko doplacam 50gr, umnie w kolektorze kolektorka sie smieje ze tak trzeba grac ai wysylacza 50 gr a nie jak inni zostawiaja w kolekturze dziennie po 300zł i nic nie trafiaja
nikt sie niechwali boo wszyscy juz spia, jaki hazard znam kolesia ktory puszcza kupony za 1700zł i tak co 2 tygodnie, ale gosciu trafia tez i kasiorke, stac go to gra nie kto bodgatemu zabroni nie
tak a biednemu zawsze wiatr w oczy to prawda jest
3 176 362. jagawisia 2018-03-14 (22:28)
bogaty ma zawsze z górki
Mit
bogaty ma zawsze z górki
Mit
kiedy mialem to trafione 7 dzisiaj? jagwisiu
Barcelona wymeczyla 3-0 Messi dwie siatki bramkarzowi hehe
Szkoda ainiesty ale co zrobil przez tyle lat szacun
jagwisiu gdzie trafilem 7 liczb w i kiedy? bo z wczrajszych moich zestawien typowania to wyszlo mi tylko 9liczb trafinych chyba z 21 liczb, ale to tylko i tak na sucho bo niewyslalem ich w kolekturrze
okej niema sprawy
a [powiedz mi wyslala sobie je moze?
a [powiedz mi wyslala sobie je moze?
zawsze jesli zobaczysz jakies liczby umnie i cos ci podpasuje to bierz , nawet sie niezastanawiaj, korzystaj,jesli morzesz
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 697 000
Vondeoff ,chodzi o malarza holenderskiego czy o zwrot żeglarski
Jak na żeglugę-to się niezle usadowiła
Tak bardziej śródlądowo
Tak bardziej śródlądowo
sory zajmuje się kilkoma sprawami i zle napisałam ,każdy orze jak może ,przepraszam
Cześć
Co tu tak cicho ?
Arczi jesteś?
tak jestem sebastian czytam co pisza ludzie
>> każdy orze jak MOŻE <<
Zima na północnym wschodzie: -1.
Arczi i co robimy ?
Napisałem Ci
Jagawisia poprawiła się
no narazie myslimy co by tu zrobic i jak zatypowac aby trafic te 7 /7
Może dać po przekątnej ?
15 dziś nie weszła
Pomyśl na spokojnie
Mamy czas
Arczi powiedz mi jedną rzecz
aha teraz dopiero przeczytalem meila no to do boju, mysle ze narazie sprubujcie tak jak jest nie po przekatnej, bo zrobisz po przekatnej to moze niewyjsc tak a wyjdzie normalnie, jak zas n ie wyjdzie tak to przerobimy po przekatnej i wtedy ta wiezyczke ustawimy w pionie, no 15 nie wyszla ja ja dzis obstawilem i sie na niej przejechalem wyszla 1,18 i niespodziewanie 20 walnolem 21 atu znow niefart
sebastian jestes?